آغاز عملیات اجرایی احداث قطعه ۸ آزادراه شیراز- اصفهان

عملیات اجرای احداث قطعه ۸ آزادراه شیراز- اصفهان و افتتاح ۱۴ پروژه بزرگراهی در فارس با حضور وزیر راه افتتاح شد.

 

به گزارش خبر پارسی، هوشنگ بازوند مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی قطعه هشتم آزادراه شیراز – اصفهان با قدردانی از استاندار فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان حاضر، کریدور آزادراهی آستارا – بوشهر را یکی از محوری‌ترین کریدورهای آزادراهی کشور دانست که به طول یک‌هزار و ۵۱۸ کیلومتر و با مشارکت بخش خصوصی در حال اجرا است.

 

وی با اشاره به بهره‌برداری ۴۶ کیلومتر از این مسیر، میزان پیشرفت فیزیکی آن را در استان‌های مختلف تشریح کرد و گفت: این کریدور از شش استان عبور می‌کند و در استان‌های قزوین، البرز و قم به‌طور کامل اجرا شده است.

 

بازوند با بیان اینکه حدود ۵۹ درصد سرمایه‌گذاری این کریدور توسط بخش خصوصی انجام شده است، افزود: با تکمیل پروژه، زمان سفر آستارا تا بوشهر حدود سه ساعت کاهش می‌یابد و سالانه صرفه‌جویی ۸۰ میلیون لیتر بنزین و ۴۰ میلیون لیتر گازوئیل محقق می‌شود. این مسیر در بوشهر به کریدور بزرگراهی ساحلی متصل می‌شود که از چابهار تا مرز بازرگان امتداد دارد.

 

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، قطعه هشتم کریدور را کنارگذر شیراز و قطعه نخست مسیر شیراز–بوشهر با طول ۱۲ کیلومتر عنوان کرد و گفت: این قطعه با مشارکت وزارت دفاع و وزارت راه و شهرسازی اجرا می‌شود. طول کل آزادراه شیراز–بوشهر ۲۱۳ کیلومتر است و مذاکرات برای جذب سرمایه‌گذار خارجی در سایر قطعات ادامه دارد.

 

وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی کنارگذر شرقی شیراز به طول ۲۴ کیلومتر تا اسفندماه خبر داد و افزود: امروز ۱۴ پروژه بزرگراه و راه اصلی در استان فارس به بهره‌برداری می‌رسد و ۶۰ کیلومتر دیگر نیز تا پایان سال افتتاح خواهد شد.

 

موافقت دولت برای اجرای گذر شمال‌شرق شیراز

جعفر قادری، نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با تشریح آخرین اقدامات حوزه راه و شهرسازی در استان فارس، بر تسریع تکمیل پروژه‌های آزادراهی، کنارگذرها و رینگ‌های ترافیکی شیراز تأکید و از موافقت دولت برای اجرای گذر شمال‌شرق شیراز خبر داد.

 

وی ضمن تبریک ایام شعبانیه و دهه فجر انقلاب اسلامی، از حضور وزیر راه و شهرسازی، استاندار فارس، مدیران اجرایی و نمایندگان مجلس قدردانی کرد.

 

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به همکاری وزارت راه و شهرسازی در پیگیری پروژه‌های مختلف، از پیشرفت طرح‌های پیرامون شیراز از جمله قطعه ۸ آزادراه و بخشی از قطعه یک آزادراه شیراز–بوشهر خبر داد و ابراز امیدواری کرد ۵۲ کیلومتر باقیمانده این مسیر تا پس از دشت ارژن هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود.

 

قادری همچنین به اتصال کنارگذر جنوبی از محدوده پس‌کوه به سیاه‌دارهنگام و کوار به این آزادراه و ادامه آن تا بزرگراه شیراز–عسلویه اشاره کرد.

 

وی از اخذ موافقت دولت برای اجرای گذر شمال‌شرق شیراز به طول ۲۲ کیلومتر خبر داد و گفت: قرارداد این پروژه در آستانه انعقاد است.

 

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: بخش‌های باقیمانده رینگ دوم شیراز نیز نیازمند تدبیر فوری است و در همین راستا مسیر حدود ۳۰ کیلومتری تک‌خیاره به سمت لپویی با همکاری وزارت راه و شهرسازی در حال تکمیل بوده و قرار است تا عید به‌صورت بزرگراهی به بهره‌برداری برسد.

 

قادری با اشاره به مشارکت ۲۰ درصدی شهرداری شیراز در دو پروژه شیراز – بوشهر و بزرگراه شمال‌ شرقی، این اقدام را زمینه‌ساز ورود سایر شهرداری‌ها و نهادها به تأمین مالی پروژه‌های زیرساختی دانست و در پایان از وزیر راه و شهرسازی و همکاران وی قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.