آغاز گمانهزنیها در مورد معاونان استاندار / مدیران جهادی جبهه و جنگ در راهند ؟
خبر پارسی – با معارفه رسمی استاندار جدید فارس، فصل جدیدی از مدیریت در این استان شروع و گمانهزنیها در انتخاب معاونان استاندار آغاز شده است.
استاندار فارس در حوزه ستادی باید ۴ معاون در حوزههای سیاسی ـ امنیتی، امور عمرانی، برنامه ریزی، اداری و مالی انتخاب کند. در ۸ سال گذشته انتخاب ناشیانه و سیاست زده معاونان استاندار، از مهمترین چالشهایی بود که استان فارس را به ورطه ورشکستگی کشانید. این بار اخبار و شنیدهها حاکی از انتخاب معاونان خوش سابقه، انقلابی و جهادی است. مدیرانی از دل انقلاب اسلامی با سابقه درخشان در دفاع مقدس و دوران سازندگی و توسعه.
معاون سیاسی ـ امنیتی:
به نظر می رسد ،مهندس «کریم شورانگیز» تنها گزینه برای معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس است. فردی با سابقه جهادی در حوزه دانشگاه و جهاددانشگاهی که پیش از این خبر پارسی در مورد سوابق وی نوشته بود.
شورانگیز که خود از گزینههای استانداری فارس نیز بود، در کارنامه خود سابقه درخشانی در حوزه مدیریت جهاددانشگاهی در سالیان دفاع مقدس و سازندگی دارد و از این جهت مدیر جهادی، فرهنگی و علمی شناخته میشود. در دوران اصلاحات نخستین بار به معاونت سیاسی ـ امنیتی استانداری کرمانشاه منصوب شد و در آنجا محور وحدت شیعه و سنی بود که امروز نیاز واقعی استان فارس است.
مدتی بعد با تائید دولت خاتمی به استانداری کهگیلویه وبویراحمد رسید و در دولت دوم اصلاحات استاندار استان مرزی ایلام شد.
در پایان دولت خاتمی به دلیل بیماری همسرش که از مدیران خوشه سابقه و دلسوز صنعت فارس بود، از استانداری ایلام استعفا کرد و جای خود را به دکتر احمدی استاندار فعلی فارس داد.
شورانگیز در دو سال پایانی دولت خاتمی، در شیراز در سمت معاون برنامه ریزی استاندار فارس فعالیت کرد و از این حیث جز معدود افرادی است که همه حوزههای مدیریتی در وزارت کشور را تجربه کرده و اندوخته گستردهای در کارنامه کاری خود دارد.
بسیاری از کارشناسان و ناظران حوزه سیاسی و امنیتی معتقدند در شرایط فعلی اقتدار مدیریتی شورانگیز پاسخگوی نیازهای استان فارس است.
معاون امورعمرانی:
بر اساس شنیده ها مهندس «جلیل حجازی» اصلیترین گزینه حوزه معاونت امورعمرانی استانداری فارس است. سوابق درخشان او در دفاع مقدس هنوز هم بر زبان دوست و دشمن جاری است. آن زمان که از سن ۱۵ سالگی دراغلب عملیات های مهم جنگ حضوری پر رنگ و محوری داشت و در حوزه اطلاعات و شناسایی، از نوادر جنگ بود و کوچه پس کوچههای عراق را بهتر از ایران میشناخت.
حجازی پس از جنگ فعالیت در جهادسازندگی در امور عمرانی در حوزه آبرسانی و برق رسانی به روستاها و ایجاد راههای روستایی پی گرفت و چهار سال در سمت معاون امورعمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد محرومترین استان کشور خوش درخشید و نام نیک برجای نهاد.
در سال ۸۲ به استان فارس فرخوانده شد و در سمت مدیرکل راه و ترابری فارس نهضت راهسازی فارس را شروع کرد. توسعه ۴ راه خروجی شیراز به سمت سروستان، کوار، کارزون و سپیدان از ماندگارترین اقدامات حجازی در راه و ترابری فارس است. ارتقا راههای روستایی و بازسازی و بهینه سازی بزرگراه شیراز ـ اصفهان و انجام مطالعات آزاد راه شیراز ـ اصفهان از دیگر اقدامات قابل ذکر اوست.
حجازی در دهه ۸۰ موفق به ارتقا اعتبارات عمرانی فارس در حوزه راهسازی شد و ظرف ۳ سال این اعتبارات از ۲۰ میلیارد تومان در سال به بیش از یک هزار میلیارد تومان افزایش داد.
وی عملیات اجرایی راه آهن شیراز ـ اصفهان را در پایان دولت خاتمی کلید زد و طرح مطالعاتی راه آهن شیراز ـ عسلویه ـ بوشهر را آغاز کرد.
