نگاهی به یک نامه مثلا اداری/چماق علامت تعجب دکتر بر سر قانون!+سند

خبرپارسی-سند خود گویای همه چیز است.نگاهی به مرقومه رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به رییس کل سابق دادگستری فارس ما را به تاسف های بسیار می رساند.یکی از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی در زندگی شخصی خود گرفتار پرونده ای قضایی به طرفیت همسر خود می شود و در دادگاه تجدید نظر محکوم می گردد. اتفاقی که ممکن است برای هر فردی رخ دهد و این نوشتار بر آن نیست تا محکومیت حاصله را حق تلقی کرده یا خلاف دادنامه صادره ، به تفسیر بنشیند. ماجرا پس از پایان رسیدگی و قطعیت رای جالب می شود.

 آنجایی که مدیری در دستگاهی دولتی و طی نامه ای اداری با شماره ثبت و سربرگ اداره مربوطه و قید سمت و عنوان دولتی خود، در جایگاهی قرار می گیرد که حکم قضات دادگستری را مایه تاسف می داند و با قید عبارت«متاسفانه» از آن یاد کرده و خود را در جایگاهی می بیند که حکم قطعی شعب تجدید نظر را با علامت تعجبی در میان پرانتز زیر سئوال ببرد.چماق این علامت تعجب را آنهایی که ادبیات می دانند و البته با حقوق و جایگاه قضاوت هم شناخت مختصری دارند بهتر از دیگران درک می کنند.

در این مرقومه می توان تخلفات زیادی دید و امیدواریم این بار دکتر ایمانیه با سعه صدر و شفاف سازی به پاسخگویی بپردازند.

۱-با کدام توجیه قانونی دفاعیه ای شخصی را برای یک فرد حقیقی – که قطعا احترامش واجب است- را طی نامه ای اداری نگاشته اید؟

۲-ورود به اختلافات خانوادگی افراد را در کدام منشور اخلاقی و دستور العمل اداری می توان قرار داد؟

۳-آیا تجدید نظر خواهی یک وکیل از یک دادنامه موجب تاسف است که می نویسید «متاسفانه با تجدید نظر خواهی وکیل همسر نامبرده….»؟

۴-آیا صدور رای مبنی بر محکومیت به سرقت جای تاسف دارد؟

۵-خود را در کدام جایگاه حقوقی دیده اید که دادنامه ای که در شعبه تجدید نظر و زیر نظر یک قاضی و دو مستشار صادر گردیده را باعلامت تعجب همراه ساخته اید؟ آیا یک قاضی می تواند درباره اصول پزشکی به این صراحت اظهار نظر کند که شما خود را صالح به نقد دادنامه با چنین شیوه ای نموده اید؟

۶-«موضوع دارای شان خانوادگی بوده» یعنی چه؟ این عبارت چه جایگاهی در امر صدور آرای قضایی دارد؟

۷-خود را احتمالا باید در جایگاه رییس قوه قضاییه دید که بتوان «شایسته » بودن یا نبودن امری را در صدور آرا به تفسیر نشست. چنین نوع نگارشی را در نقض آرای حاصله از اعمال ماده ۲۷۲ قانون آیین دادرسی کیفری توسط شعب دیوان عالی هم نمی توان مشاهده کرد و شاید جایگاه نگارنده آن مرقومه فراتر از قضات دیوان عالی کشور بوده باشد.

۸-تقاضای اعاده دادرسی و باصطلاح  اعمال ماده ۱۸ جهت اثبات خلاف بین شرع بودن یک حکم از چه زمانی در حیطه کاری رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی و قائم مقام محترم وزیر در استان قرار گرفته است؟

۹-احکام قطعی دادگاهها لازم الاجرا هستند اما این مقام محترم درصدد توقف اجرای حکم بوده. با چه مجوزی؟

