وفاق ملی در فارس و دغدغه حامیان دولت

معاون ستاد مردمی و امید دکتر پزشکیان در فارس در مصاحبه‌ای به دغدغه حامیان دولت در این استان به ویژه در بخش انتصابات پرداخت.

 

به گزارش خبر پارسی، خشایار شیبانی تصریح کرد: وفاق ملی که قرار بود زمینه‌ساز تسهیل در حرکت‌های توسعه‌ای و رفع کاستی‌ها و کمک به ارتقاء شاخص‌های مختلف مرتبط با رضایتمندی شهروندان باشد، در فارس تنها در بُعد ماندگاری مدیران و مسئولانی تجلی یافته که به واسطه دیدگاه‌های مخالف نسبت به دولت چهاردهم، مانعی برای دستیابی به اهداف مد نظر دکتر پزشکیان محسوب می‌شوند.

 

وی خاطرنشان کرد: نزدیک به ۵ ماه از زمان تصدی پُست استانداری فارس در دولت چهاردهم می‌گذرد و حامیان و مدافعان اصلی دکتر پزشکیان همچنان منتظر برداشته شدن اولین گام‌ها در مسیر تغییر هستند که یقینا ورود مدیرانی با نگرش و دیدگاه‌ها و تفکراتی همسو با این دولت است.

 

معاون ستاد مردمی و امید دکتر پزشکیان در فارس اضافه کرد: انتخاب حسینعلی امیری که آمدنش به فارس بعد از سه دهه، با اما و اگر و تردیدهای بسیاری همراه بود، تنها یک توجیه قانع کننده داشت و آن اینکه او یک مدیر با کارکردها و اثرگذاری‌‌های ملی خواهد بود که برای گشودن بن‌بست‌های ایجاد شده توسط برخی مدیران، چاره عاجل اندیشیده و آن را اجرایی می‌کند.

 

به گفته شیبانی، با گذشت نزدیک به ۵ ماه، اغلب حامیان دولت چهاردهم و ستادهای امید که هر یک سهمی بسیار زیاد در به صندوق ریخته شدن تک تک رای‌های دکتر پزشکیان در فارس دارند، به واسطه برزمین ماندن وعده‌هایی که استاندار در دیدارهای مختلف به آنان داد، امیدهایشان را از دست رفته می‌بینند.

 

وی که بخش زیادی از مشکلات مدیریتی دولت چهاردهم در فارس را از سوی بعضی بزرگان طیف سیاسی حامی دولت در این استان می‌داند، از کسانی که مُهر سکوت بر لب زده و خانه نشین شده‌اند خواست به جدیت ورود کنند.

 

 

معاون ستاد مردمی و امید دکتر پزشکیان در فارس همچنین بلاتکلیفی مدیریتی در استان و ماندگاری مدیرانی که علنی و صراحتا بر حمایت خود از رقیب جدی دکتر پزشکیان برای تصدی پست ریاست جمهوری در انتخابات، اعتراف می‌کنند، را دهن کجی به همه نخبگان و نیروهای توانمند و عمدتا جوانی عنوان کرد که جزو ظرفیت‌های به کنار گذاشته یا نادیده انگاشته شده در چهارسال گذشته محسوب می‌شوند.

 

شیبانی بیان کرد: اگرچه استاندار فارس در مواجهه با پرسش‌هایی در مورد بیان علل کندی تغییرات مدیریتی در این استان، پرهیز از شتاب‌زدگی را عامل اصلی بیان کرده اما دولت چهاردهم نشان داده است که اندیشه‌اش تغییرات اتوبوسی مدیران نیست، در عین حال طولانی شدن این روند، عواقب و عوارض گاه جبران ناپذیری به دنبال دارد که یکی از آنها، سرخوردگی نیروهای توانمند، متخصص و متعهد حامی دولت است.

 

وی به موج نارضایتی ایجاد شده از مدیریت ارشد را که طی پنج‌ماه گذشته نتوانسته حکم معاونت سیاسی استانداری را نهایی کند و از ابقای برخی مدیران دست‌نشانده جبهه پایداری در ارکان مختلف اعم از عملی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی، ممانعت کند را دلیلی بر افزایش ارتفاعی این نارضایتی عنوان کرد و گفت: طی ماه‌های گذشته، این شایبه که تغییرات اندک ایجاد شده در برخی دوایر نظیر دانشگاه علوم پزشکی، معاونت‌های استانداری، معدودی از فرمانداری‌ها و …. عمدتا به دلیل نبود تمایل نزد متولیان قبلی آن پست‌ها برای ابقا، حادث شده است و نه تمایل استاندار جدید و احساس نیاز به این تغییرات، قوت گرفته است.

 

معاون ستاد مردمی و امید دکتر پزشکیان در فارس اضافه کرد: امروز فارس روزهای متلاطمی را تجربه می‌کند و حامیان دکتر پزشکیان به خیل منتقدان و نماینده ارشد دولت پیوسته‌اند و اعتقاد دارند که تیرماه رای‌شان به رئیس دولت چهاردهم قطعی بود اما نه تنها وعده‌هایی که داده شد نسیه مانده و نقد نمی‌شود بلکه شاهد سُخره حامیان رقبای انتخاباتی دکتر پزشکیان نیز هستند؛ کسانیکه به بهانه وفاق ملی، همچنان کرسی‌های مدیریتی و تصمیم‌ساز خود را حفظ یا حتی تقویت کرده و جایگاهشان را استحکام بخشیده‌اند.

 

به گفته شیبانی، در این بین نمی‌توان سهم خواهی‌های غیرمنطقی از سوی برخی به اصطلاح حامیان دولت چهاردهم را نادیده گرفت؛ افرادی که در گذشته مناصبی را عهده‌دار بوده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.