ارتقا ایمنی کمربند شیراز و دو بانده کردن آن در کنار ایمن سازی دیگر راههای استان و کاهش بیش از ۷۰ درصدی آمار تلفات رانندگی در جادههای فارس که تا پیش از آن در صدر جادههای حادثه ساز کشور قرار داشت، از دیگر اقدامات ماندگار حجازی است.
نام برادران حجازی ـ جلیل و مجید ـ برند ماندگاری در توسعه زیرساختهای حمل و نقل زمینی و هوایی فارس هستند.
معاون برنامه ریزی:
مهندس «حیدر اسکندرپور» نام درخشانی در وزارت کشور است و برای شناخت او کافیست به بیان حاج نبی رودکی سردار فاتح لشکر فجر در مراسم تودیع اسکندرپور در زمان فرمانداری شیراز اشاره کنیم که «اسکندرپور را از زمانی در جنگ می شناسم که هنوز صورتش مو نداشت و تا به امروز هر قدمش در خدمت به نظام بوده است».
حیدر اسکندرپور در دوران نوجوانی و با رشادتهای خود جزو معدود نیروهایی بود که در حمله عراق به آبادان مسئولیت دفاع از شهر را بر عهده داشت .
او پس از جنگ وارد جهاددانشگاهی شد و در رشته مهندسی برق و الکترونیک از دانشگاه شیراز فارغ التحصیل شد .او همچنین در یک دوره برنامه ریزی شهری که توسط یک دانشگاه فرانسوی و دانشگاه آزاد برگزار شده بود شرکت کرد و با موفقیت این دوره را گذراند.مهندس اسکندر پور همچنین کارشناسی ارشد مدیریت صنایع را نیز دارد.
وی از افراد مورد اعتماد آیتالله ایمانی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان فارس است و در سمت شهردار کازرون در دهه ۷۰ همکاری نزدیکی را با آیتالله ایمانی داشت. پس از آن به شهرداری بوشهر منصوب شد و در اواخر همین دهه به سازمان ثبت احوال کشور رفت و معاون سازمان شد.
اسکندرپور در اوایل دهه ۸۰ برای مدت ۴ سال فرماندار شیراز و مشاور وقت استاندار فارس بود. به بخشهای مختلف وزارت کشور از جمله حوزه برنامهریزی اشراف کامل دارد.
در دولت تدبیر و امید با توجه به تلاش دولت برای احیا سازمان مدیریت و برنامهریزی و انتفاع این سازمان از استانداریها، به نظر میرسد اسکندپور کارآمدترین مدیر در زمینه کاهش هزینههای جداسازی و جذب اعتبارات و بودجه باشد.
معاونت اداری و مالی:
چهره بشاش و شادی آفرین مهندس «فرجالله رجبی» تقریبا برای همه گروههای سیاسی استان فارس شناخته شده است.
از سنگرسازان بیسنگری است که مرکز وحدت گروههای سیاسی در فارس به شمار میرود. در دوران دفاع مقدس در جهادسازندگی خدمت میکرد و پس از جنگ همچنان خود را درگیر فعالیتهای عمرانی کرد.
تخصصش سیلوسازی و ساخت سازههای عظیم بتونی بود. زیرساختهای کشور را در ساخت سیلو برای دسترسی به سیاست خودکفایی گندم مدنظر مقام معظم رهبری در دهه ۷۰ آماده کرد و بیراه نیست اگر او را پدر سیلوسازی کشور بدانیم.
چهره نزدیک به آیتالله حائری شیرازی است و بیشترین سابقه سکانداری شهرداری شیراز را در کارنامه خود دارد. هم قبل از احیا شوراهای شهر و روستا و هم بعد از احیا این شورا بیش از ۸ سال در شیراز شهردار بود.
طعم شیرین پروژههای عمرانی در زمان شهرداری رجبی هنوز در کام مردم باقیست. احیا بلوار چمران، ایجاد بلوار میرزای شیراز، بلوار سرداران، ایجاد زیرگذرهای امیرکبیر و دانشجو و … ماندگارترین اقدامات رجبی است.
معرفی ۱۵ اردیبهشت به عنوان روز شیراز و ایجاد چندین فرهنگسرا ازکارهای ماندگار و ابتکارات فرهنگی او در شهرداری شیراز به شمار میرود.
آدمایی که تا همین دیروز واسه بی بی سی جاسوسی میکردن امروز لیست معاونین استاندار پیشنهاد میدن! عجب!
خبر پارسی – جاسوس ها اسم ندارند و با نام مستعار کامنت می گذارند مثل شما!
