برپایی غرفه پژوهشگاه نیرو در هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان

غرفه پژوهشگاه نیرو در هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در شیراز برپا و وزیر انرژی و ذخایر آبی جمهوری تاجیکستان با حضور در این غرفه در جریان پتانسیلهای آموزشی و پژوهشی این پژوهشگاه قرار گرفا جهت برقراری ارتباط قرار گرفت و دستور انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک را صادر کرد.
به گزارش خبرپارسی، امین کیخا رئیس مجتمع آموزشی و پژوهشی فارس-پژوهشگاه نیرو در حاشیه هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان، اظهارداشت: مجتمع آموزشی پژوهشی استان فارس یکی از هشت مجتمع زیرمجموعه پژوهشگاه نیرو است که به صورت مستقیم با وزارت نیرو در ارتباط است.
وی افزود: این پژوهشگاه دورههای آموزشی عمومی، اختصاصی، کارگری صنعت آب و برق ارائه میکند.
رئیس مجتمع آموزشی و پژوهشی فارس-پژوهشگاه نیرو برگزاری دورههای آموزشی، تخصیص فضاهای آموزشی، صلاحیت حرفهای نیروهای پیمانی و کارکنان، گواهی شایستگی مدیران و مرکز رشد ویژه حمایت از شرکتهای دانش بنیان در صنعت آب و برق در مرکز رشد را از عمده وظایف این پژوهشگاه عنوان کرد.
کیخا در ادامه اختصاص فضای اداری، کارگاهی و آزمایشگاه به شرکتهای دانشبنیان را از مهمترین اقدامات این پژوهشگاه در راستای حمایت از نخبگان و شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد و گفت: تلاش ما عرضه تولیدات جدید شرکتهای دانش بنیان به مجموعههای آب و برق است.
به گفته وی، در حال حاضر این پژوهشگاه از شش شرکت دانشبنیان حمایت میکند که در مرکز رشد این مجتمع نیز فعال هستند.
رئیس مجتمع آموزشی و پژوهشی فارس-پژوهشگاه نیرو یادآور شد که این پژوهشگاه سه استان فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد را پوشش میدهد.
کیخا همچنین با اشاره به حضور این پژوهشگاه در هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: در راستای احیا و تقویت تبادلات با کشور تاجیکستان در حوزه آموزش و پژوهش ورود کردهایم.
وی اظهار کرد: سال ۲۰۰۵ نیز تفاهم نامهای با این کشور در بحث آموزش منعقد شد که پس از آن به دلایل مختلفی متوقف شد و مجددا برای تعامل با تاجیکستان در حوزه آب و برق رایزنی را در حاشیه این اجلاس آغاز کردهایم.
رئیس مجتمع آموزشی و پژوهشی فارس-پژوهشگاه نیرو گفت: دورههای آموزشی بینالمللی را در پژوهشگاه تعریف کردهایم که به وزیر انرژی این کشور نیز ارائه کردیم و مورد استقبال ایشان قرار گرفت.