تغییرات ضروری در سیاستهای پتروشیمی؛ ضرورتی برای عبور از بحران
بسیاری از فعالان اقتصادی بر این باور هستند که صنعت پتروشیمی جز صنایعی است که در چند سال اخیر در خط مقدم جبهه تحریمها مشغول مبارزه با شرکتهای چند ملیتی برای حفظ سهم خود از بازارهای جهانی و ارزآوری به کشور بوده است.
به گزارش خبر پارسی، متاسفانه در این عرصه علاوه بر اینکه مجهز به امکانات و ابزار روز تجارت خارجی از قبیل امکانات لجستیکی و مالی نیست که این امر خود باعث شده در این کارزار تجاری دست پایین را نسبت به رقبای خود در بازار های هدف مشترک داشته باشد.طی سالهای اخیر سایه دغدغه و ریسک جدیدی را نیز بر فضای کسب و کار خود احساس میکند و آن تصمیمات بدون پشتوانه کارشناسی و بدون پشتوانه در زمینههای مختلف از قبیل قیمت گذاری محصولات، خوراک، یوتیلیتی، مالیات بر صادرات، عوارض صادراتی و…است.
در این بین اصرار عجیب وزیر جهاد کشاورزی بر نادیده گرفتن حق اوره سازان به رغم تمام نشستها و قولهای مساعدی که در ماههای گذشته بر آن تاکید داشته و پافشاری بر سناریویی که بازنده آن تولید کننده و مصرف کننده هستند نیز از عجایب دنیای تجارت است.
همچنین کارشناسان بر این باور هستند که متضرر شدن سهامداران حقیقی و حقوقی حلقه مفقودهای است که متاسفانه در دورههای مختلف به آن توجه نشده و امید است با نگاه جدید به این صنعت و نحوه قیمت گذاری، همچنین نگاه عادلانه به پرداخت بدهی اوره سازان حق تضعیف شده این بخش نیز تحقق یابد.