فرزاد میرزایی شهردار منطقه شش شیراز، از پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی پروژه باشگاه ورزشی بانوان در بلوار بهشت خبر داد و گفت: توسعه زیرساختهای ورزشی و افزایش سرانه فضاهای ورزشی از اولویتهای مدیریت شهری در منطقه شش است.
به گزارش خبرپارسی، وی اظهار کرد: این باشگاه ورزشی در دو طبقه و با مساحت ۷۰۰ مترمربع در بلوار بهشت در حال احداث است و شامل سالنهای ورزشی توپی و غیرتوپی خواهد بود. این مجموعه با هدف ارتقای سرانه ورزشی منطقه، توسعه ورزش همگانی و فراهم کردن فضایی مناسب و ایمن برای فعالیتهای ورزشی بانوان طراحی و در حال اجراست.
شهردار منطقه شش شیراز با تأکید بر اهمیت ایجاد فضاهای استاندارد برای ورزش بانوان افزود: فراهمسازی زیرساختهای ورزشی مناسب میتواند نقش مؤثری در ارتقای سلامت جسمی و روانی شهروندان، افزایش نشاط اجتماعی و گسترش فرهنگ ورزش در جامعه داشته باشد.
میرزایی ادامه داد: این پروژه در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی برخوردار است و در مراحل پایانی اجرا قرار دارد. پس از تکمیل عملیات باقیمانده و تجهیز فضاهای داخلی، این مجموعه آماده بهرهبرداری خواهد شد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با بهرهبرداری از این مجموعه، بخشی از نیاز بانوان منطقه به فضاهای ورزشی مناسب تأمین شده و گامی مؤثر در افزایش سرانه ورزشی و توسعه فعالیتهای ورزشی در منطقه شش برداشته شود.

