مولفه های ایمانیه برای مدیریت و چند پرسش/نگاه استانداری به این ابقا همراه و همگام با نگرش وزیر است؟
خبرپارسی-ابقای ایمانیه پر است از پرسش.یک کنکور است که هر جای موضوع را شخم بزنی بذر تعجب تازه ای می روید. اینکه خود او تا چه اندازه دولت فعلی و برنامه ها و رویکردش را می پسندد که حاضر شده پس از ۸ سال حضور در دولت کریمه احمدی نژاد بازهم برای رفتن از این مسند به حجت شرعی نرسد یک موضوع است که جای تحلیل جداگانه ای دارد.
نگاه استانداری به این ابقا آیا حقیقتا” همراه و همگام با نگرش وزیر است؟ اصلا یک سئوال مهمتر و ریشه ای تر. در انتصابات استانی نظر استاندار نسبت به نظر وزارتخانه در پایتخت ارجحیت دارد یا بالعکس؟ راه حل مناسب برای اتخاذ تصمیم معقول و منطقی در مواقع اختلاف چیست؟
چرایی کار را با پرسش های تازه تر و البته عمیق تر به سمت حکم ابقای وی می بریم. اینکه آیا او در تحقق بند ششم خواسته وزیر دال بر «توجه به امر اعتدال، توانمندی وشایسته سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیات علمی و کارکنان حوزه سلامت» موفق می شود و آزمون اثبات اینکه این خواسته برآورده شده را چگونه برگزار می کنند هم تمثالی از دستیابی به کوه قاف است و احتمالا ناشدنی.
روز مصاحبه ایمانیه با خبر پارسی او حرفهایی داشت که بعضا” به هر دلیلی منتشر نشد. مثلا:
۱-نماینده آباده به من گفت تو تنها موردی بودی که مجمع نمایندگان استان بدون هیچ مخالفتی خواهان ابقای تو بودند.
الف-دو سه نماینده در گفت و گو با خود ما-خبرپارسی-شرایط مدیریت ایمانیه را نامطلوب دانسته و اعلام می کردند ادامه فعالیت وی به صلاح نیست.پس در این بین یکی راست نمی گوید.
ب-نمایندگانی که باید وکلای مردم باشند تا چه اندازه با فضای ناشی از حاکمیت ایمانیه آگاه بوده و تحلیل آنها نسبت به اظهارات منتقدان آنها چیست؟آیا بر خود واجب ندانسته اند در قامت وکلای مردم صدای طیف منتقد و مخالف را هم بشنوند و ادله های آنها را بررسی نمایند؟
۲-ایمانیه برای جانشین خود سه مولفه تعیین کرد و معتقد بود کسی می تواند بر این جایگاه تکیه بزند که اول:مدیریت کرده و سابقه مدیریت داشته باشد. ب:دست پاک باشد و منافع شخصی را ببوسد و کنار بگذارد و سوم: برای دانشگاه وقت بگذارد و مدیریتش کنترل از راه دور نباشد.
او این شرایط را در حالی مطرح کرد که شاید تصور داشت چنین فردی وجود ندارد و البته فعالین جامعه سلامت هم این نقد را باید بر گرده خود تحمل کنند که نتوانستند گزینه یا گزینه های خود را به صورت شفاف و علنی اعلام و موضع آشکار خود را به جامعه و مسئولان نشان دهند. شاید دلیل آن فضایی باشد که به وجود آمده و حالا جناب وزیر تلاش در جهت اعتدال را از مدیر ابقا شده اش خواستار است.
آنچه در ماجرای ابقای ایمانیه رخ داد با شعارهای دولت روحانی همخوانی نداشت و ندارد. رویه انتصابات و تعلل ها و سکوت ها و تردیدها تا کجا ادامه دارد؟ الله اعلم!
اعتدال درچهره هایی نظیر دکتر سید ابوالفضل هاشمی،دکتر منصوری،دکتر فیروزی،دکتر فرحبخش،دکتر طالب پور،آقای راعی (باز نشته)،مهندس غلامحسینی،دکتر شاهچراغی،دکتر صلاح،آقای فرامرزی،آقای بهزادی،دکتر لنکرانی،دکتر امینی،دکتر حاتم،آقای هنرور و…… که مشتهایی از خروار هستند میدرخشد.
