زیرساختهای انتقال و توزیع برق در فارس وضعیت قابل قبولی دارد
مدیر عامل شرکت برق منطقهای استان فارس، از تقویت زیرساختهای انتقال و توزیع برق در این استان خبر داد.
به گزارش خبرپارسی، یدالله حقیقی با اشاره به تلاشهای شبانهروزی متخصصین داخلی، اظهار داشت: با همت و تلاش مهندسین و متخصصین داخلی، زیرساختهای لازم برای انتقال و توزیع انرژی در سطح استان فارس به شکل قابل توجهی تقویت شده است.
به گفته وی، تمام شاخصهای ارزیابی مربوط به این ادعا مثبت بوده و اقدامات انجامشده مورد تایید مراجع ذیصلاح و بالادستی قرار گرفته است.
حقیقی افزود: در زمینه ایستگاههای انتقال، فوق توزیع و توزیع، همچنین خطوط انتقال، فوق توزیع و توزیع، فعالیتهای گستردهای در سطح استان صورت گرفته است. البته، با توجه به اهمیت این زیرساختها، تعمیرات و نگهداری مستمر آنها همواره در دستور کار قرار دارد.
مسئول ارشد صنعت برق فارس با تاکید بر اجرای موفق پروژههای مختلف در استان، علیرغم محدودیتهای منابع، تصریح کرد: با وجود همه محدودیتها، پروژههای بسیاری در استان فارس اجرا شده است که پاسخگوی نیازهای انتقال و توزیع برق در حال حاضر هستند. همچنین، انسجام بسیار خوبی بین ارکان صنعت برق در زمینه انتقال و توزیع برق وجود دارد.
حقیقی در ادامه، به موضوع ناترازی انرژی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: نیروگاههای کشور با تمام ظرفیت خود در حال تولید برق هستند و مشکل مدیریت اضطراری بار، ناشی از ناترازی تولید و مصرف برق در سطح کل کشور است و زنجیره انتقال و توزیع برق در استان فارس به صورت کامل و بدون وقفه در حال فعالیت است و هیچ گونه مشکلی در این فرایند وجود ندارد. مشکل اصلی، عدم توازن میان تولید و مصرف برق در کل کشور است که منجر به مدیریت بار اضطراری برق در برخی مناطق شده است.
وی تأکید کرد که این استان با برنامهریزی دقیق و اجرای استراتژیهای مختلف، تلاش میکند تا اثرات ناشی از ناترازی برق در سطح کشور را در حیطه استان فارس به حداقل برساند.
حقیقی در ادامه از همکاری مشترکین به ویژه مشترکین خوش مصرف، صاحبان صنایع و رسانهها تشکر نمود و از تمام مشترکین خواست تا با کاهش حداقل ۱۵ درصدی مصرف برق، شرایطی را فراهم کنند تا با موفقیت روزهای پیش رو را سپری کرد.
وی همچنین با اشاره به افزایش بیسابقه مصرف برق در روزهای اخیر، از مشترکین استان فارس درخواست کرد تا با رعایت چند راهکار ساده، از جمله تنظیم دمای وسایل سرمایشی روی ٢۴ درجه، استفاده از دور کند کولرهای آبی، استفاده حداکثری از نور طبیعی در روز و موکول کردن مصارف مازاد به بعد از ساعات اوج مصرف (۱۲ تا ۱۸ و ۲۰ تا ۲۳)، در کاهش بار شبکه برق کمک کنند.
حقیقی در خاتمه تاکید کرد که همکاری مشترکین در این شرایط بحرانی، نقش بسیار مهمی در تأمین پایدار برق خواهد داشت.