سخنی با وزیرمحترم بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز / تغییر در کائنات جاری وساری است
خبر پارسی – تغییرات مدیران کل استان ها با تغییر نگرش های حاکم برانتخابات های ریاست جمهوری امری بسیار معمول بوده و نکته غیرعادی بخصوص در این انتخابات مقاومت هایی است که در برابرتغییرات صورت می گیرد.
شاید نکته اصلی درانتخابات اخیر این است که با اینکه اصولگرایان می دانند که خواستگاه و پایگاه مردمی آقای دکتر روحانی طیف وسیعی از جوانان، دانشگاهیان، فرهنگیان ومردم خواهان تحول می باشند ولی می خواهند خواسته آنها را انکار نمایند و اعتدال را در بسیاری ازموارد مساوی با عدم تغییربدانند. همانگونه که قبلا بحث شد اعتدال به معنی استفاده از مدیران معتدل در مدیریت های مهم کشوری و استانی است. نمی توان اعتدال را به معنای چینش موزاییکی نیروهای تندرو دوطیف معنی کردکه این امرباعث تنش و رویارویی در طیف های مختلف و بوجود آمدن شکاف های اجتماعی خواهد شد.مدیرانی باید در راس مدیریت های گوناگون بخصوص دانشگاهی قرار گیرند که در کارنامه شان تندروی های جناحی نداشته باشند.قطعا مدیران شاخص تندرو و پرچمدار تندروی های شاخص نمی توانند در فضای اعتدال منشا اثرباشند. آقای وزیر! آقای دکتر ایمانیه! هردو می دانید که مشی مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز براساس تئوری جناحی تندروهای اصولگرا نوشته شده بود که تابلودار نوع خاصی ازنگرش در حوزه ی دین، فرهنگ،سیاست واقتصادبودند. این گروه که بمدت هشت سال حامی تمام قد مدیریت کشور بودند،دارای دو پایگاه اصلی هستند ودانشگاه علوم پزشکی شیراز یکی از پایگاههای تبلیغی این تفکر است.
–آقای وزیر،آیا شماموافق ادامه مشی مدیریت دانشگاه، درمسایل فرهنگی-سیاسی-اقتصادی و اجتماعی واجرایی هستید؟آیا شما موافق مشی رییس دانشگاه در حوزه دانشجویی وهیات علمی هستید؟آیاشما موافق مشی رییس دانشگاه درانتقاد ناپذیری و مدیریت بالا به پایین هستید؟آیا شماموافق مشی رییس دانشگاه در برخورد با دانشگاهیان هستید؟آیا شما موافق مشی رییس دانشگاه در برخورد با بخش خصوصی وشاغلین بخش خصوصی هستید؟آیا شما موافق مشی رییس دانشگاه در اجرای طرح های غیر کارشناسی هستید؟آیا شما موافق نصب معاونین بله قربان گو و مصلوب الاختیار هستید؟قطعا با توجه به شناختی که از حضرتعالی داریم جواب تمام سوالات منفی است.
آقای دکتر ایمانیه! عملکرد حضرتعالی در طی ۸سال گذشته خلاف نظرات وزارت بهداشت ودرمان و خط مشی های فعلی وزیراست.
آقای دکتر ایمانیه! آیا مدیریتی که شما در آینده ادامه خواهید داد در صورت ابقاء،تغییرمشی فرهنگی،تغییر مشی سیاسی و دوری از گروه تندرو که سال ها شما را احاطه کرده اند خواهد بود؟(نگاهی به طرفداران خود بیاندازید.از رئیس شورای شهر گرفته تا جبهه پایداری و سایت های تندرو اصولگرا در استان تا تشکل های رادیکال اصولگرا) تغییر نگرش به بخش خصوصی و قبول آنها به عنوان یارویاور،تغییر در معیارهای پذیرش هیات علمی و دوری از معیارهای بسیار سطحی نگرانه قبلی،تغییر نگرش امنیتی به دانشگاه و دانشجو، تغییر در نگاه تند روانه در حوزه ی دین و التزام به قرائت رحمانی از اسلام و …که همگی خواسته جناب وزیر می باشد، در توان دکتر ایمانیه ای که ما سراغ داریم هست؟ شاخصه دکتر ایمانیه عملکردهای سخت گیرانه فرهنگی،حمایت همه جانبه از گروه خاص سیاسی گرچه عضو آن گروه نبود،برخوردهای قهری با منتقدین،معیارهای خاص در جذب هیات علمی، برخورد با بخش خصوصی و اجازه ندادن برای گسترش آن و در حوزه ی اجرا حفظ مدیران تابع و حذف مدیران عمل گرای چالشی است.اگر این ها نباشد ما دکتر ایمانیه دیگری را نمی شناسیم!
آقای وزیرتغییر امری بدیهی و طبیعی است اگر قرار است دکتر ایمانیه ای بماند که خصوصیات قبلی را نداشته باشد،چه اصراری برحفظ ایشان است؟! البته شاید مسایلی باشد که نتوان گفت ولی نگران مقاومت هایی که صورت می گیرد نباشید،پس از تغییرهیچ عکس العملی نخواهید دید و جو نشاط و امید به دانشگاه باز خواهد گشت،کما اینکه در دانشگاههایی که تعویض انجام گرفت،نشاط وامیدبه دانشگاه برگشت و مسولین نیز همکاری را با آنها آغازکردند.