۱۰-مساعدت به پرسنل امر پسندیده ای است اما فراموش نکنیم ما داریم درباره یک موضوع قضایی که به حکم قطعی منجر شده بحث می کنیم. می شد از طریق دایره حقوقی دانشگاه در طول ایام دادرسی و مفتوح بودن پرونده برای برائت یا اثبات بیگناهی آن فرد اقدام کرد و این موضوع اصلا نگران کننده نبود که جای تقدیر هم داشت ولی اینکه یک حکم قطعی شده باشد و فردی که هیچ تخصص حقوقی ندارد درباره آن اینگونه اظهار نظر نماید آیا شان و جایگاه دستگاه قضا و استقلال قضات را زیر سئوال نمی برد؟

۱۱- سطور پایانی این یادداشت را به  بیانات حضرت امام خمینی ( ره) در دیدار با اعضای شورای عالی قضایی در تاریخ ۱۳۶۳/۱۰/۱  که درصحیفه نور – ج ۱۹ ص ۸۷  آمده اختصاص می دهیم و قضاوت با افکار عمومی«مطلبی که من باید به عموم مردم و به خصوص آنهائی که در کارهای کشور و مملکت دست دارند تذکر دهم این است که، قوه‌قضائیه قوه‌ای است مستقل، و معنای استقلالش این است که درصورتی که حکمی از قضات صادر شد، هیچ کس حتی مجتهد دیگر حق ندارد آن را نقض و یا در آن دخالت نماید و احدی حق دخالت در امر قضا را ندارد و دخالت کردن خلاف شرع و جلوگیری از حکم قضات هم برخلاف شرع است.من باز عرض می‌کنم که استقلال قضایی معنایش این است که اگر قاضی حکمی کرد، احیاناً رسیدگی به آن حکم مرجع دارد و غیر از آن هیچ کس حق دخالت ندارد.من امیدوارم که آقایان در قوه‌قضائیه موفق باشند که به طور شایسته و با قدرت عمل کنند و امیدوارم ملت، مجلس و دولت هم پشتیبان آنان باشند که خدای نخواسته صدمه ای به آن وارد نشود»

img086

 

۳۷ دیدگاه برای “نگاهی به یک نامه مثلا اداری/چماق علامت تعجب دکتر بر سر قانون!+سند

    1. عزیز

      این نامه واقعا شخصیت بزرگوار دکتر را میرساند ، من از کارهای دکتر راضی نبودم اما این نامه اصلا جای این بحث نیست!!!!

      شوهر ایشان عاشق یک زن شوهردار میشود ، !!! در انموقع ۶۰ -۷۰ میلیون پول زن دست مرد بوده !!! دعوا صورت میگیرد
      مرد پول زن را نمی دهد از خانه بیرونش می کند !!!

      زن درخواست طلاق با مهریه می کند ، مرد از ایران در زمان تظاهرات سال ۸۸ فرار می کند با همان زن شوهردار !!
      در پاسخ به زن ، پدر مرد از او شکایت دروغ و می گوید دزدی از خانه کرده است ،

      الان این کجاش مورد داره ، نباید یه رییس از دانشجوش دفاع کنه !!!!!!!!!!!!!!

    2. عزیز ان سعی کنیم انتقادمان هم منصفا نه بأشد، من ان دستیار محترم را نمی شناسم ولی دفاع دکتر إیمانیه از یک دستیار دانشکاه و ان هم در قد و قامت ریاست دانشکاه قابل تقدیر است، و هر کسی بر بی کناهی فردی اطمئنان داشته بأشد وظیفه دارد از او دفاع کند٠وی دستوری به کسی نداده است بلکه نظرش را داده است٠ و أین وظیفه هر استاد دانشکاهی است که از حق دانشجو و دستیارش دفاع کند٠

