هشدار قرمز هواشناسی در فارس؛ راهداری در آماده‌باش

با اعلام هشدار سطح قرمز هواشناسی در استان فارس، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان از آمادگی کامل نیروهای خود برای مقابله با شرایط جوی ناپایدار و بارش‌های شدید خبر داد.

 

به گزارش خبر پارسی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس، علیرضا امیری با استناد به هشدارهای اداره کل هواشناسی استان فارس، از فعالیت یک سامانه بارشی شدید خبر داد و سطح مخاطرات را قرمز اعلام کرد.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس افزود: بر اساس گزارش هواشناسی استان، فعالیت سامانه بارشی از روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۹/۲۵ آغاز شده و تا پایان جمعه ۱۴۰۴/۰۹/۲۸ در تمامی مناطق استان و شهر شیراز ادامه خواهد داشت.

 

امیری در تشریح این وضعیت آب و هوایی، گفت: نوع مخاطره بارش باران همراه با رعد و برق، وزش باد، ریزش تگرگ، مه گرفتگی و همچنین بارش برف در نیمه شمالی، مناطق مرکزی و ارتفاعات نیمه جنوبی استان است.

 

وی در خصوص اثر مخاطره این سامانه، به **لغزندگی جاده‌ها، طغیان رودخانه‌ها و کاهش شدید دید افقی اشاره کرد و توصیه‌های مهمی را متوجه مردم و دستگاه‌های اجرایی دانست و گفت: آمادگی کامل نیروهای راهداری و امدادی در دستور کار قرار گرفته همچنین به مردم استان هشدار می‌دهیم که از توقف و عبور در بستر و حاشیه رودخانه‌ها اکیداً خودداری کنند.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای فارس با استقرار ۸۳۰ راهدار در ۷۰ راهدارخانه و اکیپ های راهداری در محورهای مواصلاتی آمادگی کامل جهت ایمن سازی تردد را دارد همچنین به لحاظ اعلام سطح قرمز خواهشمندیم که عزیزان از تردد غیر ضروری خودداری کنند و خودروهای سواری تدابیر لازم را جهت تردد با زنجیر چرخ و تهیه مواد غذایی داشته باشند.

 

بنابه گفته امیری، راهدارخانه‌های سراسر استان نیز آمادگی کامل جهت اسکان مسافران در راه مانده را دارد.

 

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای فارس در پایان سخنان خود تاکید کرد که هموطنان می توانند جهت دریافت آخرین وضعیت راه های استان، انتقادات، پیشنهادات، شکایات و … با سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه های استان تماس حاصل کردند و همچنین از خدمات درگاه www.141.ir استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.