انصاف نیست نام همه افراد با گرایش های متفاوت را به دلیل بی اطلاعی یا کم اطلاعی کنار هم ردیف و اعلام می فرمایید
آیا شما صددرصد اطمینان دارید که همه این افراد از یک طیف هستند و حتی درباره یک نفرشان اشتباه نکرده اید
من یک نفرشان را دقیقا می شناسم از این گروه بیرون هستند
جناب صدری
با سلام و احترام
بنده هم با ایشون (جناب شیراز) موافقم بلکه حقیقتا دو نفر ازاین لیست هیچ ربطی به بقیه ندارن دکنر حاتم و آقای هنرور حالا این افراد حتی اگه کامنت هم بدن و از خودشون دفاع کنند حقشون ادا نمیشه چون خیلی ها فقط کامنت اول رو دیده اند و پاسخ کامنت ها رو اصلا نمی بینند به نظرم کارزشت بعضی ها را در مناظرات 88 ما دوباره با اسم بردن افراد بدون فرصت برابر دفاع تکرار نکنیم از شما انتظار می رود کامنتهایی که اسامی دارد را درج نکنید شما که منابع اطلاع رسانی خوبی در دانشگاه دارید همین دوتا اسم رو از افراد آگاه بپرسید متوجه می شوید که این بندگان خدا تفاوت ماهوی با بقیه دارند لطفا چک کنید اگر درست نبود حرف بنده را نشنیده بگیرید (شاید و احتمالا کامنت با نام شیراز را هم یکی از خود این دو نفر داده باشند چون بنده هم اگر جای این دو بودم خیلی می سوختم اما این کامنت را بنده نوشتم که متاسقانه فضا اجازه ارائه مشخصات را نمی دهد و اثبات مشکال است تنها راه اثبات حرف بنده این است که شما از منابع موثق خود در علوم پزشکی لا اقل این دو اسم را چک کنید که با بقیه چقدر تفاوت دارند)
ضمنا فراموش نکنیم هر چند ابقای جناب آقای دکتر ایمانیه اشتباه بزرگی بود ولی از عقل و انصاف به دور است که تمام کسانی را که در مجموعه ایشان هستند هم سو با سیاستهای ایشان بدانیم شاقول و تراز حق می خواهد به فرموده آقا علی امیرالمومنین علیه السلام ” حق آسان ترین وازه در ادعا و سخت ترین کار در عمل کردن است ”
یا علی
با آرزوی توفیق
سلام
با عرض معذرت از دکتر حاتم وآقای هنرور
اسامی دیگران به تدریج اضافه میشود مثلا دکتر منصور آقا هادی
آقایان راستی (ولایت) با بدهی 250 ملیون تومانی به شرکت تغذیه طرف قرارداد و اعتصاب کارکنان آن،
شما دکتر صلاح رو با دکتر منصوری و هاشمی و فرح بخش و… یکسان می دانید.
از مخاطبان خواهش مندیم در کامنت های خود از اسم بردن افراد خودداری کنند مگر اینکه به نیکی از اسامی که آورده اند یاد کنند متاسفانه اشخاصی که از آنها انتقاد ساده هم می شود بلافاصله به شکایت روی می آورند که توان مدیران سایت را گرفته است.دوستان چگونه از انتشار اسم خود معذورند بعد انتظار دارند خبر پارسی همه انتقاد آنها را منتشر کند؟آیا این دوستان حاضر هستند هزینه بدهند؟چرا فقط سایت هزینه بدهد؟از این پس هر کامنتی که مسائل حقوقی را رعایت نمی کند ویرایش هم نمی کنیم مستقیم می رود زباله دان
باور کنید که آقای دکتر ایمانیه مورد تأید آقای استاندار هست ، بطوریکه چنانچه مقرر بود رئیس دانشگاه مستقیماً توسط استاندار انتخاب شود باحتمال زیاد ، ایشان نفر اول این انتخاب بود . سؤال : آیا انتخاب فرماندار از اختیارات استاندار است ؟
با احمدی راه به جایی نخواهیم برد، اگر همین روند توسط استاندار ادامه پیدا کنه مطمئنا دولت بازنده اصلی خواهد بود، و محافظه کاران پیروز قطعی انتخابات مجلس بعدی در استان فارس خواهند بود، تسلیت به همه تحول خواهان استان
تسلیت به آقایان موسوی لاری و دکتر انصاری لاری با هدیه ای که به فارس دادند.احمدی هیچگاه اصلاح طلب نبوده است.شک نکنید با انتصاب فرماندار و ابقا ایمانیه ریزشی در طرفداران دولت در فارس ایجاد شد دیدنی.
