شکوفایی ایران در گرو اصلاح امور است

فرماندار شهرستان شیراز تاکید کرد که کمال، ارتقا و شکوفایی ایران در گرو اصلاح امور است.

 

به گزارش خبر پارسی به نقل از روابط عمومی فرمانداری شیراز، سید علاءالدین کراماتی فرماندار شیراز در دیدار با اعضا کمیته سیاسی جبهه اصلاحات استان فارس گفت: آن عاملی که باعث می‌شود ما در کنار یکدیگر باشیم ایرانی بودن است. هویت ایرانی ما یعنی هویت ملی و دینی ما به شدت مورد غفلت قرار گرفته است. من ایران را از دید اندیشمندانی چون مرحوم زرین کوب شناختم. در همه آثار و کتاب‌های  زرین کوب ایرانی گرایی وجه غالب آن است‌. نمی‌توان آثار این اندیشمند بزرگ را خواند و بیشتر از هر زمان دیگر دل در گرو ایران ننهاد.

 

وی بیان کرد: باید ایران را دوست داشته باشیم تا زمینه‌های توسعه و ارتقا آن را فراهم کنیم. بسیاری از کشور‌ها از نقطه صفر آغاز کردند اما الان به رشد و توسعه دست پیدا کرد‌ه‌اند. به تعبیری از سرا به ثریا رسیدند. کشور‌هایی که اگر به سیصد سال گذشته برگردیم اثری از آنها در جغرافیای جهان وجود نداشت.

 

فرماندار شیراز تاکید کرد: در شرایط کنونی جوانان ما و نسل جدید ایران را نمی‌شناسند، اما به خوبی با این کشور‌ها آشنا هستند. این مسائل است که وادار می‌کند و واجب می‌سازد  برای احیا ایران تلاش کنم.

 

کراماتی ادامه داد: غیر از راه اصلاحات، مسیری دیگری برای رشد و توسعه ایران متصور نمی‌دانم. اصلاح‌طلبی راهی است که ائمه و بزرگان ما انتخاب کرد‌ند.”وَ إِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الإِصْلاح فی أمَّهِ جَدِّی”.(من فقط برای اصلاح در امت جدم به پا خاستم.) کسی به دنبال چیزی می‌رود که آن را دوست دارد. اگر من اصول را دوست داشتم به دنبال اصلاح می‌روم‌. اگر ایران اصلاح نمی‌شود مگر با دادن جان خودمان باید این کار را انجام دهیم.

 

وی  گفت: رویکرد من همیشه اصلاح طلبی بوده است. کمال، ارتقا و شکوفایی ایران در گرو اصلاح امور است.

 

فرماندار شیراز در خصوص نقدی که بر شکل‌گیری باغ شهر‌ها داشته و موجب اعتراض برخی شد بیان کرد: کدام انسان عاقلی  این امر را می‌پذیرد که ما باغ شهر‌ها را از آب‌هایی ایجاد کنیم که از منابع آبی جای دیگر بخواهیم انتقال دهیم. کشور‌ی که خشکسالی عارضه دائمی آن است و کم آبی مشکل اساسی آن است.

 

کراماتی عنوان کرد: من اگر ایران را دوست دارم باید جلو برداشت‌های بی‌رویه آب را بگیرم. عمق چاه‌های ما اکنون در استان فارس به بیش از ۴۰۰ متر رسیده است. آبی دیگر برای نسل‌های آینده باقی نمانده است. آیندگان ما که می‌آیند دشمان نیستند. آن‌ها عزیزان و نوادگان ما هستند. من به عنوان وظیفه اصلاح طلبی خودم  این موضوع مطرح کردم و تلاش می‌کنم به سهم خودن جلو برداشت‌های بی‌رویه را بگیرم.

 

وی با تاکید بر اهمیت احزاب در نظام‌های سیاسی گفت: لازم حیات سیاسی ما تشکل‌های مردمی و احزاب هستند. تحزب لازم زندگی امروز است‌. خواسته‌های اصلاح طلبی و دیگر جریانات سیاسی بدون تحزب به نتیجه مطلوبی نخواهد رسید. ما یک قانون مترقی، جامع و مانع نمی‌بینیم که در مجلس ما تصویب شود. این به دلیل آن است افرادی که وارد مجلس می‌شوند تفکر و اندیشه مشخصی در مسائل سیاسی،اجتماعی و اقتصادی ندارند. زیرا احزابی وجود ندارند که این افراد را کشف و تربیت کنند. وظیفه کشف و تربیت سیاستمداران و قانوگذاران کار اصلی احزاب است. احزاب برای نمایندگان مجلس و دیگر سیاستمداران خطی مشی تعیین می‌کنند و اگر سیاستگذاری‌های که  در کشور انجام می‌شود بر این اساس باشد به نفع منافع ملی تمام می‌شود.

 

فرماندار شیراز بیان کرد: موضوعی که این روز‌ها امنیت داخلی ما را تهدید می‌کند، حضور گسترده اتباع غیر مجاز است. مشخص نیست هویت این افراد چیست. هیچ کشوری در حال حاضر اجازه نمی‌دهد حتی یک نفر بدون مجوز وارد سرزمینش شود‌. در حالی که جمعیت قابل توجهی از اتباع غیر مجاز در کشور ما حضور دارند. وجود این مسائل به آن دلیل است که ما یک قانون جامع و مانع نداریم.

 

کراماتی با اشاره به وظایف اصلی فرمانداری گفت: من به دقت  بر اساس قانون، روی انتخابات نظارت خواهم کرد. فرقی ندارد فردی موافق و هم طیف من باشد یا مخالف من. اجازه نخواهم داد در این موضوع حق کسی تضییع شود.

 

وی در ادامه بیان کرد: یکی از نشانه‌های عقلانیت در دولت وفاق ملی انتخاب استاندار بومی در سیستان و بلوچستان بود. من همیشه می‌گفتم چرا فردی که اهل این استان است و اهل یک  قوم اصیل ایرانی است و ایران را هم دوست دارد و از شایستگی‌های لازم هم  برخوردار است به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انتخاب نشود.

 

کراماتی در مورد مسئله در جوانان در دولت چهاردهم گفت: ما برای تربیت مدیران کادر سازی نکردیم. جوان‌ترین افراد در دستگاه‌های اداری بیش از ۴۵ سال سن دارند. این ایراداتی است که بر ما وارد است و باید برای آن چاره اندیشه شود.

 

فرماندار شیراز خاطرنشان کرد: در موضوع تنگ سرخ مسائل را به دقت بررسی می‌کنم و اگر ببینیم تهدیدی برای محیط زیست شیراز داشته باشد، اقدامات لازم را انجام خواهم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.