گزارش تفصیلی و مستندات ۵۰ فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اقدامات غیر قانونی رئیس این دانشگاه در ۸ سال گذشته
خبر پارسی – بیش از ۵۰ فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز که در فاصله سالهای ۸۴تا کنون در این دانشگاه بوده اند باارسال گزارش مفصلی از اقدامات غبر قانونی رییس دانشگاه به همراه ۱۵۰ صفحه مستندات خود به وزیر بهداشت از وی خواستند ضمن عزل دکتر ایمانیه و بازگرداندن دانشگاه به مدار اعتدال ، به علت عدم امکان دسترسی حداقلی فعالان دانشجویی به آمار و اسناد تخلفات کمیته حقیقت یابی جهت بررسی اقدامات وی تشکیل گردد.
این گزارش که نسخه کامل آن در اختیار خبر پارسی قرار گرفته ، در ۶ سرفصل مختلف تهیه شده و یک نسخه از آن به امضای بیش از ۵۰ فعال دانشجویی در حوزه های مختلف از قبیل فعالین صنفی، سیاسی، نشریات، فرهنگی، مذهبی و … رسیده است. رونوشت این گزارش به دفتر ریاست جمهوری و استانداری فارس نیز ارسال شده است.
بر اساس این گزارش در بخش نشریات به لغو مجوز نزدیک به ۲۰ نشریه، لغو مجوز همزمان و فله ۸ نشریه با هم، تحت فشار گذاشتن و صدور احکام انضباطی برای مدیران مسوول و دست اندرکاران نشریات، حمایت از جعل نشریات، سانسور و بازبینی نشریات پیش از چاپ، عدم اختصاص بودجه به نشریات منتقد، کارشکنی جهت صدور مجوز نشریه به دانشجویان منتقد، جلوگیری از پخش نشریات مجوز دار در دانشگاه به عنوان مواردی از تخلفات به صورت مفصل و با جزییات و تفکیک مستندات ذکر شده است.
در سرفصل کانون ها و تشکل های دانشجویی به تعطیلی کانون های فرهنگی نظیر کانون خاک پرگهر، کانون موسیقی، کانون دانشجویی کاپا، تصرف شبانه دفاتر انجمن اسلامی دانشجویان و تحویل آن به نیروهای همسو، برخوردهای انضباطی گسترده و اعمال فشار بر فعالان دانشجویی، عدم صدور مجوز برای برنامه های درخواستی تشکل های منتقد، لغو مراسمات مجوز دار تشکل ها و کانون ساعاتی قبل از اجرای برنامه ، به عنوان تخلفات ۸ سال گذشته اشاره شده است.
همچنین در گزارش تفصیلی و مستندات ۵۰ فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در یک سرفصل طولانی و مفصل ، ایجاد فضای امنیتی و برخوردهای گسترده انضباطی شرح داده شده است. در این قسمت مواردی همچون تجهیز نگهبانان دانشگاه به باتوم، موارد متعدد از ضرب و شتم دانشجویان توسط حراست، تفتیش و بازرسی اتاق های دانشجویا ن و وسایل شخصی آنها، تفتیش کیف و وسایل شخصی دانشجویان دختر در درب دانشکده ها، نصب گسترده دوربین های مدار بسته در کلیه اماکن عمومی و خصوصی مربوط به دانشگاه از قبیل رختکن دانشجویان، انگشت نگاری از دانشجویان هنگام ورود و خروج از خوابگاه، حضور گسترده و مستمر حراست در خوابگاهها جهت ارعاب دانشجویان، موارد متعدد ازپرونده سازی و ارائه گزارشات خلاف واقع از دانشجویان به نهادهای امنیتی و قضایی جهت فراهم آوردن مقدمات برخورد این نهادها با دانشجویان، ذکر گردیده است که نویسندگان این گزارش بر این باورند این اقدامات باعث ایجاد فضای امنیتی در دانشگاه شده است.
امضا کنندگان این گزارش با ارائه اسناد و آماری اعتقاد دارند دانشگاه علوم پزشکی شیراز رکورد دار برخوردهای انضباطی در کشور است. آنها برای اثبات ادعای خود موارد متعددی از تهدید و ارعاب دانشجویان، صدور احکام انضباطی برای اعضای شوراهای صنفی، رد صلاحیت های گسترده در انتخابات شوراهای صنفی، احضار همه اعضای کمیته تغذیه دریک مقطع خاص به کمیته انضباطی، صدور احکام انضباطی برای فعالان کانون های فرهنگی، احضار گسترده اعضای انجمن اسلامی دانشجویان به حراست و کمیته انضباطی، چندین مورد از احضارهای دسته جمعی دانشجویان ، را نام برده اند.