آقای وزیر! ما از فشارهای پشت پرده آگاهیم،البته نه کامل ولی انتخاب مدیران جزء اختیارات دولت است، فکر نکنید مدیری با خصوصیاتی شناخته شده بعد از انتخابات و به ناگهان دچار تغییرات روحی وفکری می شود و می شود آنچه شما می خواهید! این دولت منادی اعتدال است و حداقل خواسته ی دانشگاهیان سرزمین فرهنگ پرور فارس جایگزینی اعتدال به جای افراط است.
سخنی با دکتر ایمانیه
استاد گرامی!شما با شرایط و جو موجود و مطالبات عظیم قشرهای دانشگاهی،بخش خصوصی، گروههای تخصصی شرایط سختی را پیش رو خواهید داشت.نگرانیم که در این بازی شان شما حفظ نشودو گفته شود که ایشان جهت ماندن در مسند ریاست چیزهایی که سال های عمرش را برای پیشبردآن سپری نمود،زیرپا می گذارد.دولتی نگری اش به خصوصی نگری تبدیل شد،از نظر سیاسی معتدل شده،دیگر به مشورت اهمیت می دهد،دیگر دانشجو از انتقاد نمی ترسد و… در این صورت آیاشما دیگر می توانید بگویید من مدیریتم بر اساس تکلیف است؟بر اساس اعتماد است؟و نکته آخر نگران بعد از خود نباشید چون خدا به پیامبر نیز فرمود«انک میت و انهم میتون». بعداز رحلت امام عزیز نیز مقام معظم رهبری بودند،و بعداز هر رییس جمهوری رییس جمهور بعدی و بعد از هر وزیری وزیری دیگر. تغییر در کائنات جاری وساری است وشما نیز جزیی از آن هستید.عاقبت به خیری را با کناره گیری برای خود، دانشگاه و دانشگاهیان به ارمغان آرید.
والعاقبه لاهل التقوی والیقین
طیب ا….. انشا الله که شنیده و عمل شود شجاعت پذیرش حقایق و عامل بودن از نیکو ترین اخلاق نیک سیرتان است.
متاسفانه جناب آقادی دکتر ایمانیه جایگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز را از رتبه 2 در کشور به رتبه 4!!!! نزول بخشیدند، هرچند که ایشان از نظر اخلاقی فرد مورد تاییدی می باشند. برای ایشان و همکارهای محترمشان آرزوی موفقیت در سایر حوزه ها را می کنیم.
افرین بر شما پرچمداران عدالت و اعتدال خواهشمنم ادامه دهید و از هیچ جو شانتاژی نهراسید بجز مدیران ایشان همه دانشگاه با شماست
الله اکبر درود بر شما. پایداری کنید و با پافشاری و درخواستهای مکرر این امپراطوری بظاهر مذهبی را به پشتوتنه کارکنان دانشگاه براندازید خدا پشت و پناه شما باد الله اکبر
لطفا ما را از این ریاست ناحق رها کنید
با درود. در مدتی که از خدمت ضریب کای همکاران متخصص تازه فارغ التحصیل و نیز متخصصان مشارکتی در شهرستانهای اطراف شیراز می گذرد، شاهد آن هستیم که وجوهی که سازمان های بیمه بابت هزاران ویزیت بستری و سرپایی آنهم با تأخیر به دانشگاه پرداخت کرده اند به گفته دست اندرکاران، توسط مسؤولین دانشگاه برای امور دیگر خرج شده است. سؤالاتی که مطرح است این است که: 1- چرا مبالغ مورد نظر با تأخیر فراوان و معمولاً بسیارکمتر از حد مورد نظر واریز می شوند؟ 2- سود مبالغ فوق که مدت طولانی در حسابهای دانشگاه مانده و قانوناً و شرعاً حق پزشکان هست چه می شود؟ 3- تفاوت استان فارس با استان های دیگر مانند اصفهان که سازمان های بیمه گر با کمترین تأخیر حق و حساب خود را با دانشگاه و بیمارستانها تسویه می کنند چیست و چرا اهرم های اجرایی از قبیل جریمه دیرکرد که قانون برای سازمان های بیمه در نظر گرفته است در استان ما کم توان است؟ 4- پزشکان طرحی و قراردادی به اجبار دانشگاه مجبور به شرکت در برنامه پزشک خانواده هستند. بسیاری از همکاران هر بار که برای پی گیری دیون معوقه خود به ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کرده اند با عبارت اینکه بودجه نیست مواجه شده اند. اکنون که به گفته اکثریت قریب به اتفاق مسؤولین دانشگاه علوم پزشکی شیراز بودجه برای اجرا و پرداخت دیون برنامه پزشک خانواده و دیون دیگر وجود ندارد و به گفته وزیر محترم بهداشت، بیمارستانهای دولتی ورشکسته هستند چرا اصرار بر ادامه این طرح محکوم به شکست و در تنگنا قرار دادن بیمار و پزشک وجود دارد؟ اینها غیر از مشکلات دیگری مانند قطع شدن پرداخت ها و حقوق دیگریست که دوستان و همکاران ما درگیر آن هستند. در نامه سرگشوده ای که برای جراید، سایت های خبری و رسانه ها منتشر خواهیم کرد به جزئیات مشکلات موجود در سیستم دانشگاه علوم پزشکی شیراز اشاره خواهد شد.
کاملا موافقم
شنیده ها حاکی از اونه که تعدادی از همکاران به دلیل سوء مدیریتی که در علوم پزشکی شیراز حاکم است از جمله سوق دادن به بازنشستگی های زودرس ( بخوانید اخراج محترمانه)، اجازه مطب، ارتقا و پرداخت نشدن معوقات و مطالبات بخصوص در قسمت درمان و… قصد دارند از ریاست دانشگاه و تعدادی از معاونت ها به مراجع قضایی، سازمان بازرسی کل کشور و دیوان عدالت اداری شکایت کنند.