شک نکنید که این برنامه ها هدفمند است .با ریزش بیشتر طرفداران دولت در روزها و ماههای آتی -بدلیل کج سلیقگی یا معاملات ناشیانه ی برخی وزرا-انتخابات آینده ی فارس ازان جناح اقتدارگراست.لااقل در فارس که دولت تاکنون در بی تدبیری مطلق سیر میکند.امیدش که پیشکش.
با سلام
یکی از مدیران جنجالی آقای دکتر ایمانیه دکتر- ش -است که پدر کارکنان را دراورده خبر پارسی بهتر است درمورد نحوه فارغ تحصیلی ایشان تحقیق کنند و به دو سوال اساسی پاسخ دهند آیا ایشان با ید فارغ تحصیل می شدند یا نه و چه کسی به پرونده ایشان کمک کرد و نمرات ایشان ناشی از ازمون بود یا از آسمون
صد شرف به دولت قبل
اینا ابروی همه رو بردن
ضمن تأئید مطالب “حقیقت” وتأسف فراوان پیشنهاد میکنم “مدبرانه” سر به چاه برد و “امیدوارانه ” گریست ، تا اقلاً شعار دولت ” تدبیر و امید ” بدینگونه محقق شود
خیلی تلاش کردید که یه گزینه حلال خور و ولایی رو حذف کنید تا با پول علوم پزشکی به نون و نوایی برسید اما وزیر هوشیار تر از این حرف ها بود
مدیر هشت درصدی
خودت چه خوب حدس زدی
رییس میشی دوباره
بد بخت ملت بیچاره
تعلیق و حکم اخراج
تهدید و ظلم و هی باج
ترس حقوق و مدرگ
همه میکن بدرک
بذار بمونه اینجا
تا خودش بمونه رسوا
مادر پیرم رفیق
دعا برات بی دریغ
شبا نذر و نیازه
که گفتنش یه رازه
میخاد که تو نباشی
با این همه حواشی
فرزند خوب و داناش
پیشرفت کنه تو کارهاش
امید و شادی و شوق
از رفتند کنه ذوق
ریس دیگه بسه وای
چه تو قدرت میخای
فقط برو زود زود
هر جا که خاطرت یود….
درسته کار کمی سخت تر شد ولی غیرممکن که نشده است امثال دکتر ایمانیه به دلیل خود شیفتگی خیلی زود همه کارهای نرمال را نا بهنجار میکنند وبر همه به خصوص وزیر محترم بهداشت مبرهن می شود که اشتباه بزرگی مرتکب شده است ونظر قلیلی را بر نظر اکثریت ترجیح داده است
آری عزیز دل بربدر
هشت مقدس…
وزیر محترم بهداشت با ارزیابی چند ماهه از کانل های مختلف به این نتیجه رسیدند اقای دکتر ایمانیه اصلح ترین فرد هستند
اما بازدید کنندگان محترم این سایت که اکثریت خلاف این موضوع اعتقاد دارند کمی فکر کردند که شاید این ارزیابی ونطر سنجی هایشان خلاف واقع باشدو همه این مخالفت ها سازماندهی چند نفر باشد مثلا افای ئکتر علی رضا ….م..ا….و امثال اینها
اسم خودت گذاشتی میانه رو؟ سازماندهی جند نفر؟ نامه بیش از هزار دانشحو چی؟ نامه فعالان دانشجویی چی؟ بیش از 160 صفحه تخلفات چی؟ به نظرت همچین کسی اصل هست؟
اگر اصلاح طلب واقعی هستید دست از لجاجت بر دارید و همه کمک کنید که سلامت استان فارس به جایگاه واقعی خود برسد
جماعت زیادی از دانشگاهیان به ایمانیه نه گفتن قبول ندارید یک رفراندوم در دانشگاه برگزار کنید باز هم خواهید دید ایمانیه مقبولیت ندارد .اتفاقا ایشان لجوج است-حجت شرعی هم بهانه این لجاجت
ازدست اندر کاران تقاضا میکنم که ابقای دکتر را به رای بگذارند تا حقیقت بر ملا شود البته اگر جراتش را دارند.