این فعالان دانشجویی به مشکلات صنفی خود و افت وضعیت رفاهی در ۸سال گذشته نیز معترض بوده و تلاش رییس دانشگاه برای فروش چند خوابگاه،تغییر کاربری خوابگاههای دانشجویی علیرغم افزایش دانشجویان، اسکان دانشجویان در نمازخانه ها، شلوغی اتاق های دانشجویی، مشکلات سلف سرویس های دانشگاه، مسمومیت های متعدد غذایی دانشجویان، حذف مدیران با تجربه و شایسته و به کار گیری مدیران نالایق اما همسو در حوزه دانشجویی و فرهنگی، کاهش پوشش بیمه درمانی دانشجویان را از دیگر مشکلات این حوزه دانسته اند.
در ادامه این گزارش به مواردی از تفکیک جنسیتی در دانشگاه از جمله ایجاد واحد کنترل پوشش، جداسازی ورودی های دانشگاه برای دختران و پسران و برخوردهای توهین آمیز با دانشجویان اشاره گردیده است.
مشکلات آموزشی، خدماتی و حوزه بهداشت و درمان دانشگاه نیز از دیگر دغدغه های دانشجویان در این گزارش است. پذیرش سیاسی دانشجویان مهمان از سایر دانشگاهها، پولی کردن برخی از واحدهای دانشجویان، تغییر رشته برخی از دانشجویان همسو به رشته های بهتر، مشکلات آموزشی دانشجویان پزشکی در بیمارستان ها، انتصابی کردن میران گروه های آموزشی،به کارگیری افرادی نالایق و با سابقه نظامی در پست های آموزشی، بازنشستگی اساتید با تجربه و باسواد، جذب هیات علمی کم صلاحیت اما همسو، در اختیار گذاشتن امکانات دانشگاه برای اجرای برنامه های حزب پایداری، اجرای طرح پزشک خانواده با اهداف سیاسی وبدون در نظر گرفتن مصالح بهداشت و درمان مردم، کمبود داروها ولوازم پزشکی در استان به علت نادرستی سیاست های توزیع، تهدید بیماران خاص که به علت کمبود داروهای خود تحصن نموده بودند، دخالت و اعمال فشار برنهادهای صنی پزشکان ، از مواردی است که در این سرفصل با توضیحات و ارائه مدارک مربوطه گزارش شده است.
متن کامل این گزارش ، مستندات و نام امضاء کنندگان آن نزد خبر پارسی محفوظ است.
تخلفات ایمانیه 150 هزار برگ هم بیشتره چه رسد به 150 برگ
واقعا تخلفات ایمانیه 150 صفحه که چه عرض کنم 150 من میشه. مشکلات خود من که منجر به تبعید اینجانب شد اصلا جزو موارد ذکر شده نبود. متاسفانه پزشکان شاغل در بخش درمان همیشه اینقدر درگیر بیمارستان هستند که پیگیر مشکلات خود نمیشوند!
پایان نامه ای برای دکتر ایمانیه!
دکتر روحانی، دکتر هاشمی حمایت حمایت
خبرگزاری دانشگاه یک طنز لو کلاس گذاشته که خلاصه اش اینه: مخالفان دکتر ایمانیه دلیل ندارن!
بعد می ریم کامنت می ذاریم و دلایل رو می گیم… . مخالفا رو تایید نمی کنن. از دوستان من تو خوابگاه 20 نفر تا الان کامنت گذاشتن که تایید نشده. می خوان بگن ایمانیه مخالف نداره…
مخاطب خاص: اقای خبر گذاری دانشگاه! اگه دلیل ندارن نامه 150 صفحه ای از تخلفات اقای دکتر از کجا اومده؟؟
طرفداران ایمانیه ادعا می کنن علوم پزشکی شیراز رکوردار احکام کمیته انضباطی در کل دانشگاههای کشور نیست و گزارش های نهاد های حقوق بشر صحت ندارد ! به نظرم کمیته ای حقیقت یاب باید از وزارت خانه پیگیری کنند و در صورت اثبات تخلفات بیشتر، ایشون باید در دادگاه صالحه محاکمه شوند.
دیکتاتور به پایان نزدیک می شود…
یک یا حسین دیگر.
