یادداشت وارده از یک مخاطب: آقای ذوالانوار چگونه مدیری فراتر از محدودیتهای زمانی برای کارکنان خود ماموریت تعریف کرده است؟
خبر پارسی: یکی از مخاطبان سایت خبر پارسی با ارسال یادداشتی به تحلیل محتوای خبر دریافت ۱۲ میلیارد تومان حق ماموریت نرفته و ۵۰۰ میلیون تومان حق غذا پرداخته و از جناب آقای ذوالانوار نماینده محترم مردم شیراز سئوالاتی پرسیده و خواهان پاسخ سئوالات خود از ایشان شده است .
انتشار این یادداشت لزوما منعکس کننده دیدگاه های خبر پارسی در رابطه با این خبر و این پرونده نیست و ما در این زمینه داوری نمی کنیم بلکه فقط انعکاس دهنده نظر یک خواننده هستیم و امیدواریم شرایطی فراهم شود که متهم یا متهمان این پرونده نیز بتوانند در همین فضا از خود دفاع کنند.
تاکید می کنیم یادداشت وارده ارتباطی با مواضع خبر پارسی ندارد. و اما یادداشت خواننده خبر پارسی –
اعلام خبر کشف فسادمالی بزرگ و عجیب در یکی از دستگاههای دولتی استان فارس و دستگیری حداقل ۵ نفر از مدیران راستگرای دوران احمدینژاد، موجی از واکنشها را در این استان و البته کل کشور به همراه داشته است.
اعلام خبر دریافت ۱۲ میلیارد تومان حق ماموریت نرفته و ۵۰۰ میلیون تومان حق غذا توسط مدیری که دستگاه تحت فرمانش در استان فارس تولید کننده مواد غذایی مورد نیاز بخشی از کشور است، از عجایب روزگار بود که بر دامنه فساد مالی در دولت راستگرای احمدینژاد افزود.
اما اظهارات عجیبتر «سیدحسین ذوالانوار» نماینده مردم شیراز در دفاع از این مدیران متخلف بار دیگر بر تردیدها نسبت به مسئولیت نمایندگی مردم شیراز توسط ذوالانوار افزود. که وی نماینده مدیران متخلف است یا مردم؟ این اظهارات از آن جهت تعجب برانگیز است که گفنه می شود برادر بزرگتر ذوالانوار در پروژههای ساخت باغشهر در اطراف شیراز همکاری نزدیکی با این مدیران متخلف داشته است، که اگر داشته واقعا جای تعب دارد.
ذوالانوار با زیر سئوال بردن اظهارات دو مقام عالی قضایی کشور یعنی حجتالاسلام محسنی اژهای دادستان کل کشور و سخنگوی قوه قضاییه و نیز قاضی سراج رئیس کل سازمان بازرسی کشور، سعی دارد این فساد مالی بزرگ و مدیر متخلف را تبرئه کند.
ذوالانوار در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جرم مدیران بازداشت شده در استان فارس را نمی توان اختلاس نامید، گفت: زمانی می توانیم عملی را اختلاس بنامیم که پول و ثروتی ازجایی برداشته و در جیب خود گذاشته شود.
وی ادامه داد: طبق اطلاعات کسب شده از درون سازمان مربوطه، ظرف مدت چهار سال به یک هزار و ۲۰۰ نفر از کارکنان دو مورد پرداخت انجام شده که یکی بابت اضافه کار و دیگری بابت ماموریت بوده است.
به اعتقاد این نماینده مجلس براساس قانون هرکارمند تنها میتواند در طول یک سال ۱۵ روز ماموریت داشته باشد و بیشتر از آن تخلف محسوب میشود، حال آنکه در سازمان مربوطه نه میزان اضافه کارها و نه ماموریتهای انجام شده به روشنی مشخص نیست و همین عامل مشکلاتی را ایجاد کرده است.
وی اضافه کرد: وقتی مشاهده میکنیم که چنین مشکلاتی دراثر خلاهای قانونی ایجاد میشود در گام اول باید این خلاء ها را شناسایی کرده و به دنبال تقویت سامانه نظارتی باشیم.
ذوالانوار پا را فراتر گذاشته و از اختلاس بزرگ و بی سابقه ۳ هزار میلیارد تومانی نیز دفاع کرده و ادامه داد: آنچه درمورد پرونده سه هزارمیلیارد تومانی مطرح و از آن به عنوان اختلاس یاد شد ، درست نبود چرا که میزان و ارزش اموال متهم اصلی پرونده که توقیف شد بیشتر از رقم مورد بحث بود و تسهیلاتی هم که متهم پرونده با استفاده از روش های غیرقانونی دریافت کرده بود صرف فعالیت های صنعتی شده بود.
