روزِ شیرین ۲۴ خرداد و مطالبه دانشجویان علوم پزشکی شیراز/ رفتن ایمانیه کام دانشجویان را شیرین می کند؟

خبر پارسی – وقتی روحانی اعلام کرد من یک حقوقدانم می شد تصور کرد که دولت او از حقوق آحاد ملت و جامعه دانشجویی و دانشگاهی نیز دفاع کند.جریحه دار شدن احساسات پاک و لطیف دانشجویان و جامعه دانشگاهی بویژه در شهرستان ها اتفاق ناخوشایند و ناگواری بود که دولت احمدی نژاد از خود بر جای گذاشت تا قشر نخبه دانشگاهی امید به تدبیر دکتر روحانی داشته باشد و زخم هایش را التیام بخشد.از همین رو جامعه دانشگاهی علوم پزشکی شیراز که به دلیل دوری از مرکز بیشتر از دانشگاههای موجود در تهران بی مهری و نامهربانی دیده بود بی صبرانه تغییر را به انتظار نشست شاید زخم های عمیق دوران سیاه احمدی نژاد را به فراموشی سپرده و التیام بخشد.روزگار اما بر وقف مراد آنها پیش نرفت و وزیر مورد علاقه پایداری چی ها حکم بر ابقای ایمانیه داد حکمی که گفته می شود توصیه های یک مرجع تقلید را نیز به دنبال داشته است.
ابقای ایمانیه اما موجی از ناامیدی و یاس را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به دنبال داشت و شاید بتوان گفت این دانشگاه به دلیل ناراحتی برخی از دانشجویانش برای ابقای مجدد ریاستش در حال حاضر دانشگاه شاد و با نشاطی نیست! ادعایی که اگر اثبات شود می تواند زنگ خطری برای قطب پزشکی کشور باشد.اما دلایل ابقای ایمانیه واقعا چه بود؟آیا واقعا مرجع تقلیدی  در ابقای ایمانیه نقش داشته است؟ این موضوع البته می تواند از طریق دانشجویان و جامعه دانشگاهی علوم پزشکی شیراز پیگیری شود و در نامه ای رسمی از آن مرجع تقلید صحت و سقم آن را جویا شد.اگر چنانچه این موضوع صحت داشته باشد باید گفت وزیر رابطه را به ضابطه ترجیح داده است! بویژه اینکه روحانی گفته بود من یک حقوقدانم و هیچ جای علم حقوق این نوع انتصاب را تایید نه تنها نمی کند که حقوق جامعه دانشگاهی از دولتی که شخص اولش یک حقوقدان است زیر پا گذاشته شده بویژه اینکه مقررات اجازه ادامه کار یک رییس دانشگاه را برای بیش از دو دوره نمی دهد.خبر پارسی گمانه حمایت مرجع تقلید از ایمانیه را البته تایید نمی کند.
از دیگر دلایل ابقای ایمانیه را می توان در تصمیم نه چندان محکم استاندار در تغییر مدیران دولت قبل دانست.نگارنده اگرچه خود از نزدیک در جریان تلاش استاندار برای تغییر ایمانیه بود اما این تلاش استاندار را برای تغییر ایمانیه کافی نمی داند بویژه آنکه استاندار نیز با شنیدن ادعای حمایت مرجع تقلید مورد اشاره از ایمانیه از موضع اولیه خود پایین آمد و خیلی جدی پیگیر تغییر او نشد. خاصه آنکه وزیر در سفر به شیراز مدعی شده بود گزینه ای برای جانشینی ایمانیه در شیراز ندارد! ادعایی که اگر هم راست باشد متهم اولش خود ایمانیه است که نتوانسته پس از نزدیک به ۸ یا ۱۰ سال برای خودش جانشین تربیت کند! این ادعا در حالی مطرح می شود که دکتر لطفی گزینه مد نظر دانشگاهیان مدتی معاون پشتیبانی ایمانیه بود و کارش را نیز خیلی خوب انجام می داد.جالب آنکه ایمانیه خود نیز در دوره اصلاحات معاون پشتیبانی دانشگاه بود.به دیگر معنا دکتر پنجه شاهین رئیس اصلاح طلب دانشگاه علوم پزشکی به نیروی جوان چون ایمانیه میدان داد تا بعدها بتواند به ریاست دانشگاه برسد اما ایمانیه هرگز حاضر نشد به نیرویی جز خودش اجازه عرضه اندام دهد!
غیر از این موارد که از جمله دلایل ابقای ایمانیه از آن نام برده می شود نمی توان از برخی موضع گیری های مخالفین ایمانیه که بخشی از آن دانشجویان هستند نیز بی تفاوت گذشت.اخیرا استاندار فارس به بهانه سالروز پیروزی حسن روحانی در انتخابات،دیداری با دانشجویان ترتیب می دهد تا از نزدیک نقطه نظرات آنها را جویا شود.دانشجویان اصلاح طلب اما به جای استفاده از این فرصت، نشست یاد شده را تحریم و علیه استاندار موضع می گیرند! رفتاری که از پیش از این از تندروهای موسوم به دلواپسی شاهد بودیم که به جای مذاکره خواستار مناظره و تحریم هستند!تحریم در ادبیات ۲۴ خرداد هرگز جایی نداشته و ندارد.آنجا که دولت سعی می کند با دشمن دیرینه به جای جنگ سرد با تدبیر تن به مذاکره دهد و تلاش کند از این طریق حقوق از دست رفته ملت را استیفا کند.به نظرم دانشجویان با پیروی از این الگو می بایست با استاندار مذاکره و حقوق از دست رفته خود را استیفا می کردند.
در هر حال امروز ۲۴ خرداد و دومین سال پیروزی دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری است.دانشجویان و دانشگاهیان علوم پزشکی شیراز این حق را دارند که شیرینی پیروزی روحانی را در فارس و شیراز از دولت بگیرند. هیچ شیرینی مثل رفتن ایمانیه از دانشگاه کام دانشجویان حامی دولت و منتقد ایمانیه را شیرین نمی کند.،آقای استاندار بسم الله کام این دانشجویان را شیرین کنید. لطفا!