      1. استاد ایزدپناه را همه دانشگاهیان می شناسن اوپزشک نمونه علمی واخلاقی است وبرای خوشایند کسی حرف نمی زند.ادم متاسف می شه که عده ای فقط وقتشان را به دیده بانی از دکتر ایمانیه گذاشتند و برای هر کاری که اون انجام میده می خوان یه چیزی در بیارن . همه دانشگاهی هستیم با تجربه های کمتر یا بیشتر مثل دکتر ایزد پناه که علاوه بر توانمندیهای ذکر شده قبلا مسول هم بوده اند واز مشکلات انها هم خبر دارند .نوشتید چرا در زمانی که پرونده باز بوده رسیدگی نشده؟ ما که بازنشسته هییت علمی هستیم .ونحوه کار روسای قبلی را هم دیده ایم .هر کدام روش خاص خود را داشته اند .اکثر دانشگاهیان کارشان در هر جا مشکل بر خورد کند با ایشان مطرح می کنند .ایشان هر کاری بتوانند انجام می دهند. قطعا ان رزیدنت هم زمانی که پرونده باز بوده مراجعه نکرده.این دفاع از جانب مسول قابل دفاع هست.و دادگاه هم گار خود را می کند شما از این بابت نگران نباشیبد. واگرایشان بعضی اوقات اشتباه کرده باید همان را گفت.واین گونه ناشیانه هر کاری زیر سوال بردن باعث بی تفاوتی به حرفهای صحیح شما می شود.عمل کرد ایشان از زمان جدایی دانشگاه شیراز از علوم پزشکی واقعا بی نظیر بوده هر چند مثل همه ما خالی از اشتباه نبوده.برخورد ایشان اگر دقیقا به همان صورتی که گفتید بوده.اشتباه ا ست.مریض دکتر بوده ام بسیار علمی وبا شخصیت هستند.با نظر استاد ایزدپناه هم موافقم

    3. چرا باید مدیر ومسئولین واحدهای تحت پوشش معاونت های دانشگاه بین ۱تا۴میلیون حق مدیریت بگیرند در حالیکه همه وظایف را کارشناسان تحت پوشش آنها با ماهیانه۹۰هزار تومان اضافه کار انجام می دهند؟اسناد موجود است.لازم باشد منتشر می گردد.این عدالت است ؟

  1. کسی که رای قطعی قاضی را این گونه با علامت تعجب به سخره می گیرد و آن گونه برای رییس دادگستری استان تعیین تکلیف می کند(آن هم در حالی که طبق قانون، قوا مستقل از همدیگرند) در ۸ سال ریاستش آن هم در دولت احمدی نژاد ، با دانشجویانی که در سیستم خودش تحصیل می کرده اند و ایمانیه احساس می کرده مالک تمام هستی آنان است، چه کرده است؟ کوچکترین انتقادی با مشت آهنین مواجه و منتقد به شدیدترین شکل ممکن مورد برخورد قرار می گرفت. ۸سال سیاه و فراموش نشدنی در تاریخ دانشگاه علوم پزشکی شیراز. ۸ سالی که سیاهی ها و بدی هایش هرگز و هرگز و هرگز از یادها نخواهد رفت

  2. هر چند که این همکار ما قربانی پاپوش و دسیسه چینی خانواده همسر سابق گردید و بعدا هم بی گناه شناخته شد، ولی نکته ای که اشاره کردید و منظور شما این بوده که رییس دانشگاه فردیست که در برابر قانون تمکین نکرده و باز دوست دارد کار خودش را بکند که صحیح است.

    1. درود بر دکتر ایمانیه که از دانشجو به حق دفاع کرده خصوصا اینکه در نهایت حق به حقدار (دانشجو) رسیده!! اقای صدری در این مورد باید بعضی قضا ت فاسد را پاکسازی کرد

  3. من قصد اظهار نظر در خصوص عملکرد دکتر ایمانیه را ندارم
    ولی هر چی فکر کردم دیدم که دفاع از یک همکار پزشک که تو دردسر افتاده ، حتی به همین وضعی که اشاره کردید خیلی کار مذمومی نیست . اگه بخواهیم یه کم با سعه صدر بیشتری نگاه کنیم شاید بشه گفت که یک توصیه نامه بوده نه دخالت توی کار قضا . مشخصا همه میدونن که رییس دادگستری حتی بخاطر نامه وزیر هم نمیتونه جلوی اعمال قانون رو بگیره . به هر حال اگه ما پزشکان به هم رحم نکنیم و از هم حمایت نکنیم ، البته در معیار حق و قانون و نه در موارد حق کشی ،دیگه به چه کسی جز خدا باید امیدوار باشیم ؟ خواهشا همه چیز رو دیگه سیاه و سفید نبینید .شاید هر کدوم از ما یک عیب هایی داشته باشیم ولی دیگه جرثومه فساد که نیستیم که کل افعالمون خطا باشه !

