درخشش گروهی از نخبگان فارس در مسابقات بین‌المللی اختراعات آلمان

گروهی از جوانان نخبه استان فارس در رقابت با شرکت‌کنندگانی از سراسر جهان، موفق به کسب مدال برنز مسابقات بین‌المللی اختراعات IENA آلمان در
گروه پزشکی و جراحی برای دستگاه حمل اعضا پیوندی شدند.

 

به گزارش خبر پارسی، مسابقات بین‌المللی اختراعات و نوآوری‌های IENA در کشور آلمان با حضور مخترعانی از سراسر جهان برگزار شد و تیم شرکت‌کننده از استان فارس در گروه پزشکی و جراحی این مسابقات موفق شد برای طرح ابداعی و اختراعی خود
مدال برنز را کسب کند.

 

در این دوره از رقابت‌ها، «طرح دستگاه حمل اعضا پیوندی» که توسط محمدرضا زارع، محمدمهدی قائدیان و علیرضا قائدیان‌ابداع و اختراع شده است، موفق به کسب عنوان سوم و مدال برنز شد.

 

محمدرضا زارع رهبر این گروه پژوهشی، مخترع و عضو رسمی فدراسیون بین‌المللی مخترعین، در این خصوص گفت: نوآوری در تجهیزات پزشکی، به‌ویژه در زمینه جراحی، در کنار دانش و مهارت پزشک متخصص و تیم جراحی، لازمه پیشرفت در تشخیص و درمان است.

 

وی با اشاره به اهمیت تجهیزات پزشکی در موفقیت جراحی‌ها افزود: امروزه تلاش بر این است که در انجام جراحی، کمترین میزان آسیب به بافت‌های بدن وارد شود. دستگاه حمل اعضا پیوندی می‌تواند به این هدف کمک کرده و فرآیند جراحی پیوند عضو را تسهیل کند.

 

زارع همچنین بر ضرورت رسانش سریع اعضای پیوندی به بیمارستان، تأکید کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های جراحی‌های پیوندی، انتقال سریع و ایمن اعضای پیوندی از اهداکننده به بیمارستان است. هر دقیقه تأخیر در این فرآیند می‌تواند به کاهش کیفیت عضو و حتی ناموفق بودن پیوند منجر شود. دستگاهی که ما طراحی کرده‌ایم، با کنترل دقیق شرایط محیطی، می‌تواند زمان ماندگاری عضو را افزایش داده و احتمال موفقیت پیوند را بالا ببرد.

 

محمدمهدی قائدیان متخصص قلب و عروق، مخترع و عضو رسمی فدراسیون بین‌المللی مخترعین نیز در این‌باره گفت: این دستگاه با بهبود شرایط حمل و نگهداری اعضای پیوندی، کیفیت جراحی‌های پیوند عضو را ارتقا داده و احتمال موفقیت این جراحی‌ها را افزایش می‌دهد.

 

وی همچنین افزود: با توجه به حساسیت بالای فرآیند پیوند عضو، این دستگاه قابلیت کنترل دقیق پارامترهایی مانند دما، اکسیژن‌رسانی و شرایط نگهداری عضو را دارد که می‌تواند به بهبود نتایج جراحی‌های پیوندی و کاهش میزان رد پیوند کمک کند. استفاده از این فناوری می‌تواند انقلابی در روند جراحی‌های پیوندی ایجاد کرده و جان بیماران بیشتری را نجات دهد.

 

علیرضا قائدیان دانش‌آموز استعداد درخشان شهید دستغیب شیراز، مخترع و عضو رسمی فدراسیون بین‌المللی مخترعین نیز با اشاره به اهمیت دقت در حمل اعضای پیوندی گفت: این دستگاه امکان کنترل بهتر دما و شرایط نگهداری عضو پیوندی را فراهم کرده و به کاهش آسیب‌های احتمالی در فرآیند انتقال کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.