4 دیدگاه برای “روزِ شیرین ۲۴ خرداد و مطالبه دانشجویان علوم پزشکی شیراز/ رفتن ایمانیه کام دانشجویان را شیرین می کند؟

  1. سایت خبر پارسی ممنون از اینکه هنوز در اوج ناامیدی دانشگاهیان از دولت تدبیر و امید به تنهایی صدای خاموش آنها را فریاد میزنید …
    اما آیا این صدا را به گوش مقامات مثلا رئیس جمهور یا حداقل نمایندگان ایشان در شیراز میرسانید یا خیر ؟

  2. رییس محترم ما فردی هستند بازاری و مسلط به تمام قوانین بده بستان حاکم بر بازار والبته بسیار موفق در اجرای این قوانین و تبدیل دانشگاه به بازار وکیل
    و متاسفانه وزیر پوپولیست دولت تدبیر؟ و امید؟؟؟ بجای یافتن تیم کارامد-و نه فرد-درحال القای این تفکرزشت است که در فارس قحط الرجال است درحالی که همه میدانیم چنین نیست
    در مصیبت های این استان فراموش شده همین بس که بجای اینکه رییس و تشکیلاتش در خدمت علم و استادو دانشجو-با هدف ارتقا همه جانبه-باشند همه بخدمت گرفته شده اند تا ایشان واعوان و انصارش بمانند و صد البته که با استفاده از همان قوانین حاکم بر بازار رییسی که حاضر نشد پیام تبریکی حتی یک خطی به مناسبت استقرار دولت فعلی در سایت دولتی-ونه شخصی-دانشگاه بنویسد همچنان سوار بر
    اریکه ی قدرت است انهم بمدت یازده سال وبر خلاف قانون مصرح شورای عالی انقلاب فرهنگی
    به امید ظهور دوباره ی معجزه ی هزاره ی سوم!!! تاحداقل تکلیفمان را با خودمان بهتر بفهمیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.