    1. دفاع کردن از همکار مه تنها مذموم نیست که خیلی هم خوب است اما راه و روشی دارد که در یاداشت مورد اشاره به آن پرداخته ایم . کمیته حقوقی دانشگاه می توانست مورد را از طریق راه های درست و قاتوتی پیگیری کند با ادبیاتی غیر آمرانه و کاملا حقوقی

    2. اول اینکه همانطور که در یادداشت دوستان نیز آمده، اگر بنا به دفاعی داشتند چرا در مراحل دادرسی آن هم از طریق اداره حقوقی دانشگاه کاری نکرده اند؟
      دوم اینکه ایشان نامه ای با ادبیاتی خاص نوشته اند و با علامت تعجب و اظهار تاسف و… رای قاضی را به سخره گرفته اند
      سوم اینکه قوه قضاییه قوه ای مستقل است و فرد مورد شکایت خودش و یا وکیلش می تواند درخواست رسیدگی مجدد از دیوان کند و نوشتن نامه با عنوان رییس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان و بر روی سربرگ دانشگاه و با ادبیاتی خاص، سوء استفاده از قدرت محسوب می شود نه دلسوزی برای یک همکار
      چهارم اینکه مشی ایمانیه در سالهای گذشته نشان دهنده معیارهای دوگانه و چندگانه در قبال افراد است. به عنوان مثال نامه ای غیر قانونی می نویسد تا فردی از نورچشمی هایش را از رشته داخلی به رشته قلب تغییر رشته دهند و از دیگر سو دانشجویان منتقد خود را از دانشگاه اخراج می کند، تبعید می کند، از تحصیل تعلیق می کند. مگر دکتر عشاق استاد دانشکده دندانپزشکی در جوابیه ای ننوشت که من ساعت ها پشت در اتاق ایشان نشستم تا با وی گفتگو کنم در مورد اخراجم از دانشگاه ولی ایمانیه مرا داخل اتاقش هم راه نداد؟
      مگر نامه تهدید آمیز دانشگاه خطاب به پزشکان متخصص را فراموش کرده ایم که تهدیدشان کرد اگر در طرح پزشک خانواده شهری همکاری نکنند مطبشان را تعطیل و پروانه کارشان باطل و محل کارشان پلمپ خواهد شد؟!!! این است شان و منزلت دانشجویان و اساتید دانشگاه و متخصصین استان؟!!!
      پس این کار ایمانیه را به هیچ وجه نمی توان دفاع از یک همکار پزشک و شان او تلقی کرد
      در پایان هم باید خطاب به دکتر ایمانیه که کارهایشان همیشه برای نورچشمی ها از جنس همین “توصیه های” فراقانونی بوده قسمتی از جوابیه امیرکبیر به ناصرالدین شاه را می گویم که :
      “اداره امور مملکت با توصیه عمه و خاله نمی شود”

    3. اگر بنا را بر این بگذاریم که گاهی بر خلاف قانون ، بعضی چیزها را ، فقط بعضی وقتها آن هم برای بعضی موارد مجاز بدانیم ، با توجه به اینکه افراد معمولا خود را محق میدانند و گاهی امکان دسترسی به یک توصیه کننده صاحب منصب هم دارند آنوقت شما اگر توصیه کننده نداشته باشید ، هر قدر هم محق باشد ، ممکن است حقتان پایمال شود.
      پس تکلیف قانون چه می شود