ایمانیه به یاری خدا خواهد رفت
تا اونجایی که من اطلاع دارم اکثر کارکنان دانشگاه هم خواهان رفتن دکتر ایمانیه هستند و این موضوع اختصاص به حوزه دانشجویی و پزشکان نداره که ایشون سعی دارند بهر شکل آنها را راضی نماید . البته ایشون خودشون هم آدم فهیم و با اطلاعی هستند و فقط امیدواریم به خاطر منافع دنیایی دیگرون این آبرو ، حیثیت و زحمات چند ساله خود را به خطر نیندازند.
اینجانب بعنوان کسی که سالها شاهد بودم که چگونه در شرایطی که بیکاری برای فارغ التحصیلانب بیداد میکند افرادی با در دست. داشتن معرفی از استانداری و جبهه پایداری براحتی و با هامش ایشان استخدام میشدند ویا چگونه حق یک خانم مانتو یی را به صورت کاملا سطحی به یک خانم چادری میدادند نمی دانم این مدعیان دین چگونه جواب مردم را خواهند دادخیلی از پرسنل پشتیبانی از این مسائل مطلعند
lotfan mostanadat ro br goroohe khahane taghyir bedid.
طبق اخبار رسیده عده ای از مدیران منتسب به جبهه پایداری در حال تعویض در دانشگاه هستند و به جای آنها کسان معتدل تری خواهند آمد، خبر تعویض مدیر دفتر ریاست و انتساب جایگزین همکار کار درستی بود اگر چند تغییر دیگر صورت بگیرد جای امیدواری است.ولی هنوز هم بیشتر سایت دانشگاه اطلاعیه و خبرهای مرکز سیاستگذاری سلامت تشکیل میدهد. خدا کریم است،چه کسی پارسال فکر می کرد احمدی نژاد برود و روحانی بیاید؟
همیشه این سوال برای من مطرح بوده که چرا بیمه پزشک خانواده در مطب به خوبی پرداخت میشه ولی از اول طرح که حدود 17 ماه هست هنوز در بیمارستانها پرداخت نشده است. من به صورت مشاکتی با 2 بیمارستان همکاری دارم. دلیل آن مصرف حق بیمه در دانشگاه و عدم پرداخت به بیمارستانهاست!!!!! آقای دکتر ایمانیه ما این بیماران را با خون جگر و طی مسافتهای طولانی در جاده ها ودر گرمای تابستان و سرمای زمستان ویزیت میکنیم. امیدوارم خدا حق ما رو از حلقوم شما بیرون بکشد.
اقای دکتر ایمانیه اگر شما مومن واقعی بودی انقد به صندلیت دل نمی بستی.وقتی می بینی نمیخانت با هزار و یک ترفند و راه انداختن وبلاگ های جعلی تلاش مذبوحانه برای موندن نمی کردی.بهتر تا بیشتر از این ابروی خودتو نبردی استعفا بدی
احسنت. حرف دانشگاهیان را زدی
ممنونم از سایت شما که حرف دل ما پزشکان را می زند امیدواریم شر این بشرهر چه زودتر رفع شود
آخر کدام دین و آئین توصیه می کند که به هر حیله ای دست بزنی تا دو روز بیشتر در ریاست بمانی
به آقای دکتر ایمانیه سلام برسانید و بگویید با عوض کردن چند نفر مثل خباز شیرازی و … نمی توانید چهره معتدل از خود به جای بگذارید تازه این عوض کردن ها دلیلی است بر عملکرد بد شما چون
1- اگر اینها بد بوده اند و برای دانشگاه ، اساتید و دانشجویان مشکل ایجاد کرد ه اند چرا 8 سال در مسند قدرت بوده اند
2- و اگر خوب بوده اند چرا عزلشان کردید
استاد ارجمند
خودتان بیشتر از ما می دانید که دانشگاهیان تا چه اندازه با شما مخالفند و چقدر برای رفتنتان لحظه شماری می کنند و این تغییرات ظاهری شما در مدیریت های درجه 3 و 4 دانشگاه آنان را راضی نخواهد کرد و از طرفی شما رئیس دانشگاه دولت روحانی خواهید بود و دیگر رئیس دانشگاه احمدی نژاد نیستید بنابراین نمی توانید همانند 8 سال گذشته با فشار و تهدید و برخورد منتقدانتان را ساکت کنید و منتقدان شما نیز بسیار مصمم هستند و فضای اعتراضی دانشگاه قدرت مانور شما را خیلی کم می کند و به حوزه سلامت استان نیز ضربه وارد می کند و باعث تخریب بیشتر حضرتعالی نیز خواهد شد بنابراین هر چند که کوچتر از آنم که به شما توصیه ای بکنم اما از شما خواهش می کنم قبل از اینکه بیشتر آسیب ببینید این سمت را رها کنید
پزشک عمومی با بیست سال سابقه مطب داری شرافتمندانه.
آقای دکتر ایمانیه اگر واقعا به خدا و اخرت و روز جزا ایمان دارید من هر روز و هرشب به شما نفرین میکنم و حق خودم و خانواده ام را سر پل صراط از شما طلب خواهم کرد. . شما با پیش نوک شدنتان در اجرای طرح سراسر ایراد و مشکل پزشک خانواده بنیان اقتصادی و خانوادگی خیلی از پزشکان را فدای مطامع ریاست طلبانه خود کردید. .