نصر من الله و فتح قریب
. ایمانیه در طول 8 سال ریاست مستبدانه خود دانشگاه علوم پزشکی شیراز را به قبرستان تبدیل کرد و ستم های بسیاری بر دانشجویان، کارمندان و حتی بیماران روا داشت. این فرد باید علاوه بر برکناری(که خواسته ای حداقلی است) در دادگاهی صالحه به طور عادلانه محاکمه شود
دکتر ایمانیه نمونه ای جامع و کامل از یک خودخواهی محض و تک محوری مطلق رو در این چند سال در دانشگاه به نمایش گذاشت،و به تنهایی روی آینده ی خیلی از جوونا و آینده هاشون تاثیرات جبران ناپذیری گذاشت.
باشد که به سزای اعمالش برسد.
اینا چطو جرات کردن این گزارشا رو جمع کنن و بفرستن تازه درخواست عزل هم بدن
باید یه پیش بینی با عنوان صدور احکام دسته جمعی برای 50 نفر هم توش مینوشتن
فقط همین فعالین میدونن چه بلایی سر این دانشجو و دانشگا اوردن.دمشون گرم
افراطی گری ایمانیه که دیگر دلیل نمی خواهد. آفتاب آمد دلیل آفتاب… بستن ده ها نشریه منتقد ، محرومیت از تحصیل صد ها دانشجوی منتقد به گونه ای که به گزارش نهاد های حقوق بشر رتبه اول احکام انضباطی در کل دانشگاه های علوم پزشکی کشور ازان خود کرده، جو امنیتی در دانشگاه از قبیل دوربین های مداربسته،تعطیلی کانون ها وتشکل های منتقد، بازنشسته کردن اساتید و مهمتر از همه عنصر تهدید همه نمونه های افراطی گری ایشان است. تهدید پزشکان برای اجرای پزشک خانواده که سندش منتشر گردید. تهدید دانشجویان دختر پیگیر مسمومیت غذایی. تهدید شورای صنفی خوابگاه دستغیب در جهت انکار600 امضاها! در مخالفت با دوربین مدار بسته، تهدید بیماران خاص متحصن به قطع دارو. تهدید … (کافیه یا بازم بگم)
دیکتاتور به پایان سلام کن
دیگه دوره قلدربازی گذشت. اینو خود ایمانیه هم فهمیده. تازه 1000 دانشجو هم طی نامه ای تغییر خواستن
آقای وزیر ، جناب استاندار منتظریم ما را از این شر نجات دهید
ایمانیه آدم خشک مذهبی هست،حتی به حجاب من تو بخش گیر داده ولی انصافا هم آدم پر کاری هست و هم مدیریتش خوبه. بهتره مجبورش کنید معاوناشو عوض کنه و فضای امنیتی را ازبین ببره
آقای اعتدال! این ترفند ایمانیه است برای موندن. اما یاید خدمت شما وایشون عرض کنم خداحافظیشون قطعی شده.
مدیریتش هم سرشار از دروغ و ریا و هرار کثافت کاری دیگه است.
دست همه کسایی که تلاش کردن درد نکنه… واقعا کار بزرگی کردن ولی باید بگم جفای این مدیر به مدیریت و دانشگاه خیلی بیشتر از ایناست… خیلی افراطی گری هایی صورت گرفته است که متاسفانه سرپوش تهدید و زور بر آنها گذاشته است..
یه نمونه توضیح میدم که در هیج جایی نگفته است:
در یک بخشی از بیمارستان نمازی یک فرد مشکوک با ظاهر مذهبی با یه دوربین میگشت و از پرسنل خانم بیمارستان عکس هایی میگرفت… به این کار اعتراض شد و به مدیر بخش در این مورد اطلاع داده شد .بعد پیگیری ها مشخص شدگروهی در داخل دانشگاه ایجاد شده تااز خانم های به ضن خودشان بدحجاب، عکس بگیرند تا بعد باشون برخورد کنند…
چه کار زشت و وقیحانه ای…
حامیانی که در صحت این موضوع شک دارن برن از خودش بپرسن
نمی دانم گاهی از خودتان پرسیده اید چرا افراد مستقلی از مدیران مثل رییس بیمارستان نمازی ،معاونین توسعه ، غذا و دارو و مدیر روابط عمومی و مدیر پزشک خانواده سابق تحمل نشده و استعفا داده یا مجبور به خروج از سیستم فعلی شده اند؟چون تنها افرادی میتوانند اینجا خوب کار کنند که در هر شرایطی با انچام هر خواسته ای موافقت کنند.مخالفت با اجرای پر عجله طرح پزشک خانواده سر خیلی ها را بر باد داده است.