نماینده تهران در جمع خبرنگاران معیارهای تشخیص وابستگی وزرای پینشهادی به فتنه ۸۸ را تشریح کرد.
علی مطهری در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه علنی امروز در پاسخ به پرسشی درخصوص طرح موضوعاتی درمورد وزرای پیشنهادی و میزان ارتباط این موضوعات با مانع تراشی و سهم خواهی گفت: این حق نمایندگان است که اگر ابهام و نقطه ضعفی در کارنامه وزرای پیشنهادی می بینند آنها را مطرح کنند طبیعتا وزرا نیز باید پاسخ های لازم را به نمایندگان بدهند.
وی افزود: البته نباید این تحقیقات و کنکاش ها ناشی از تعصبات گروهی و کینه ورزی باشد؛ مثلا در مورد ارتباط با فتنه خیلی از این وزرا نقشی درمورد ارتباط با حوادث ۸۸ نداشتند، اما آنها را مجبور می کنند که حتما موضع شان را راجع به فتنه مشخص کنند. اصلا این مورد جایگاهی ندارد.
مطهری گفت: البته ممکن است یک یا دو وزیر پیشنهادی در ستاد آقای موسوی بودند که می توان از آنها موضع شان را در برابر فتنه پرسید که این اشکالی ندارد.
وی افزود: اینکه بخواهند از هر وزیر پیشنهادی سوال کنند که موضع شما درباره فتنه چیست مقداری بی منطق به نظر می رسد.
نماینده مردم تهران تاکید کرد: درمورد فتنه مهم این است که کسی در آن آشوب های خیابانی نقش نداشته باشد، ولی اگر کسی مثلا به نتیجه انتخابات اعتراض داشته و حتی معتقد بوده که تقلب شده است؛ این گناهی نیست نظر این فرد این بوده و اشکالی ندارد.
مطهری خاطر نشان کرد: حتی اگر کسی در راهپیمایی ۲۵ خرداد نیز شرکت کرده باشد محلی از اشکال ندارد چون طبق اصل ۲۷ قانون اساسی هر کسی می تواند به عنوان اعتراض در راهپیمایی شرکت کند که این دارای اشکال نیست.
وی گفت: اگر کسی اقداماتی همچون آتش زدن سطل زباله و یا حمایت از آشوب ها را انجام داده است این فرد صلاحیت ندارد اما اگر کسی معتقد به تقلب باشد این نظر دلیلی بر بی کفایتی آن شخص نیست. این موارد باید مشخص شود.
وی تاکید کرد: باید این موضوع مشخص شود که منظور برخی از نمایندگان از این سوال که موضع شما در برابر فتنه چیست چه می باشد ان شاءالله بنده این موارد را در روز رای اعتماد توضیح می دهم.
نماینده مردم تهران همچنین در پاسخ به این پرسش که برخی از وزرای پیشنهادی به قتل های زنجیره ای گره زده شده اند گفت: باید این موارد نیز روشن شود؛ یکی از وزرای پیشنهادی قبلا در وزارت اطلاعات بوده که باید در مورد این ابهام توضیحات لازم را بدهد.