نمیدانم چطور میخواهید با وجدانتان کنار بیایید . هرجند . . .
سلام. بنده یکی از پزشکان شیراز هستم. امیدوارم نظر مخالف خودتان هم بر روی سایت بگذارید . چون هر چه از شما خواندم ونگاه کردم ، بغض وکینه دیدم (البته میدانم که میدانید خدا در دل کینه و بغض دار حضور ندارد). گذر زمان به شما ها نشان خواهد داد که این مرد، فقط خدا را دید و عملش خدمت به مردم بوده. یه کمی از خدا و خلق خدا حیا کنید . به نظر بنده بعنوان کوچکترین عضو جامعه پزشکی ، بهترین کزینه برای اداره دانشگاه ، دکتر ایمانیه است.
اجازه بدید معنای بغض و کینه را به شما توضیح بدم
بغض و کینه یعنی اینکه یک استاد نمونه کشوری به اسم دکتر عشاق را پس از یک انتقاد ساده اخراج کنی
بغض و کینه یعنی یک دانشجوی منتقد به اسم یاسر رحمانی را از دانشگاه اخراج کنی و از رشته پزشکی به کاردانی بهداشت حرفه ای زاهدان بفرستی
بغض و کینه یعنی اینکه پزشکی به اسم دکتر سمیرا رزاقی را به علت اینکه در دوره پزشکی عمومی خود منتقد شما بوده پس از قبولی در امتحان تخصص مانع ثبت نامش شوی ولی پس از دوندگی های زیاد این پزشک با حکم دیوان عدالت اداری مجبور شوی ثبت نامش کنی
بغض و کینه تعریف های زیادی دارد که اگر خواستید باز هم میگم
به همان خدایی که گفتی قسم میخورم که تو از مدیران درجه3و4ایشان هستی
هادی عزیز سلام.
ای کاش از دیدن خدای عزیزتوسط ایشان حرف نزنیم.آنکه خدا میبیند از عزت خداوندی حتما بهره ای به وی میرسد. بعید میدانم کسی که به هر وسیله ای چنگ میزند برای ماندگاری و عزت نفسش سقوط لحظه ای شدیدی را مبتلاست بهره ی چندانی از نگاه خدایی داشته باشد.
…اما برادر عزیز اگر از درد دل درون دانشگاه خبر داری و این چیز ها را می گویی که خود را به خواب زده ای و یارای بیدارکردنت نیست مرا ولی اینها را میگویم تا بدانی که این چیزی که میگویی با واقعیت فرسنگ ها فاصله دارد.آیااز استخدام ها و به کارگیری های بی ضابطه و جهت دار ایشان بی خبری؟از جذب هیات علمی های خالی از علم ولی پر از ادعای دین مداری چه؟ از حذف نیرو های توانمند در هیات جذب آنهم بدلیل عدم انطباق با ضابطه های دین مداری مورد تائید ایشان !! چه؟ هیچ میدانی رزمندگانی از دوران دفاع مقدس وجدامانده از قافله ی شهدای عزیز هستند که در دانشگاه با یاد همسنگران سفر کرده ی خود با همان پشتکار زمان جنگ درس خواندند و درخشیدند اما چون موئلفه های خود ساخته ی ایشان از دین را نپذیرفتند و به چالش کشیدند مورد کینه و بغض ایشان که سابقه ی یک روز جبهه و جهاد هم ندارند قرار گرفتند و این بغض به روشهای گوناگون ادامه دارد؟از پر رونق شدن بازار دین فروشی و ریا چه؟مگر نه اینکه قاتل علی (ع) بر پیشانی پینه داشت؟قرائت های سخیف ظاهری از مذهب رفیع علوی و حفظ جمع قلیلی از جوانان پاک سیرت به دور ملقمه ی ایمانیه ساز چیزی به نام دین جز به دین گریزی اکثریت جوانان پاک سیرت دانشگاه و بغض ایشان نسبت به جایگاه رفیع دین نینجامیده است.نوع برخورد سطحی نگرانه ی ایشان به موضوع عفاف و حجاب جز به کینه ی بخش اعظمی از کارکنان فهیم دانشگاه انجامیده است؟آیا ایشان با همین حساسیت با موضوع حجاب در اقوام و بستگان خود برخورد میکنند؟موارد عدیده ای از تفاوت در گفتار و رفتار ایشان در بر خورد با مخالفین و مماشات با موافقین از ایشان سراغ داریم که ایشان گر چه در جایگاه مسئول دستگاهی عظیم قرار دارد ولی متاسفانه خط کشی خاصی بین رعایای خود نموده .از نظر ایشان و اعضای دوروبرشان دانشگاهیان چهار دسته اند:موافقین و بنابراین مومنین!-غافلین-مخالفین-معاندین. در قاموس ایشان حتی بی تفاوت وجود ندارد و بی تفاوتا ن را هم جزء غافلین محاسبه میکنند و اسف انگیز تر اینکه فکر میکنند که محل اعمال آیه ی شریفه ی …….اشداء علی الکفار رحماء بینهم همینجاست!متاسفم از اینکه در دورانی که مذهب حقه ی جعفری در بارش شدید کینه و بغض وتهمتهای تندروی از سوی معاندین قسم خورده و سلفیون قرار گرفته اتحاد نانوشته ی قشریون و منفعت طلبان مظلومیت دو چندانی بر این مذهب شریف وارد کرده است.خداوند دل همه ی ما را با قرائت حقیقی از اسلام -که همانا عزیز داشتن همه ی مخلوقات خداست و نه بخشی خاص از ایشان_در گفتار و عمل همراه بگرداند.
