بررسی عملکرد و فعالیتهای فرهنگی در شورای فرهنگی منطقه ۲ صنعت نفت کشور

مشاور وزیر در امور قرآنی و اقامه نماز و دبیر شورای عالی فرهنگی وزارت نفت طی نشست هم اندیشی با مدیران، روحانیون و فعالان فرهنگی و اقامه نماز شورای فرهنگی منطقه ۲ صنعت نفت از ضرورت برنامه‌ریزی دقیق به منظور تحقق برنامه‌های فرهنگی در شورای فرهنگی منطقه ۲ صنعت نفت خبر داد.

 

به گزارش خبر پارسی به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان فارس، حجت الاسلام والمسلمین امیرحسین شاهانی مشاور وزیر در امور قرآنی و نماز ودبیر شورای عالی فرهنگی و وزارت نفت در راس هیاتی جهت بررسی و تحلیل عملکرد شورای فرهنگی منطقه ۲ صنعت نفت به شیراز سفر کرد.

 

در روز نخست اول سفر جلسه ستاد اقامه نماز صنعت نفت با حضور مدیران، روئسای ستاد اقامه نماز شرکتهای اصلی و مناطق ده‌گانه وزارت نفت و فعالان فرهنگی و امور قرآنی شرکت های تابعه وزارت نفت استان و ائمه جماعات منطقه ۳ صنعت نفت در پتروشیمی شیراز برگزار شد.

 

در این جلسه به چالش‌های مرتبط با فعالیت روحانیون و ائمه جماعات منطقه ۳ صنعت نفت پرداخته شد و بر اهمیت ارتقا جایگاه نماز و ضرورت اشاعه فرهنگ نماز تاکید شد.

 

شاهانی در این جلسه اظهار داشت: رسالت ما اشاعه فرهنگ نماز وجذب مخاطب است و باید به این موضوع مهم توجه ویژه کنیم. ائمه جماعات باید عناصری تاثیرگذار در سازمانهاباشند و در زمینه بصیرت افزایی، جهاد تببین، جنگ شناختی و ارتباط‌گیری با کارکنان همت ویژه داشته باشند و همچنین کارهای فرهنگی ایشان باید محتوا داشته باشد و فعالیتها ویترینی و نمایشی نباشد.

 

همچنین در صبحگاه روز دوم سفر، پس از حضور در برنامه زیارت و غبارروبی حرم مطهر شاهچراغ (ع)، نشست تحلیل و بررسی اقدامات شورای فرهنگی منطقه ۲ صنعت نفت با حضور مدیران و اعضای شورای فرهنگی شرکت‌های نفتی منطقه دو صنعت نفت (فارس و یزد) در ساختمان مرکزی شرکت گاز استان فارس برگزار شد.

در ابتدای این نشست، وحید بهفر مدیرعامل شرکت گاز استان فارس ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان حاضر در نشست، بر اهمیت برنامه‌ریزی و انجام اقدامات فرهنگی برای خانواده های کارکنان عملیاتی و شاغل در شرایط سخت به ویژه فرزندان نوجوان تاکید کرد و گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، فرهنگ هویت ملت هست و در حاشیه و ذیل اقتصاد و سیاست نیست، بلکه اقتصاد و سیاست ذیل فرهنگ است و در انجام مسائل مهم باید به پیوست‌های فرهنگی آن توجه ویژه شود.

وی افزود: توجه به نفوذ فضای مجازی در بین مردم و ظرفیت‌های آن و استفاده از ایده‌های خلاقانه و خط‌شکن در برنامه‌ریزی‌های اقدامات فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد.

محمدتقی عراقی دبیر شورای فرهنگی منطقه ۲ صنعت نفت ضمن بیان اقدامات شورای فرهنگی منطقه دو صنعت نفت گفت: انجام فعالیت‌های فرهنگی، شاخص اصلی در کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است و مسئولیت پذیری، وجدان کاری، بهره وری بالا در کار و… زمانی اتفاق می‌افتد که نسبت به سلامت معنوی هوشیارانه و آگاهانه عمل کنیم.

وی در ادامه به برگزاری ۷۰ جلسه اصلی این شورا در ۲ سال گذشته به جز جلسات فرعی اشاره کرد و گفت: از دوسال گذشته تاکنون ۱۶۹ فعالیت فرهنگی در حوزه های مختلف دارالقرآن، امور زنان و خانواده، صیانت از حقوق شهروندی، حجاب و عفاف، امر به معروف و نهی از منکر، اقامه نماز. برنامه های بسیج برای حدود ۱۳۰ هزار نفر انجام شده است.

در ادامه این نشست فرهنگی، حجت الاسلام شاهانی ضمن تشکر از بیان دغدغه فرهنگی حضار جلسه، بر پیچیدگی انجام امور فرهنگی و تاثیرات دراز مدت آن در جامعه و نقش راهبردی شورای فرهنگی در این زمینه اشاره کرد و اظهارداشت: عنصر اخلاص در برنامه‌ریزی و انجام اقدامات فرهنگی در راستای تحول فرهنگی تعیین کننده است و در کار و فعالیت های فرهنگی باید به وجود عناصر اخلاص، معرفت و شناخت توجه کرد و کار فرهنگی چون انسان در برابر انسان است سخت‌تر و پیچیده‌تر است و همچنین در کار فرهنگی باید مداومت وجود داشته باشد و می‌بایستی همیشه در صحنه بود و هم‌افزایی و انسجام در امورات فرهنگی جهت تاثیرگذاری بیشتر نقش بسزائی دارند.

وی به اهمیت استفاده از مشاوران فرهنگی متخصص و عالم در برنامه‌ریزی فعالیت های فرهنگی اشاره کرد و افزود: در جامعه امروزی استفاده از ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی و هوش مصنوعی در جهت تولید محتوای فرهنگی جذاب، ضرورت دارد.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین محسن محمدپور رئیس ستاد اقامه نماز شرکت ملی صنایع پتروشیمی تهیه و تدوین سند راهبردی فرهنگی در وزارت نفت را در تسهیل انجام اقدامات فرهنگی لازم و ضروری دانست و گفت: با تدوین این سند انجام اقدامات فرهنگی به صورت مدون و طبق برنامه ریزی انجام خواهد شد.

در این نشست مدیران شرکتهای نفتی استان فارس و یزد دغدغه های فرهنگی خود را مطرح کرده و راه حل‌هایی را پیرامون حل مشکلات فرهنگی موجود پیشنهاد دادند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.