استفاده از روش SBR در طراحی و ساخت تصفیه خانه های فاضلاب شهرهای فیروزآباد و نیریز

مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس گفت: در طراحی و ساخت تصفیه خانه های فاضلاب شهرهای فیروزآباد و نیریز که با بهره مندی از تسهیلات بانک توسعه اسلامی در حال احداث هستند از روش SBR استفاده شده است.

 

به گزارش خبرپارسی، علی شبانی در همین خصوص اظهار کرد: طی مطالعات انجام شده از روش SBR در طراحی و ساخت تصفیه خانه های فاضلاب شهرهای فیروزآباد و نیریز که با استفاده از تسهیلات بانک توسعه اسلامی در حال احداث می باشند، استفاده شده است که با پیشرفت فیزیکی به ترتیب ۳۵ و۱۹ درصد در حال اجرا هستند.

 

وی گفت: تصفیه فاضلاب به روش SBR فرایند رآکتور ناپیوسته متوالی یا Sequential Batch Reactor) SBR(، یکی از انواع روشهای تصفیه فاضلاب به روش لجن فعال می‌باشد.

 

 

مدیر عامل آبفا فارس خاطرنشان کرد: در این فرایند، راکتور در طی سیکل‌های متوالی که معمولا ۳ الی ۴ سیکل می باشد، بارگزاری می شود؛ این فرآیند از جمله فرآیندهای پیشرفته تصفیه فاضلاب در حذف نیتروژن و فسفر می باشد که زمانبندی چرخه‌های رآکتور SBR متناسب با میزان آلاینده‌های ورودی قابل اصلاح هستند.

به گفته شبانی: این ویژگی باعث می‌شود تا فرآیند SBR متناسب با میزان حذف پارامترهای آلاینده خروجی بسیار انعطاف‌پذیر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.