آقا هادی سلام
در مورد شما چند نظر محتمل است:
-خود ایمانیه هستی چون اسم کوچیک اونم هادی جونه
-یا از نوکران ببخشید معاونین درجه چندم ایمانیه که تیری انداخته ای در تاریکی که اگه وزیر زورش به نماینده رهبری و فرماندار و…. نرسید توهم پست بالاتری بگیری.
-جا ت ایقدر گرم و نرم که معنی درد دل و شکایت از ظا لم را از هم تشخیص نمی دی.
درآخر اینکه از قدیم گفته اند حکومت کفر ممکنه بمونه ولی حکومت ظا لم فرو خواهد ریخت به امید آن روز.
من نمیدونم این ایمانیه چی از جون ما می خواد. در هفته گذشته بیش از 100 نفر به خاطر پوشش احضار شدند. تصمیم حکم اون ها با معاونت آموزشی دانشکده، معاونت فرهنگی دانشکده، رییس دانشکده، نماینده نهاد و مسئول حراسته. این اطلاعات کامل موثقه…
آقای وزیر ایمانیه با ترفندهای متفاوتی که توسط بعضی از دوستان در پاسخ های قبلی تعدادی از آنها ذکر شده چندین سال است پست های گوناگونی از قبیل معاونت درمان – معاونت پشتیبانی ، رییس دانشگاه 8سال را کسب نموده . آیا به نظر شما این خلاف اصول اولیه مدیریت نمی باشد که فردی در پستی راکد بماند و با باند آبشاری که ازطریق معاونین و معاونان آنها ایجاد نموده اجازه ورود ایده های نو را به حوزه مدیریت دانشگاه ندهد؟ این یعنی فساد اداری ،این یعنی تشکیل دژ محکم در مقابل ایده های نو ، آقای وزیر مطمنا شما آمدید تا مدیریتی نو ودر خور وزارت بهداشت را رقم بزنید . پس بسم اله گفته و ریشه رابزنید. به قول ما شیرازی ها آب مباح هم بود تا حالا گندیده بود چه رسد به………….
برای کشوری متاسفم که وقتی با نماینده مجلس درمورد اتفاقات تلخی که در حوزه سلامت استان افتاده صحبت میکنم میگه . . . همه ی اینا که میگی میدونم ولی اخه چیکار کنیم . . . کسی نیست بیاد جاش !!!!!!!! البته من در جواب گفتم شاید درک مهندس رشته میعانات گازی حوزه های قطب شمال از مصیبتهای بهداشت و درمان فارس بیشتر باشه ! نظر شما چیه ؟ !
قابل ذکر است که این ایمانیه اینقدر با ایما نه ، که اصلا تبعیض بین پرسنل را نه گناه کبیره ونه صغیره نمی دونه.در سال صرفه جویی چند نفر، فکر کنم 5 نفر از روسای شبکه ها رو اجازه داد تا حدود 6 ماه از سا ل را یعنی از اول مهر تا زمان امتحان رزیدنتی به منزل تشریف ببرند درس بخونن وفقط یک روز در هفته برای امضای اسناد برون اداره به همین ها هم سهمیه مدیران راداد.این یعنی مدیریت ، احسنت به هوشت ایمانیه ، سرمایه گذاری برای آینده ، الان رزیدنتیشون تموم شده ،اینها همان حلقه به گوشانند .نمی خوای بیاریشون تو پست معاونت . اما صبر کنید یک سوال ؟؟؟ آقای ایمانیه آیا از جیب خودت بخشیدی یا بیت المال یا از جیب …جالب که همه افراد مذکور با حفظ حقوق ، تمام وقتی ،حق مدیریت آنهم بدون رد کردن مرخصی!!!!!!! بله این است نشانه درجات عالی ایمان ، تقوا و دینداری . واله مع صابرین.
باشد که بشنود وزیر
آقای وزیر سلام
اطرافیان دکتر ایمانیه در زمان انتخابات از طریق معاونین و اطرافیان که اکثرا ار بروبچ بازاری شیراز هستند(به دلیل شغل پدر ایمانیه) شایعه ای را در استان بین دانشجویان و مردم عامه را ه انداخته بودند که آقای لنکرانی مورد تایید رهبری است و رییس جمهور می شود و آقای ایمانیه به دلیل روابط قومی وحزبی با ایشان حتما وزیر می شوند .معنی این ادعا توسط اطرافیان و خود ایشان این است که چشم طمع این گروه با دانشگاه ع پ شیراز سیر نمی شود ودنبال اختیار ر عمل بیشر هستند.معلوم است این چند سال خوش گذشته
همه یک موضوعو فراموش کردید و اون له کردن شان پزشکان هست که سیاست اصلیه از زمان وزارت دکتر مرندی.الحق دکتر ایمانیه در این راه استاده.