  4. آقای دکتر ایمانیه من فکر میکنم شما اینقدر جسارت دارید که در همه مسائل نظر می دهید این مسئله کاملا تخصصی و حقوقی است درست نیست شما نامه به رئیس کل دادگستری سابق بنویسید و تعیین تکلیف کنید در این نامه شما به رئیس کل دستور داده اید در حالی که شما اصلا سواد حقوقی ندارید!!!!!!شما می دانید دادگاه تجدید نظر استان و قضات آن دارای چه جایگاه بالایی هستند؟؟؟این مرجع عالی ترین مرجع قضایی استان هست هر پرونده در دادگاه دارای مراحلی است چرا در کار قضایی دخالت نابجا کردید؟؟؟؟مشکل از آنجایی است که شما این حق را برای خود قائلید که در همه کارها در استان دخالت کنید

  5. هیچ کس از آنچه که بین یک زن و شوهر می گذرد خبر ندارد چطور آقای دکتر ایمانیه علیرغم حکم قطعی دادگاه به این نتیجه رسیده اند که حق با یک طرف است

  6. از این اسناد زیاد وجود دارد و برای همین هم هست که ایمانیه ول کن نیست چون خودش می دونه که اگر بره و این اسناد به دست بعدی بیفته واویلاست تازه این که چیزی نیست خودش می دونه مهمتر از این ها خیلی بیشتره

  7. دلت خوشه آقای صدری
    تو اینطوری دیگه داری نشون می دی که مشکلت با ایمانیه شخصیه! دلیلشو نمی دونم ولی احتمالا اگه باهات کنار اومده بودن یا کنار بیان تو هم فیتیله رو پایین می کشی
    بابا مشکل ما با ایمانیه این چردندیات نسیت. ایمانیه باید بره ولی نه به این دلایل مسخره به این دلیل که ظلمش از حد گذشته!!

    1. خبر پارسی با هیچکس مشکل شخصی ندارد شما هم ایمان دارم جزو مخالفین دکتر ایمانیه نیستید . ما هم ایمان داریم رفتن دکتر ایمانیه اول از همه به نفع خودشان است نقد های ما هم بخشی از آن دلسوزی برای یک شخص نخبه علمی و پزشکی به نام دکتر ایمانیه است . بحث نقد ما هم در ورود ایمانیه به این ماجرا نقد دیدگاهی است که حرفی را مطرح می کند اما عمل نمی کند لطفا دفاع بد نکنید!

      1. دوستان !چرا بر آشفته اید که یک نظر در خصوص یک نامه ی نوشته شده توسط یک نفر داده شده.
        دوستان این در حد اقل درجه فقط یک مشق دموکراسی است نه چیز دیگر.
        این قدر برای یک نفر -نه بیشتر-حوزه ی قدسی غیر واقعی ساخته اید که برخی تصور کرده اند نعوذو بالله آقای صدری کفر گفته اند.سر سبر دگان و دلدادگان آقای دکتر فکر میکنند که چند لقب قدسی جاه آفرین نیز باید به ایشان افزود آنهم با شاهکارهایی که ایشان در ۸ سال دولت فخیمه ی احمدی نپادی از خود بروز داده اند
        متاسفم برا ی خودم و عزیزانی که خود را نخبه میدانند و تنها هنرشان مجیز گویی و قدیس بروری است.
        آقای صدری عزیز برای افزایش تحمل دوستان رقیق القلب ما هم که شده نامه ی باز خوانی یک واقعه را که بدستتان رسیده رسانه ای کنید البته مواظب باشید دکترعشاق دیگری ساخته نشود.

  8. به به آقای دکتر در مقام رییس جمهور به قوه قضاییه تذکر عدم اجرای قانون اساسی داده اند که هیچ استقلال قضات هم نشانه گرفته اند

  9. واقعا متاسفم واستون که به چنین اقدام حمایتی از یک پزشک توسط رییس دانشگاه گیر دادین واقعا متاسفم واسه سایتتون که هر روز اس ام اس میدین بیاین سایت ما رو نگاه کنید واقعا متاسفم که فقط میخواین دکتر ایمانیه رو بکوبید من خودم ۱۰۰در۱۰۰ با نظرات و اقدامات سیاسی دکتر ایمانیه مخالفم ولی توی کار دانشگاه و اداری واقعا آدم منصف و درستیه.

