پیام تبریک مدیرعامل سهتاک به مناسبت یومالله ۲۲ بهمن ماه
![](https://khabarparsi.ir/wp-content/uploads/2025/02/15EDE22B-988F-48DE-8945-3A064C087AB0.jpeg)
سید عبدالکریم همایون سیرت، مدیرعامل سامانه سهتاک در پیامی فرا رسیدن ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۳ که مقارن با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است را تبریک گفت.
به گزارش خبر پارسی، متن پیام مدیرعامل سامانه سهتاک که یک نسخه آن در اختیار رسانهها قرار گرفته به شرح زیر است:
بیست و دوم بهمن ماه، روزی تاریخی و نقطه عطفی بزرگ در تاریخ کشور عزیزمان ایران اسلامی است؛ یادآور روزی است که ملت بزرگ ایران با رهبری حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) به پیروزی رسید و با اتحاد و همبستگی خود، آغازگر دوران جدیدی از آزادی، استقلال و مردمسالاری در کشور شد.
این روز بزرگ، یادآور فداکاریها و آرمانخواهیهای مردم ایران است که برای تحقق انقلاب اسلامی، جانفشانی کردند.
به فرموده مقام معظم رهبری؛ حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی، راهپیمایی بیست و دوم بهمن مظهر اقتدار ملی و نشان دهنده عزم عمومی ملت ایران است.
امید است با اتحاد و همدلی، همواره در راه رشد و شکوفایی کشور عزیزمان ایران گام برداریم.
به گزارش خبرپارسی، سهتاک نخستین سامانه بومی- ملی در استان فارس است، که با ارائه خدمات نوین و هوشمند، همواره تلاش کرده تا در مسیر پیشرفت و شکوفایی اقتصادی ایران سهیم باشد و در کنار هموطنان عزیز در شفافیت عرضه و تقاضای تولید در کشور گام بردارد.
وی در پایان ضمن گرامیداشت یوم الله۲۲ بهمن و تبریک این روز بزرگ به تمامی ایرانیان عزیز، برای آنها آرزوی موفقیت، پیشرفت و سربلندی کرد و گفت: امید است با اتحاد و همدلی، همواره در راه رشد و شکوفایی کشور عزیزمان ایران گام برداریم.