کامیاب: یکی از معضلات ورزش استان صدا و سیماست!/ پخش یک ساعت برنامه ورزشی در استان پهناور فارس فاجعه است
سردبیر
خبر پارسی – حیدر علی کامیاب – برنامه تلوزیونی صعود هر سه شنبه شب راس ساعت ۳۰/۲۱ از شبکه استانی فارس پخش می شود و مجری برنامه سعی می کند تا در یک فرصت ۶۰ دقیقه ای دورنمای ورزش فارس باشد و بعضا معضلات پیش روی ورزش استان را به گوش مسولین برساند ، این برنامه که فعلا تنها برنامه ورزشی صدا و سیمای مرکز فارس می باشد بعضا در برخی اوقات دستخوش تغییراتی نیز می شود تا حدی که در بضی از زمان ها پخش آن کاملا متوقف و یا زمان پخش آن تغییر می کند . حقیر بعنوان یک شهروند از صدا وسیمای مرکز فارس که یک رسانه ملی است گلایه مند و انتقاداتی در خصوص نگاه آن رسانه به ورزش استان داشته و انتظار دارم تا مدیر صدا و سیمای استان فارس که خود در سال گذشته بعنوان چهره ماندگار در ورزش استان معرفی شد و سال ها نیز در ورزش استان خدمت کرده پاسخ قابل قبولی به این انتقادات که شاید مد نظر خیلی از اهالی ورزش استان نیز می باشد بدهند ، این پاسخ می تواند در رشد و توسعه ورزش استان نقش بسزایی ایفا کند بنابراین بیان این موارد کمکی است به مجریان زحمت کش این برنامه که انصافا تمامی تلاش خود را برای هرچه بهتراجرا شدن آن می نمایند .
جناب آقای کشفی ؛ به نظر شما آیا برای استان فارس که خیلی از مدیران ملی اعتقاد دارند باید آن را ایران کوچک نامید یک ساعت برنامه ورزشی در هفته کفایت می کند ؟ آیا ارزیابی کرده اید که این برنامه در طول چند سال گذشته و در زمان مدیریت حضرتعالی گرهی از مشکلات ورزش استان فارس باز کرده است یا خیر ؟ آیا شما اعتقاد ندارید که یکی از معضلات ورزش استان در حال حاضر خود صدا و سیماست ؟ تا چه اندازه مباحث مطرح شده در این برنامه به واقعیت نزدیک است ؟ و….باور کنید پخش یک ساعت برنامه ورزشی در استان پهناور فارس فاجعه است.
بنده اعتقاد دارم استان فارس با داشتن ۳۰ شهرستان و ۴۸ رشته ورزشی نیاز به پخش ۳ یا ۴ برنامه ورزشی در هفته دارد آن هم در اوقات پربیننده ، چرا که با ادغام سازمان ملی جوانان به بدنه ورزش و تشکیل وزارت ورزش و جوانان در این برنامه ها می بایست به مباحث مربوط به حوزه کاری جوانان هم پرداخت ، حداقل ۳ ساعت در هفته که می تواند یکی صعود باشد و دو تای دیگر پخش برنامه های ورزشی در رشته های مختلف و امور مرتبط با جوانان ، از نظر اقتصادی نیز اختصاص این وقت به ورزش و جوانان به نفع صدا و سیماست چرا که تهیه برنامه برای آن رسانه ملی هزینه های فراوانی را بدنبال دارد حال چرا صدا و سیما از پخش برنامه های ورزشی آن هم با آن همه مخاطب استقبال نمی کند خدا می داند !! به نظر حقیر مطالبی که در آن برنامه به بحث و تبادل نظر گذاشته می شود بیشتر تکراری و تحت تاثیر تعارفات خاص آن هم از نوع شیرازی قرار می گیرد ، سالهاست که همه می گویند مشکل ورزش ما پول است و یا اسپانسری وجود ندارد و …. همه ما دلایل افت ورزش استان را در نبود پول و اسپانسر می دانیم بعنوان مثال همین چند شب پیش در آن برنامه که میهمانان ارزشمندی نیز در آن حضور داشتند علت افت جایگاه والیبال استان را نبود اسپانسر و اعتبار دانستند ، و یا سالهاست که مشکلات باشگاه برق شیراز را بدهی های فراوان و بی پولی می دانند که باز در برنامه چند شب پیش هم از آن یاد شد ، اما به نظر شما که خود خبره ورزش هستید چه دلیلی دارد با توجه به نگاههای حال حاضر حضرتعالی و شاید بعضی از همکاران شما در آن رسانه ملی « بخش خصوصی در ورزش استان سرمایه گذاری کند ؟ » بدون شک حضور بخش خصوصی در ورزش برای منفعت و یک تعامل بردبرد است به نظر شما آیا واقعا صنایع استان با حضور در ورزش در چنین فضایی منفعتی می برند؟جنابعالی که سال ها متولی رسانه ملی در استان خوزستان بوده اید و چندین بار در آن مسولیت مدیر نمونه کشوری شده اید بفرمایید چرا در استان خوزستان ساعت های اختصاص یافته به ورزش بیشتر از فارس باید باشد ؟ یادم هست در یک برنامه ورزشی در روز جمعه در استان خوزستان آن هم در زمان مدیریت حضرتعالی یک ساعت مسابقات نونهالان و جشنواره های ورزشی آنها در رشته فوتبال پخش می شد.همان نگاههای خوب حضرتعالی کمک فراوانی به رشد ورزش آن استان کرد .قبول ندارید فارس هم منتظر و تشنه همان نگاه می باشد.
حاج آقا سال ها بازی های برق شیراز در لیگ دسته اول کشور از طریق شبکه استانی فارس به صورت زنده پخش می شد و همین امر با عث شده بود تا درهر فصل اعتباری از طریق تبلیغات توسط بخش خصوصی عاید این باشگاه مردمی شود اما در طول ۳ سال گذشته این اتفاق رخ نداده است و حتی پخش مجددی نیز وجود ندارد تا انگیزه ای ایجاد شود برای حضور بخش خصوصی در ورزش ، گیریم که آقای اسدی پویا ریاست محترم هیئت والیبال نیز برای تیم شهرمان امتیازی در لیگ دسته اول والیبال کشور مهیا کنند و اسپانسری نیز پیدا شود وآن تیم را حمایت کند ، چگونه باید آن امتیاز را حفظ و آن اسپانسر را برای ماندن و همکاری در آینده قانع کرد ؟قبلا هم از این اتفاقات خوش در ورزش افتاده است لوله AS ، به یک وشیرپگاه نیز در سال های نه چندان دور در ورزش استان حضور داشته اند اما خیلی زود عطای کار را به لقایش بخشیده و خداحافظی کرده اند به راستی چرا؟
برادر عزیز شما بعنوان یک چهره ورزشی می توانید با اولویت قراردادن ورزش استان در آن رسانه ملی گام های موثری در احیای ورزش استان بردارید ، انعکاس اخبار ورزشی و پخش زنده مسابقات در طول هفته و یا حتی به صورت بازپخش می تواند صنایع استان را به ورزش بازگرداند کاری که اکثر استانهای کوچک نیز همانند آذربایجان ، بوشهر ، کهکیلویه و بویر احمد و… نیز انجام می دهند ، صنایعی که تا کنون از ورزش خیری ندیده و فقط در آن هزینه کرده اند . ای کاش یکی دو صنعتگر بزرگ استان را در یکی از برنامه های زنده ورزشی خود دعوت می کردید تا بدانید که چرا آقایان به ورزش نزدیک نمی شوند و از آن می گریزند .
حاج آقا همین رابس که بدانیداهالی ورزش استان خسته اند ، هر سه شنبه شب « نداریم ، چه باید کرد ؟ » شما جریان را تغییر دهید و آن را به سمتی ببرید که در این برنامه ذوق داشتن ورزشی با نشاط و سرشار از موفقیت را کنیم . آیا می شود ماهم مثل سایر استان ها …. ؟