آقای ایمانیه یادت سال 89 یا90 که بی کفایتی شما در زمینه تامین متخصص شهرستانها بویژه در داراب برای استاندار وقت محرز شده بود و می خواست شما رو بر کنار کنه چه جور خودت و دور بریات به دست و پا افتاده بودید . یادته دور بریات شاید بیشتر به خاطر حفظ پست و موقعیت خود شان برگه بسیار بسیار بزرگی رو جلو ورودی ساختمان مرکزی دانشگاه پهن کرده بودند وبرای ماندگاری حکومت شما از مراجعین و کارمندان (اونم زیر دور بین مدار بسته) گدایی بله گدایی امضا حمایت از شما رو می کردن ؟ دل زمین و زمان به حا ل استاد می سوخت !آیا این ریاست دانشگاه اینقدر ارزش داره که اینطور در ذهن مردم کوچک شوی و با دلسوزی برات امضایی بکنن اگه من بودم می رفتم و پشت سر خودم هم نگاه نمی کردم . شا ید خودتو با یه توجیه ها تی مثل خدمت به مردم ، ادای دین به اسلام و مسلمین ، برای خدا و امثالهم راضی کنی ولی ته دلت رو هم ببین ((اکثرهم جاه والمقام )) خواهد بود . دست بردار زشته بسه دیگه خودتو بیشتر کنفت نکن . تو که شایعه کردی که از دانشگاه 1 پاپاسی هم نمی گیری اگه اینا دروغ و عوام فریبی نبود اینطور آبرویت نمیرفت .بازهم هرچه زودتر بری مردم کمتر دربارت میگن .می شناسمت اگه دستت میو مد مثل اسد تو سوریه سرمون درمی آوردی . ولی خدا می خواد که نتونی . برو عزیزم برو جانم برو…..
شیوه رانتی که برخی تو فارس و بقیه دانشگاههای فارس مثل فسا ابداع کردن اینه که پول حقوق و کارانه ها رو نگه میدارن به مدت طولانی و به بهانه های مختلف و از سود بانکیش استفاده میکنن چون از سود پولا هیچ وقت تحقیق و تفحص نمیشه مبلغش هم بالاست.ن
کی این وزیر می خواد به داد ما برسه؟
همه چیزهایی که گفتین یه طرف مشکل پزشک سالاری هم یک طرف. به هر سو که نظر اندازی پزشکی حاضر ببینی بر کرسی ریاست به جای کرسی طبابت نشسته آنگاه روستاها بی پزشکنند
من طرفدار دکتر ایمانیه نیستم ولی ایشان را به شما لرها که می خواهید دانشگاه بشود لرستان دوم ترجیح می دهم و می دانم که این کامنت را نمی زارید بقیه بخونند
آقایی که به اسم آقای لر کامنت گذاشتی
اگر خود ایمانیه نباشی حتما خباز شیرازی هستی برای ایجاد اختلاف
دیگه ناامید شدید از کارهای دیگه اختلاف می ندازید؟
سلام برادر عزیز با عنوان آقای لر
بنده ی حقیر وخیلی از دوستان پیگیر عدم ادامه ی حضور این استاد عزیز در کسوت ریاست دانشگاه لر نیستیم گر چه این قوم نیز چون کرد و پارس و ترک و بلوچ و عرب خوزستان ایرانی اند و عزیز.ان اکرمکم عند ا… اتقیکم. و مگر نه اینکه آقای دکتر ملک حسینی لر بعنوان پدر پیوند خاور میانه عنوان گرفتند و موجب عزت همه ی ایرانیان(گر چه به برخی بد اخلاقی ها و نیز برخی عملکرد هایش ایراد وارد است).اما ما همه ی حرفمان این است آیا در پارس کهن فرهنگ پرور علم خیز و هنر آیین قحط الرجال است؟افسوس و صد افسوس از حاکمیت زرو زور و تزویر
با سلام و احترام – ای کاش کمی انصاف داشتید و از سر انصاف نظر میدادید . اقای دکتر ایمانیه نه تنها در 8 سال ریاست بلکه در زمان ریاست بیمارستان نمازی- معاونت درمان- معاونت پشتیبانی هم با انصاف کار کرده اند. اگر کمی چشم انصافمان را باز کنیم و نگاهی به مدیران ایشان در طول این سالها داشته باشیم میبینیم 1-اکثر این مدیران اطراف ایشان در طیف اصلاح طلب قرار داشته و ایشان با بزرگواری تمام با این تیم کار کرده اند و صرفا از ایشان کار برای رضای خدا و مردم خواسته اند
2- پیشرفت چشمگیر دانشگاه در تمام حوزه های بهداشت- درمان- پژوهش -اموزش و…. که سالهای سال استان را در قله قرار داده است گویای تلاش جهادی و خستگی ناپذیر ایشان است
3- ما مردم استان بر خود میبالیم که در استان چنین مدیر متعهد و سالمی را داریم که در خط راستین ولایت از خود و خانواده خود گذشته و تلاش خستگی ناپذیر در ارتقا سلامت استان دارند.
4- بارهای بار تمام قشر دانشگاه از ایشان حمایت کرده و این بار هم به خواست خدا ایشان با سربلندی از این بوته بیرون خواهند شد
5- لذا از شما درخواست دارم در دریای فتنه ، فتنه گران خود را غرق نکنید
آقای سعیدی عزیز
همین افتخار که ایشان با اجرای طرح پزشک خانواده نظام سلامت استان را نابود کرد برای صد سال بالندگی استان کافیست
این را من نمی گویم که منتقد ایمانیه هستم دکتر شاهین محمد صادقی دوست نزدیک ایمانیه و نماینده کازرون گفته
ما هم مطلعیم اقشار مختلف دانشگاه از وی حمایت می کنند مثلا نامه 1000 دانشجو به وزیر و درخواست برای تغییر وی
کسی که خودش را به خواب زده را نمی شود بیدار کرد
البته جیب حودش و داداشش و اطرافیانشم خوب پر شده
سلام جناب سعیدی عزیز
در میزان تقوایتان نگاهی دگر اندازید.استفاده از لفظ فتنه و فتنه گری تا ته مکنونات قلبیتان را برای هر خواننده ای عیان می سازد مدتها راه نان برخی -که انشاءا… شما عزیز جزء آنها نیستی-استفاده از این شاه کلید روزی رسان بوده است ملت آگاه ایران اسلامی در 24 خرداد آبی سرد بر صورت مبارک ایشان پاشیدند شاید از خواب غفلت بیدار شوند اما صد افسوس….
