نبض زندگی در رگ‌های فارس؛ آیین تجلیل از اهداکنندگان خون و سفیران حیات برگزار شد

همزمان با ۲۴ خرداد، روز جهانی اهداکنندگان خون، آیین گرامیداشت این روز با حضور دکتر مجید اکبرزاده مدیر کل انتقال خون استان فارس، جمعی از مسئولان استانی و اهداکنندگان خون برگزار شد.

 

 

به گزارش خبر پارسی، دکتر مجید اکبرزاده در این مراسم ضمن قدردانی از اهداکنندگان خون، آنان را سرمایه اصلی انتقال خون در تأمین نیاز بیماران به خون و فرآورده‌های خونی دانست و اظهار داشت: اهداکنندگان خون با حضور داوطلبانه و مستمر خود، نقش مهمی در تداوم درمان بیماران و پاسخگویی به نیاز مراکز درمانی ایفا می‌کنند.

 

 

وی سال ۱۴۰۴ را سالی پرفراز و نشیب برای انتقال خون استان فارس توصیف کرد و گفت: در این سال بیش از ۲۳۲ هزار نفر به مراکز اهدای خون استان مراجعه کردند که حاصل آن ۱۸۱ هزار و ۵۰۰ اهدای خون موفق بود. همچنین بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ واحد پلاکت فرزیس در استان تولید شد؛ فرآورده‌ای که در درمان بیماران سرطانی، به‌ویژه کودکان و بیماران نیازمند پیوند مغز استخوان، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

 

مدیر کل انتقال خون استان فارس با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ های انتقال خون متناسب با نیازهای آینده افزود: افزایش تخت‌های بیمارستانی و بیماران سرطانی و نیاز روزافزون به فرآورده‌های خونی، توجه جدی به تأمین پایدار خون و فرآورده‌های خونی را ضروری کرده است.

 

 

وی همچنین بر اهمیت حضور جوانان و بانوان در اهدای خون تأکید کرد و خواستار گسترش برنامه‌ های فرهنگی و اطلاع‌ رسانی برای افزایش مشارکت در اهدای خون شد. دکتر اکبرزاده از اهداکنندگان خون خواست با ایفای نقش به عنوان سفیران اهدای خون، در ترویج این فرهنگ و دعوت افراد جدید به اهدای خون مشارکت داشته باشند.

 

 

در ادامه، دکتر هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر انصاری معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس، دکتر اسدی شهردار شیراز و دکتر ذوالقدری سرپرست امور بانوان استانداری فارس نیز در سخنانی با قدردانی از اهداکنندگان خون، نقش آنان را در نجات جان بیماران، تقویت امید به زندگی و حفظ سلامت جامعه ارزشمند توصیف کردند و بر گسترش فرهنگ اهدای خون در میان اقشار مختلف جامعه تأکید داشتند.

 

در بخش دیگری از این مراسم، از تعدادی از اهداکنندگان خون با اهدای لوح تقدیر و هدایا تجلیل به عمل آمد. در پایان این برنامه، با اجرای بخش‌های فرهنگی و هنری به کار خود پایان داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.