تأکید مدیرکل ثبت احوال فارس بر صرفه‌جویی و بهینه‌سازی مصرف برق و انرژی

Screenshot

به گزارش خبر پارسی به نقل از روابط عمومی ثبت احوال استان فارس، سیدعباس هاشمی، مدیرکل ثبت احوال استان فارس به همراه رئیس اداره حراست این اداره‌کل، با حضور در اداره ثبت احوال مرکزی شهرستان شیراز، ضمن دیدار صمیمانه با همکاران از بخش‌های مختلف و همچنین وضعیت تجهیزات و شبکه برق و انرژی این اداره بازدید کرد.

 

در جریان این بازدید، وضعیت شبکه و تجهیزات برق مورد بررسی قرار گرفت و مدیرکل ثبت احوال استان فارس بر ضرورت صرفه‌جویی و مدیریت مصرف برق و انرژی تأکید کرد.

 

هاشمی با اشاره به اهمیت تداوم و پایداری خدمات هویتی و ثبتی ، اظهار داشت: مدیریت صحیح مصرف برق و انرژی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، باید به‌گونه‌ای انجام شود که ضمن جلوگیری از مصرف غیرضروری، هیچ‌گونه خللی در روند ارائه خدمات به شهروندان شریف ایجاد نشود.

 

وی همچنین بر رعایت اصول مدیریت مصرف، نظارت مستمر بر تجهیزات و استفاده بهینه از منابع انرژی در واحدهای تابعه ثبت احوال استان فارس تأکید کرد.

 

این بازدید در راستای پایش میدانی وضعیت زیرساخت‌ها، ارتقای آمادگی و استمرار خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان* انجام شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.