لزوم شتاب‌دهی به بهره‌برداری از پروژه پردیس سینمایی امین تارخ

رئیس شورای شهر شیراز با تأکید بر ضرورت اجرای پروژه‌های فرهنگی فاخر در این کلان‌شهر و با اشاره به تأخیر در بهره‌برداری از پردیس سینمایی امین تارخ، خواستار افتتاح این پروژه تا آغاز سال تحصیلی شد.

 

به گزارش خبر پارسی، سید ابراهیم حسینی در یکصد و شصت و چهارمین جلسه صحن علنی گفت: کلان شهر شیراز یک شهر فرهنگی- ادبی است و البته جایگاه مذهبی‌اش به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) ویژه است.

 

وی افزود: شیراز از جذاب‌ترین مقصدهای گردشگری نیز محسوب می‌شود و شایسته است شهرداری شیراز، پروژه‌های فاخر فرهنگی در حد شأن و جایگاه این کلان شهر با هدف ارتقا فرهنگ عمومی و گسترش هنر و زیبایی‌های حقیقی، متعهدانه و سازنده طراحی کند.

 

حسینی ضمن تشکر از اجرای پروژه‌های پروژه بزرگ مقیاس در تمام نقاط شهر شیراز با تذکر در باره افتتاح پردیس سینمایی مرحوم امین تارخ که از سال۹۷ کلنگ زنی شده است گفت: طراحی ویژه پردیس سینمایی امین تارخ که دارای پنج سالن سینما، سالن تئاتر، محوطه روباز و امکانات رفاهی و با اعتباری بالغ بر۶۰۰ میلیارد تومان است با توجه به نزدیک شدن به سالگرد افتتاح آن همچنان مورد بهره‌برداری شهروندان قرار نگرفته است.

 

حسینی در ادامه درباره عدم بهره‌برداری این پروژه که مسائل فنی- عمرانی اعلام شده است از شهردار شیراز درخواست کرد: ظرف مدت معین شده از سوی شورای اسلامی شهر شیراز و با همت عالی همکاران در شهرداری شیراز درباره افتتاح این مجموعه بزرگ فرهنگی ترتیب اثر داده شود تا ان‌شاءالله با توجه به نزدیک شدن به ماه مهر و بازگشایی مدارس و دانشگاه ها با حضور اقشار مختلف و عموم شهروندان فرهیخته، دانش آموزان، دانشجویان این مجموعه فرهنگی به شکل رسمی فعالیت خود را آغاز کند .

 

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در بحث سرمایه انسانی خطاب به شهردار شیراز پیرو جذب ۵۰۰ نفر نیروی انسانی مطرح کرد: الحق و انصاف در این سه سال با توجه به رویکرد شورا و شهرداری شیراز در عدم جذب نیروی انسانی و خارج از قاعده و قانون حتی یک نیرو وارد شهرداری شیراز نشده است و با عنایت به یکی از مصوبات ارزشمند شورا حدود ۷۰۰ نفر از کارمندان شهرداری شیراز بازنشسته شده اند.

 

حسینی افزود: اما با توجه به برنامه‌ریزی و پیگیری جذب پانصد نفر نیروی جوان، تازه نفس، متعهد و متخصص که باید وارد شهرداری شود این موضوع انجام نشده و حقیقتا اراده‌ای برای اجرای این مصوبه دیده نمی‌شود .

 

حسینی در پایان از شهردار کلانشهر شیراز درخواست کرد به این مورد به صورت ویژه ورود کند و گزارش روشن و شفافی درباره مسائل نیروی انسانی و زمان و شرایط جذب به اعضای شورا ارائه دهد.

تمام پروژه‌های شهری، نیاز به پیوست فرهنگی و عدالتی دارد

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در نطق پیش از دستور اظهار کرد: تمام پروژه‌های بزرگ شهر، نیاز به پیوست فرهنگی و عدالتی دارد و جا دارد شهرداری این دو پیوست را مورد توجه ‏قرار دهد.‏

 

محمدرضا هاجری تصریح کرد: پروژه های بزرگ شهرداری نباید عامل در سایه قرار گرفتن پروژه های کوچک امیدوار کننده محلات ‏قرار گیرد. چرا که شکاف طبقاتی بالا و پائین شهر در پروژه های عمرانی اظهر من الشمس است.‏

 

هاجری تاکید کرد: محرومیت زدایی از محلات محروم در تمامی عرصه ها می بایست در دستور ویژه قرار گیرد.

 

وی افزود: حمایت از ۳۳۰ موکب اربعین در بیش از ۱۵۰ محله شیراز، موکب های بزرگ در ورودی ها و خروجی های شهر ‏شیراز برای مسافرین خارجی اربعین، موکب بزرگ حضرت احمد بن موسی (ع) در مرکز شلمچه ‏که مورد تشویق وزیر محترم کشور قرار گرفت، نشان می دهد شورا و شهرداری در مراسم اربعین، جلودار ‏بوده و ضرورت دارد از تمامی خدمات رسان ها به صورت ویژه تجلیل و تقدیر شود.‏

 

وی خاطر نشان کرد: شورا و شهرداری در عملیاتی نمودن طرح فاخر محله و مسجد محوری و محرومیت زدایی با بودجه ۶۰۰ و ‏‏۷۰۰ میلیارد تومانی در شهر جلودار است و این اقدام ترک فعل مدعیان و متولیان را پر نموده و حمایت میدانی و عملی ‏از بیش از ۴۰۰ مسجد و حسینیه و محرومیت زدایی از ۶۰ محله شیراز نشان می دهد شورا و شهرداری ‏مردان میدان عمل در محلات هستند.

 

عضو شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: حذف و سانسور نام و یاد شورا و شهرداری در روز جهانی مسجد، ‏نشان می دهد برای پوشاندن دست های تهی از کار در میدان، زحمات و تلاش‌های جهادی و میدانی شورا و ‏شهرداری، کتمان، حذف و سانسور می شود.‏

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.