نماد سایت خبر ‏پارسی

آغاز برداشت گل محمدی از گلستان‌های شهرستان داراب

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب از آغاز برداشت گل محمدی از گلستان‌های این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری بیش از هفت هزار تن گلبرگ تر و غنچه از گلستان‌های این شهرستان برداشت شود.

 

 

به گزارش خبرپارسی به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان داراب، حبیب‌اله فتحی با اشاره به این که این عملیات هر ساله از اوایل اردیبهشت ‌ماه با برداشت گلهای آبی آغاز می‌شود و تا اواخر خردادماه ادامه دارد اظهار کرد: شهرستان داراب با سطح زیرکشت حدود پنج هزار و ۶۰۰ هکتار، بزرگترین دشت گل محمدی جهان را در اختیار دارد و از نظر سطح زیرکشت و میزان تولید این محصول، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

 

 

معاون سازمان مهمترین مناطق کاشت گل محمدی شهرستان را لایزنگان، نوایگان، شکرویه و مروارید معرفی نمود و افزود: از مجموع گلستان های این شهرستان، حدود پنج هزار و ۱۰۰ هکتار دیم و مابقی آبی می باشد
وی با بیان اینکه عملکرد تولید در گلستان‌های آبی و دیم متفاوت است، تصریح کرد: به طور متوسط از هر هکتار گل محمدی دیم حدود هزار و ۲۰۰ کیلوگرم و از هر هکتار گل محمدی آبی نزدیک به دو هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گل تر برداشت می‌شود

 

این مقام مسئول با اشاره به نحوه عرضه این محصول بیان کرد: بحدود ۷۰درصد از گل محمدی تولیدی شهرستان، پس از برداشت به صورت غنچه و گلبرگ خشک فرآوری و به بازار عرضه می‌شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب خاطرنشان کرد: گل محمدی تولیدی شهرستان داراب به دلیل کیفیت بالا و ارگانیک بودن علاوه بر مصرف در بازارهای داخلی، به کشورهای حوزه خلیج فارس، اروپا و آسیای میانه نیز صادر می‌شود و نقش مهمی در ایجاد اشتغال و درآمد برای بهره‌برداران منطقه دارد.

خروج از نسخه موبایل