اگر کسانی به معامله گری با ایشان پرداختند ومزد خود را گرفتند و هنوز هم برای ماندن ایشان تلاش می کنند تا شاید اوج انتفاع خود را ببرند ما را باکی نیست که قدم در راه روشن اماصعب عدم ادامه ی روش اسلام اموی در دانشگاه گذارده ایم.
الحمدولله ما با شخص ایشان مشکلی نداریم بلکه با روش و منش ایشان و استفاده ی ابزاری وی از دین و خود خدا پنداری (العیاذو با…)ایشان زاویه داریم.
راستی این مدیر به اصطلاح جهادی شما در دوران خون و شرف و شهادت کجا بود
کدام اکثریت مدیران وی اصلاح طلب بوده اند؟ما پی سهم خواهی نیامده ایم اما اجازه نخواهیم داد که معیار های اصلاح طلبی مصادره ی به مطلوب معامله گران بله قربان گو شود
اما استفاده از کلمات مردم استان و نیز تمام دانشگاهیان توسط شما همان فلسفه ی استفاده از فتنه و فتنه گری را دارد .اگر شجاعتی در مجموعه هست میزان محبوبیت وی در میان کارکنان محترم دانشگاه وتمایل به ادامه ی حضور وی -گرچه این حضورغیر قانونی است- به رای واقعی گذارده شود تا اوج محبوبیت ایشان برای همه روشن شود
راستی از منش گزینشی ایشان در جذب هیات علمی که خبر داری.از دایره ی تنگ مومنین دورو بر وی چه؟از ذلیل نگه داشتن معاونین با هدف قبیله ای چرخاندن دانشگاه چه؟از قانون (همه با هم برابرند برخی برابرترند)چه؟از نحوه ی برخورد دون شان انسانهادر حوزه ی حجاب چه؟از جابجایی بناحق بودجه های دانشگاه و وقوع حق الناس چه؟ از احضار های بناحق و احکام انضباطی نا عادلانه چه؟از هدف ایشان در این تنگنای بودجه ای سالیان اخیر برای خرید زائر سرا در قم که حتما باخبری.برادر عزیز وا… ما نیز مسلمانیم و دوستدار اهلبیت(س) اما آیا این مورد رضایت اهلبیت است؟از کنکاش ایشان در مسایل شخصی برخی افراد و همزمان مماشات با برخی دوروبریها در خطاهایشان چه؟از گماردن برادری ! برای بررسی اوضاع حجاب چه؟از عنایات خاصه ی ایشان به برخی مدیران که حتما باخبرید.چشمها را باید شست جور دیگر باید دید..ارادتمند..
والعاقبه لاهل التقوی و الیقین
دشمنیتان با بعضی مردم شما را بر ان ندارد که بیداد کنید .دادگری کنید که به تقوا نزدیکتر است و از خداوند پروا کنید که خداوند به انچه میکنید اگاه است. سوره ماعده ایه 8 وقتی یه عده با ای دی های مختلف نظر میدن به روز حساب هم فکر کنند
رحمان جان از توصیه ی قرانیتان سپاس
اما ظلمهای رفته بر تن خسته ی دانشگاه را با حضور دوباره ی ایشان التیامی نیست.کاش می پذیرفتند شاید درصدی از این گفته ها(حد اقل)واقعیت است در عجبم از اصرار ایشان بر ماندگاری به قیمت پایین آمدن شان شان.یعنی ایشان باورشان شده بجز خودشان قافله را قافله سالاری نیست یا خدای ناکرده دچار اوهامی از جنس توهمات معجزه ی هزاره ی سوم -بلا تشبیه ایشان- شده اند.ما معتقدیم ایشان زحماتی برای دانشگاه کشیده انداما سو ء عملکرد های ایشان در 6-5 سال اخیر را توجیهی نیست
خدا بیشتر از این فرصتت نده ایمانیه که ما پزشکا رو به روز سیاه نشوندی..کل کشور یه ساز میزنن و تو یه ساز دیگه..جمع کن این چنبره ای رو که روی استان فارس و سلامتش زدی
در یکی از کامنتها امده بود که بعضی از روسای شبکه ها با اجازه دکتر ایمانیه شش ماه سر کار نیامده و برای رزیدنتی خود را اماده می کرده اند. باید بگویم این دقیقا مربوط به ریاست دانشگاه در زمان اصلاحات است. بنده دقیقا بیاد دارم چند نفر از بزرگوارانی که اکنون نامشان در زیر نامه ریاست جمهوری به عنوان مخالف امده در زمان اصلاحات، رییس شبکه شهرستان بودند و برای درس خواندن در منزل سازمانی ساکن بودند و فقط هفته ای یک یا دو ساعت برای امضا اسناد به محل کار خود مراجعه می کردند. حال چگونه شده که ایشان فریاد وامحمدا سر می دهند.؟ به اصطلاح خود قاتل عثمانند و خود نیز فریاد انتقام بر می آورند؟
ناظر محترم
سلامی چو بوی خوش آشنایی!!