سلام ، شنیده بودیم که مهندس حجازی به راه و شهرسازی برمیگرده ، همه کارمندا تو چند روز خوشحال هستن که دوباره اوضاع اداره سروسامون میگیره ، امیدوارم که به راه و شهرسازی برگرده هر چند معاون استانداری پست بالاتری هست .
Boro baba deletoon khoshe …..ina hamashoon inghadr pooldar shodan ke dige be dolat barnemigardan , makhsoosan Hejazi va Skandarpoor
به نظر من لیست خوبیه اما من نمی دونم اقای احمدی تا چه حد به مشاوره درست و صحیح اعتقاد داشته باشه
لیست بدی نیست ولی ظرفیت فارس خیلی یشتر از این است افراد دیگری با اعتدالتر و کارآمدتر هم هستند
به نظرم خبر پارسی این گزارش را جانبدارانه نوشته که البته معتقدم ایرادی بر آن نیست به هر حال شما یک سایت اصلاح طلب هستید اگر از داشته های خود دفاع نکنید جای سئوال است انصافا خیلی هم خوب دفاع کرده اید سوابقی ر ا که شما اشاره کرده اید هر مخالفی را در مقابل این آدم ها به احترام وا می دارد اما کاش وسیعتر نگاه می کردید منظورم از وسیعتر آدم های دیگر جریان اصلاحات است نه افراد جناح مقابل – طبیعی است که یک استاندار اصلاح طلب افراد همسو و همفکر خود را انتخاب کند اما با توجه به اینکه استاندار محترم مدت ها از استان دور بوده شناختش از افراد کمتر است و شما می توانستید افراد دیگری را هم به این فهرست اضاف کنید در هر صورت از گزارش خوبتان تشکر می کنیم جای یک سایت تحلیلی در استان کم بود شاید خبرگزاری ها به دلیل محدودیت هایشان قادر به تحلیل نباشند اما سایت هایی چون خبر پارسی می تواند این خلا را پر کند
خبر پارسی – دوست عزیزی که با عنوان روزنامه نگار نظر داده اند باید توجه داشته باشند که تمرکز سایت بیشتر بر نام کسانی بوده که بیشرین گمانه زنی در مورد آنها بوده .تحریریه خبر پارسی با مشورت به این جمع بندی رسید که از این گمانه زنی استقبال کند چرا که معتقد است لیست یاد شده را افراد خوشنامی تشکیل می دهند که هم در انقلاب هم در دفاع مقدس و هم در مدیریت اجرایی انصافا زحمت کشیده و عملکردشان قابل تقدیر است همانطور که شما به درستی اشاره کرده اید وظیفه رسانه دفاع از داشته ها و سرمایه های استان و معرفی خوب و به هنگام آنها است.متاسفانه این مدت نه تنها از نخبگان و سرمایه های استان در رسانه ها دفاع نشده بلکه بارها در حق این عزیزان اجحاف شده و نقش آفرینی آنها در تثبیت پایه های نظام اسلامی نادیده گرفته شده گاه حتی ناجوانمردانه آنها را مقابل نظام قرار داده اند.ارائه تصویری نادرست از سرمایه های انسانی استان جفا به این مرز و بوم و نظام و انقلاب و خون شهداء و حتی خیانت به رشد و توسعه استان است. خبر پارسی انکار نمی کند که بسیاری دیگر از دوستان هستند که شایسته تصدی مسئولیت های یاد شده هستند اما رسانه ها معمولا به بررسی لیست هایی می پردازند که در محافل خبری بیشترین بحث ها را به خود اختصاص می دهند.در هر حال حتی اگر از لیست یاد شده یک نفر هم به کابینه دکتر احمدی راه پیدا نکند ما به وظیفه ذاتی رسانه عمل کردیم ضمن اینکه برای اولین بار در رسانه پرده از واقعیاتی از مدیران اصلاح طلب برداشتیم که می تواند پاسخی به یاوه گویان افراطی باشد.
به نظرم هر چهار نفر از انسانهای توانمد و دلسوز استان محبوب فارس هستند و انتظار میرود استاندار عزیز فارس شروع بکار نموده و انتخاب کند. البته جای برادران عزیز و ارجمندی مثل سید یحیی هاشمی. مهندس رحیمی. مهندس جمالی خالیست در این لسیت
خبر پارسی ها! چند می گیرید تا گریه کنید؟ شما که نباید جواب کامنت مردم را بدید شما وظیفه دارید کامنتهایی که به نفع اهدافتان است نشان دهید نه کم کنید و نه زیاد، یا اینکه اصلا به نمایش نزارید نه اینکه خودتان پاسخ هم بزارید؟
راستی شنیدیم شما هم در جاسوسی ایام فتنه دستی بر آتش داشته اید. حالا هم لابد دوستان منحرف تان را جلو میندازید تا از طریق اونا به آلاف و علوف برسید.
