خبر پارسی – علی شکوری راد در مصاحبه با روزنامه اعتماد درباره فرآیند انتخاب روحانی به عنوان گزینه اصلاحطلبان در انتخابات۹۲ گفت: عدهای که از ابتدا نظرشان این بود که در انتخابات ریاستجمهوری شرکت نکنیم، میگفتند کاندیدای شما تایید نمیشود و اگر هم تایید شود نمیگذارند رای بیاورد یا به تعبیری اگر رای هم بیاورد و خوانده شود، نمیگذارند کار کند.
به گزارش ایسنا، بخشهایی از این مصاحبه را میخوانید:
– بخشی از اصلاحطلبان میگفتند برای چه میخواهید در این انتخابات شرکت کنید. در حالی که همه راهها به روی شما بسته است. با این حال بخش بزرگتری از اصلاحطلبان میگفتند که انتخابات برای ما فرصت است و به دلیل این که اصلاحطلب هستیم باید از فرصت انتخابات استفاده کنیم. بنابراین به سمت انتخابات میرویم و کاندیدا تعیین میکنیم. اگر فرصت شد که خوب است و اگر هم نشد نگاه میکنیم، ببینیم در بین کسانی که باقی ماندهاند چه کسی هست که بتوان از او حمایت کرد. بالاخره ما سعی میکنیم تا آخر خط برویم. ما متوقف نمیشویم و سعی میکنیم تا انتهای مسیر انتخابات برویم و از فرصتها استفاده میکنیم. همان راهبردی که در انتخابات مجلس هم در پیش گرفته شد و نتیجه هم داد.
– صبر کردیم و در لحظه آخر آقای هاشمی ثبتنام کرد و یک موج امیدی ایجاد کرد. گفتیم آقای هاشمی تایید میشود و ما یک کاندیدا خواهیم داشت. آقای هاشمی رد صلاحیت شد. البته نه فقط آقای هاشمی، بعدها شنیده شد که ابتدائا قصد رد صلاحیت عارف و روحانی را داشتهاند اما بعدا برای آن که خیلی بار سیاسی منفی ردصلاحیت آقای هاشمی زیاد نشود، صلاحیت این دو نفر تایید شد.
– بعد که این دو نفر به صحنه آمدند بحث این بود که یک کاندیدای اصلاحطلب وجود دارد و یک کاندیدایی که ادعای اصلاحطلبی ندارد و در راستای آقای هاشمی است. گفته میشد که آلترناتیو آقای هاشمی است. در آن شرایط بحث بر سر این بود که از بین این دو چه کسی را باید حمایت کنیم. آن بخشی که معتقد بودند اگر کاندیدای اصلاحطلب رای هم بیاورد، نمیگذارند کار کند، میگفتند که در چنین شرایطی باید از آقای روحانی حمایت کنیم. اگر رای بیاورد شاید بگذارند یا بتواند کار بکند اما اگر از اصلاحطلب حمایت کنیم اگر انتخاب شود، نگذارند کار کند. در این مرحله باید برویم سراغ کاندیدایی حداقلی که اصلاحطلب نیست و به همین دلیل احتمال دارد بعد از این که رای آورد فرصت بیشتری برای کار داشته باشد.
– شرایط انتخابات به گونهای پیش رفت که احساس کردیم و نظرسنجیها هم نشان داد که کم کم رای آقای روحانی دارد از رای آقای عارف بیشتر میشود. نهایتا نظر بر این شد که از آقای روحانی حمایت شود. بعد هم آقای دکتر عارف انصراف داد و شرایطی رخ داد که آقای روحانی در همان مرحله اول انتخاب شد. در حالی که ما پیشبینی نمیکردیم در مرحله اول کار تمام شود. این سیری بود که آقای روحانی را رییسجمهور کرد و وی بر اساس این بینش و تحلیل بود که به عنوان کاندیدای مورد حمایت اصلاحطلبان پذیرفته شد.»
انتهای پیام