وی بدون اشاره به آماری اعلام کرد: رتبه فساد اداری در کشورمان در مقایسه با بسیاری دیگر ازکشورهای جهان پایین است و حل این مشکل مستلزم تلاش و همکاری قوای سه گانه است و باید به این موضوع با جدیت پرداخته شود.
حالا اما جای چند سئوال از آقای ذوالانوار و دقت نظر در اظهارات عجیب نامبرده وجود دارد، که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
۱- اعلام این خبر آنهم توسط قاضی سراج که از سلامت نفس و تجربه کافی در حوزه قضا و رسیدگی به پروندههای بزرگ وجود دارد،تقریبا هر گونه شائبه سیاسی بودن پرونده را رد میکند.
۲- آیا پرداخت حقوق و مزایای کارکنان در این دستگاه متخلف جز از طریق قانون نظام هماهنگ پرداخت صورت میگرفته است؟ که حالا نمیتوان آن را جرم نامید؟
۳- چرا این دست تخلفات در دیگر سازمانها سابقه نداشته است؟
۴- اینکه قانون به هرکس اجازه ماموریت بیش از ۱۵ روز را نمیدهد، ناشی از محدودیت زمان ۲۴ ساعت در هر روز و نیز جلوگیری از تخلفات است! پس چگونه مدیری فراتر از محدودیتهای زمانی برای کارکنان خود ماموریت تعریف کرده است؟
۵- چگونه ۱۲۰۰ نفر در این سازمان حق و حقوق خود را در خصوص ماموریت دریافت نکرده و در طی ۴ سال هیچ اعتراضی نکردهاند که مدیر مربوطه مجبور به رفع ایرادات شود؟
۶- این چه سازمانی است که ۱۲۰۰ کارمند آن در طول سال باید در ماموریت باشند؟ یعنی آبدارچی و نگهبان هم سالیانه چیزی حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان حق ماموریت میگیرند؟
۷- اینکه آقای ذوالانوار ابراز کرده «در سازمان مربوطه نه میزان اضافه کارها و نه ماموریتهای انجام شده به روشنی مشخص نیست» آیا تخلف نیست؟ اگر تخلف نیست پس نامش چیست؟ چرا پیش از این بروز نکرده است؟
۸- ذوالانوار با دفاع از رفتار ماکیاولی «هدف وسیله را توجیه میکند» از آرمانهای علوی انقلاب اسلامی به راحتی فاصله گرفته و تلاش میکند دست زدن به هر تخلفی برای انجام کارهایی همچون سرمایهگذاری را توجیه کند!
۹- به اعتقاد ذوالانوار هر اقدامی که خلاف نص صریح قانون باشد، تخلف نیست. این اعتقاد ذوالانوار نشان میدهد که اولا این فرد به جایگاه مجلس و قانونگذاری هیچ اعتقادی ندارد و حالا چند روزی برای استراحت و احتمالا کلاس کار و استفاده از امکانات مجلس راهی تهران شده و بیخیال مردمی که از او انتظار قانونگذاری و دفاع از قانون دارند.
از سایت وزین خبر پارسی تشکر می کنم و امیدوارم برای این سئوالات جوابی پیدا شود.خواهشمند به شعور مخاطب همانگونه که تا الآن احترام گذاشته اید،احترام بگذارید.از جناب ذوالانوار هم خواهش می کنم پاسخ یک شهروند را که البته به ایشان رای نداده بدهند که ما مردم از شما به عنوان وکیل خود پاسخ قانع کننده می خواهیم.
با احترام فراوان یک شهروند شیرازی
رای ندادن ما وامثال ما باعث شده بقیه دوستان محترم پرچمدار نمایندگی باشند
هم اکنون نیازمند راییتان در حماسه ای دیگر هستیم
با سلام.بنده از کارشناسان قراردادی همین سازمان هستم که بالغ بر ده ماه نه اضافه کار بهم دادن نه ماموریت جناب اقای ذوالانوار.
آقای ذوالانوار .این مردم در این برهه از زمان خوب می دانند که چه کسی راست میگوید و چه کسی دروغ .فساد در نوع خود مذموم است و اگر در بیت المال باشد مربوط به حق الناس است و بس.دفاع از چنین عملکردی برای جنابعالی از نظر بنده هیچ جای تعجب ندارد چون شاهد آن هستیم که آنچه برای شما مهم است داشتن دوستانی بر مسند قدرت است نه نظر و رای مردم .امیدوارم در مجلس بعدی شما کاندید باشید تا سره از نا سره مشخص گردد .دیگر حنای شما با این فرمایشات برای ما رنگی ندارد.مردم می فهمند.
اینکه گفته تخلف شده که!!!
ولی داره تخلفا تش رو ماست مالی میکنه.