اینجانب دکتر سید ابراهیم صادقی از روسای شبکه در سالهای 76تا 81 بودم.به نظرم مسائلی آمد که لازم دیدم به اطلاع برسانم
1- آیا انتظار دارید که برای 45 روز مرخصی برای امتحان رزیدنتی کسی که از مرکز استان به شهرستانی غریب کوچ کرده مجددانقل مکان موقت نماید؟
2- در کل مدت اسکان در پانسیون های دولتی مبلغ مقرر قانونی از حقوق ما به عنوان مال الاجاره کسر میشد
3- حسب قانون تقاضای مرخصی به رییس دانشگاه داده میشد و اولین اقدامی که صورت میگرفت قطع حقوق تمام وقتی ودریافت حقوق عادی-در صورت داشتن مرخصی استحقاقی-بود.
4-حسب قانون جانشینی را مکتوب به ریاست دانشگاه ومعاونین بهداشتی درمان و پشتیبانی معرفی می کردیم اما به دلیل اینکه ایشان ابلاغ مالی نداشتندبرای امضا کردن اسناد و چکهاراهی دیگر وجود نداشت الا حضور در محل شبکه یا گاهی ارسال آنها به منزل برای امضا
5-ما هیچگاه در قید و بند مسائل مالی شخصی نبودیم و نیستیم برای مثال اینجانب دو سال قبل مدیر آموزش پزشکی واحد بین الملل بودم(بمدت 9 ماه ) و سپس معاون اموزش و پژوهش پزشکی واحد شدم.در 6 ماه از آن 9 ماه اولیه ریالی دریافت نکردم و این اولین بار است که این موضوع را بیان میکنم ( زیرا هدف والاتر از این مباحث بود)و میتوانید صحت موضوع را از واحد مذکور جویا شوید
اینجانب به انتهای یادداشتتان هم ایراد دارم.ما باایشان مشکلی نداریم برخی عملکرد های این برادر بزرگوار واقعا انتقاد بر انگیز جدی است. ما باید به این بالندگی مدنی برسیم که بدون لکنت زبان بتوانیم در برابر مسئول(یعنی کسی که در برابر عملکردش باید پاسخگو باشد)حرف بزنیم
ایام عزت مستدام
ba poozesh az in ke latin neveshtam,doostan dar ezhare nazarha raayate shaane khod va hamkaran ra benamayand va manteghi va ghaire ehsasi nazar bedahand.
با سلام و احترام. نام بنده در لیست است و خودم خبر نداشتم- ای وای بر احوال دروغگویان -خدا لعنت کند صاحب این سایت و دروغگوییهای بزرگش را- خدا هدایت کند کسانی که چشم بسته این اخبار را قبول میکنند. . صاحب این لیست از اصحاب فتنه هست. فتنه که شاخ و دم ندارد. به دروغ لیستی تهیه کرده و عوام فریبی میکند. خدا لعنتش کند
kodam list?
منم کارمند دانشگاه هستم ومیدونم این کامنت رصد میشه ولی میخوام بگم چرا اینقدرکارمندان پیش ایشان ذلیل وخوار هستند اگه کاسبی دادی داشته باشد نیاز به درخواست وقت قبلی نداردوحرفهایش بدون تحقیق وحی منزل است ولی کارمند بیچاره حرف نزده محکوم است .چرا فقط تعداد کمی که راه اتاق ایشان را بلدند جزو خانواده محترم شهدایند و1800000000 نفر مردم شیراز آیا شهید نداده اندکه نباید به حرفهایشان بدون حب بغض توجه شود من واقعاً معنای عدالت را دردانشگاه علوم پزشکی فهمیدم
سلام. ضمن تشکر از دوستانی که جهت بهبود وضعیت اسف بار دانشگاه ورهایی دکتر ایمانیه ازاینکه بیشتر از این مرتکب گناه حق الناس نشود تلاش میکنند باید بگم که دکتر ایمانیه و دوستانش یا به عملکرد خود اگاه نیستن و یا به جهت حب النفس خود را بخواب زده اند.فکر میکنید چند درصد حکم ها و انتصابات بر اساس شایستگی و حق قانونی و علمی افراد صورت میگیرد؟ استفرالله انگار ایشان خود را نماینده خدا میداند که به خود اجازه میدهد که به فلانی صرف دوست شخصی بودن یا ظاهر اسلامی داشتن و یا مثلاً بچه اخوند بودن حق مسلم شخص دیگری را ضایع نماید و به فلانی بدهد.خداوند خودش حق همه را از وی بگیرد.کاش میشد خود دکتر ایمانیه این کامنت ها میخوند شاید واقعا ایشان در خواب است و فقط چابلوسی دوستان خود را میشنود.اگر دین ندارید لا اقل عزت نفس داشته باشید.
آهای ملت سر بزنید به سایت دانشگاه ببینید آقای دکتر مثلا یه جلسه ساختگی با خبرنگاران (کدام خبر نگار؟) و چندتا از دورو بریاش گذاشته ، طوری وانمود کرده که وزیر التماسش کرده (اونم 3بار)برا ی اینکه ابقاش کنه . حتما سر بزنید.
یادتون باشه گفته این سایت ها خودشون نمی دونن چی می گن . ظاهرا شمشیر از رو بسته دکتر . این طور که پیش میره بقیه دانشگاه ها هم تصرف می کنه!خدا میدونه یارو به کی وصله مثل چسب و وصله.
سلام. با این نوع گفتمانها به مظلومیت و حقانیت دکتر ایمانیه بیشتر پی بردم ، خدا خیرت بده هادی