خبر پارسی – ما همه کامنت هایی که خط قرمز را حفظ کنند منتشر می کنیم – هر جا هم لازم باشد پاسخ می گوئیم – یک بار گفتیم، جاسوس ها اسم ندارند مثل شما!
من کاری به مشی سیاسی این ها ندارم ولی حداقل اینها سرشون به تنشون می ارزه و ی سوادی دارن.
انصافا فارس مدتیه از مدیریت کوتوله ها رنج می بره .
من چند ساله یزد درس می خونم و حالا که می خوام بر می گردم به شهرم می بینم شیراز همون جور که بوده هنوزم هست و تغییری نکرده ولی یزد به نسبت چندین پروژه عمرانی بزرگ و چند زیرگذر احداث شده. تازه ما تو ایران فقط باید خودمونو با تهران واصفهان مقایسه کنیم نه شهری مثل یزد.
اصفهان الان یک کلان شهر شده و ما حتی نتونستیم مشکل تمرکز زدایی و ترافیک شهر شیراز و حل کنیم.
این قدر به بهانه های الکی مثل فتنه و … شیراز و از مدیران لایق محروم نکنید.
به خدا نماینده های مجلس فارس هم جز یکی دو تا لیاقت ندارن .
یک مدیر خوب نیاز به معاونان دارد که در راستای خط و مشی اعتدال حرکت کنند و تمامی افراد نامبرده جز مدیران خوشنام استان هستند… با ارزوی موفقیت و سربلندی
عجب تکیه کلام کدوم خبرنگار بود؟
با سلام و تشکر از اینکه نظرات مراجعین را درج می کنید،
با توجه به اینکه اینا اغلب در حیات امام (ره) به سن قانونی رسیده و یا بعضا دانشجو و یا بر مسند کاری بودند و امام تاکید می فرموند که جبهات را پر کنید و از کیان میهن اسلامی و انقلاب دفاع کنید، لطف کنید اینایی که معرفی فرمودید سابقه جبهه شان را نیز درج بفرمایید. مثلا آقای شورانگیز که عنوان فرمودید مدیر جهادی!! در جهاد با دشمن متجاوز چه جهادی کرده است؟ چند دقیقه در جبهه یا حتی در غیر خط مقدم حظور داشته و یا همینطور دیگرانی که معرفی فرموده اید.
تا آنجا که ما اطلاع داریم اینا همگی بجز آقای مهندس رجبی مسئول و اعضای ستاد آقای خاتمی در فارس و شیراز بودند که در دولت اصلاحات بصورت اتوبوسی به نان و نوایی رسیدند. و برای خود رزومه سازی نمودند.
تا آنجا که ما اطلاع داریم اینا همگی بجز آقای مهندس رجبی رئیس و اعضای ستاد آقای خاتمی در فارس و شیراز بودند که در دولت اصلاحات بصورت اتوبوسی به نان و نوایی رسیدند. و برای خود رزومه سازی نمودند.
اطلاعاتت غلطه داداشی!
با عرض پوزش ! شما کم اطلاع هستید ،
بنده همه این بزرگواران را بهتر از شما می شناسم، اگر راضی هستید و هستند شناسنامه کارها و فعالیت آنها را از دوره دانشجویی و مراحل بعدی برایتان بریزم رو داریه!
چرا الکی از یکی تمام قد دفاع می کنید شما وظیفه دارید بعنوان رسانه افراد را معرفی کنید بقیه امور را بسپارید دست مردم که نظر دهند، اینکه خودتان در مقام پاسخ برآیید سوال برانگیز است حسن!! این خطر دارد حسن!! سعید آقو!!! آق فرزاد!!! چقدر بی انصافید؟! یعنی رجل این شهر همین چند نفرند؟ چقدر ظلم در حق این شهر و استان؟؟ نقطه سر خط . . . .
من تو اینها شورانگیز را میشناسم.میدونم حر واقعی هس.ولی خودش کنار کشیده حتی استانداری رو هم قبول نکرد.همانطور که سال1362 هم زمین جهاد دانشگاهی نگرفت گفت من میخام تو این زمین نماز بخونم!! تا ندمنم صاحبش راضی هس این زمین رو نمیگیرم.ولی احمدی با سوابق قبلی نشون داده که وزارت خارجه ا ی هس و باید …..!!!!!!؟؟؟؟؟
سعید جان
کدوم زمین به کارمندان جهاد دانشگاهی دادند که ایشان نگرفتند؟
اتفاقا دکتر احمدی بچه آخونده و به شرعیات خیلی خوب آشناست. مرد معتدله و به حرف و رای خوب گوش میده.
خاک بر سرت ! چقدر پاچه خاری این و آن می کنی؟ برو به زندگیت بچسب بدبخت!