    1. دم خروس یا حضرت عباس؟! نمی شه که ایماتیه نظرات و اقدامانش سیاسی باشه اما توی کار دانشگاه و اداری آدم منصفی باشه خواهش می کنم نگوئید منظورتان این بود که در منزل اقداماتش سیاسی است!

      1. ببینی دوست عزیز ایشون اضولگرا هست و نظرات سیاسی خودشو داره این ربطی به کار اداری و دانشگاه نداره شما همه چیز رو به دید سیاسی می بینید یه کم منصف باشید باور کنید من هم از نظر سیاسی با دکتر ایمینیه موافق نیستم ولی شما خیلی سیاسی به قضیه نگاه می کنید این درست نیست آدم حتی دشمنش رو باید عادلانه قضاوت کنه نه اینکه مثل احمدی نژاد بخواد به هر طریقی طرفشو بی آبرو کنه. موفق باشید

      2. در ضمن بنده نگفتم اقداماتش سیاسی بوده منظورم این بود که با دبدگاه ها و نظرات سیاسی ایشون ۱۰۰% مخالفم ولی ایشون در زمینه کار دانشگاهی واقعا خوب هستند ای کاش از نظر سیاسی هم مثل کارای دانشگاهیش بود.باز هم ممنون

    2. یعنی وقتی همه اعضا هیئت علمی اعتراض کردن که چرا فلان پزشک عمومی که تازه دانشجوی دکترا شده بود را هیئت علمی کرده اید و ایشان هم به قانون و نظرات اهمیتی ندادن ، باز هم منصف بودن؟

  10. اصولاً دفاع از مظلوم شایسته و قابل تقدیره ، ولی آن هم روش و قاعده وقانونی دارد . دستور صدور حکم بازنشستگی قبل از موعد برای یکی دیگر از اعضاء هیات علمی از جمله اقدامات فرا قانونی آقای دکتر است . بالاخره روزی نه چندان دور ایشان هم خواهد رفت و بعد شاید بشود به عمق فاجعه پی برد

  11. دکتر ایمانیه عزیز از کجا متوجه شده اند که به این خانم دکتر ظلم شده مگر صحبت های شوهرش را شنیده اند که قضاوت می کنند؟ تازه اگر صحبت های طرف مقابل را هم شنیده باشند در جایگاه قضاوت نیستند مگر حقوق و قانون می دانند؟

  12. طی سالهای اخیر از سوی یک معاونت دانشگاه از موقعیت اداری استفاده های نابجایی صورت گرفته که اگر لازم باشد اسناد ان را فاش خواهم کرد تا روشن شود در زمان ریاست اقای دکتر ایمانیه چه بی عدالتی هایی توسط پرسنل ایشان اعمال شده .این در حالی است که وقتی از اقای دکتر ایمانیه درخواست ملاقات کردم ایشان به حضور نپذیرفتند و به مشاورشان ارجاع کردند این در حالیست که در فرم ملاقات دفتر ایشان نوشته بودم که موضوع محرمانه است.

  13. درود بر استاد دکتر ایمانیه که از پرسنل خود به حق دفاع میکند و تاسف بر شما که متاسفانه کورکورانه عمل میکنید. البته سابقه شما معلوم است ……

  14. سلام،بنده از مخالفان دکتر ایمانبه بوده و هستم
    اما اینکار اگر واقعا بر اساس دفاع از حقوق فردی دانشگاهی دارد جای تشکر دارد

    1. پرهام جان خودت که بهتر میدونی کارهای ایمانیه هیچ کدوم بر اساس دفاع از حقوق دانشگاهیان نیست، در سیستم ایمانیه حق و حقوقی وجود نداره، هرچی هست عنایت و کرامت و لطف و منت هست،

  15. دکتر از یک سو حکم قطعی قضایی را جدی تمی گیرد و برای نور چشمی هایش به سیستم قضایی این گونه نامه می نویسد و از سوی دیگر به ناجوانمردانه ترین حالت برای منتقدینش پرونده سازی می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.