نماد سایت خبر ‏پارسی

ساماندهی فضای بیرونی موزه دفاع مقدس فارس از مهرماه

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس از آغاز فرآیند ساماندهی واحدهای تجاری اطراف موزه دفاع مقدس خبر داد و گفت: در قالب طرح مولدسازی دارایی‌های دولتی، زمینی برای تهاتر با مغازه‌داران اختصاص یافته و قراردادهای لازم منعقد شده است.

 

به گزارش خبرپارسی، سعید کوشکی با اشاره به برگزاری حدود ۱۰ هزار ویژه‌برنامه در سراسر استان به مناسبت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: این رویدادها در فضاهای عمومی و در معرض دید مردم اجرا خواهند شد.

 

وی از افتتاح فاز نخست گالری موزه دفاع مقدس خبر داد و گفت: در این مرحله، ۴۵ اثر هنری تجسمی رونمایی می‌شود و در ادامه، ۴۵ اثر دیگر نیز به مجموعه افزوده خواهد شد.

 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس با اشاره به مشارکت هنرمندان استان در تولیدات هنری دفاع مقدس، عنوان کرد: از میان ۹۰۰ سوژه گردآوری‌شده، ۹۵ اثر شامل نقاشی، آثار حجمی و ترکیبی الکترونیکی پذیرفته شده‌اند.

 

کوشکی افزود: در این هفته، فرهنگسرای دفاع مقدس شیراز به بهره‌برداری می‌رسد و ۲۰ پروژه یادمان شهدای گمنام نیز تکمیل و رونمایی خواهد شد.

 

وی از رونمایی تازه‌ترین کتاب‌های حوزه دفاع مقدس و تولیدات چندرسانه‌ای مانند موشن‌گرافی‌ها و اینفوگرافیک‌ها در کنگره سرداران شهید استان خبر داد.

 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس اعلام کرد: مراسم عطرافشانی گلزار مطهر شهدا روز پنجشنبه چهارم مهرماه برگزار می‌شود و فرماندهان دوران دفاع مقدس نیز در نمازهای جمعه استان سخنرانی خواهند داشت.

 

کوشکی ادامه داد: اختتامیه نهمین جشنواره ادبی فانوس و جشنواره فضای مجازی در ششم مهرماه برگزار می‌شود و به مناسبت این ایام، ۱۲ شب برنامه زنده تلویزیونی از سیمای فارس پخش خواهد شد.

 

وی با تأکید بر ضرورت انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان، گفت: نمایش میدانی بازسازی نبرد چذابه به مدت پنج شب در بلوار مدرس شیراز اجرا می‌شود. در این عملیات، ۴۵۰۰ رزمنده از تیپ‌های شهید دستغیب و ۲۲ بهمن شرکت داشتند که بسیاری از آنان به مقام شهادت یا جانبازی نائل آمدند.

 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس، افزود: همچنین ۱۰ شب خاطره‌گویی دفاع مقدس در محل ۱۰ یادمان شهدای گمنام برگزار خواهد شد.

 

کوشکی با اشاره به اهمیت معرفی موزه دفاع مقدس استان، گفت: در یک سال گذشته، ۲۰ هزار دانش‌آموز و سه هزار دانشجو از این موزه بازدید کرده‌اند و طبق نظرسنجی‌ها، ۹۸ درصد دانشجویان خواستار تکمیل و توسعه آن بوده‌اند.

 

وی درباره ساماندهی مغازه‌های اطراف موزه دفاع مقدس نیز توضیح داد: در قالب طرح مولدسازی دارایی‌های دولتی، زمینی برای تهاتر با واحدهای تجاری اطراف اختصاص یافته و قراردادهای لازم با مالکان منعقد شده است. از پنجم مهرماه، فرآیند خرید و تهاتر این مغازه‌ها آغاز خواهد شد.

 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس با اشاره به نقش تاریخی هشت سال دفاع مقدس، گفت: این دوران یادآور حماسه‌آفرینی سه میلیون ایرانی است که با ایستادگی خود، کشور را از خطر تجزیه نجات دادند و این مسیر پرافتخار همچنان ادامه دارد.

 

کوشکی با بیان اینکه جنگ محصول جنایت‌پیشگی است و دفاع در برابر آن اقدامی مقدس محسوب می‌شود، اظهار کرد: ملت ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی، با شجاعت و صلح‌طلبی خود نشان دادند که ملتی مقاوم و آزموده هستند.

 

وی در پایان گفت: در این دفاع، مدیریت رهبر معظم انقلاب و حضور فعال مردم و مسئولان، قدرت ایستادگی ایران در برابر خشن‌ترین دشمنان را به جهانیان اثبات کرد. وی نقش خبرنگاران را در جنگ روایت‌ها بسیار مهم دانست و تأکید کرد: اگر در این عرصه به‌درستی عمل نکنیم، پیروزی‌ها ممکن است در نگاه جهانیان به ابهام تبدیل شوند.

خروج از نسخه موبایل