نماد سایت خبر ‏پارسی

حرفه وکالت از شمول تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار قانون خارج شود

تصریح کرد: رئیس کانون وکلای دادگستری فارس تصرح کرد: انتظار می‌رود نمایندگان در مجلس تدبیری بیندیشند تا حرفه وکالت از شمول تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار قانون خارج شود.
به گزارش خبر پارسی، بهنام اکبری صبح امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز ملی وکیل مدافع(۷ اسفند)، بیان کرد: اجرای قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار منجر به افزایش چشمگیر تعداد وکلا در استان فارس شده است.
وی ادامه داد: این مهم نگرانی‌هایی را در خصوص کیفیت آموزش و خدمات حقوقی به همراه داشته است.

 

 

رئیس کانون وکلای منطقه فارس خاطرنشان کرد: اجرای قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار در سال ۱۴۰۱، تغییرات گسترده‌ای در حرفه وکالت ایجاد کرده است. این قانون با هدف کاهش موانع ورود به حرفه‌های مختلف، از جمله وکالت، تصویب شد.

 

اکبری افزود: پیش از تصویب این قانون، کانون وکلای دادگستری منطقه فارس سالانه حدود ۱۸۰ کارآموز وکالت می‌پذیرفت؛ اما پس از اجرای قانون تسهیل، این تعداد به بیش از یک هزار نفر در سال افزایش یافته است که در این مدت ۲۲۰۰ نفر از این طریق جذب کانون وکلای فارس شده اند و در مجموع با تعداد وکلای جذب شده از طریق قوه قضاییه این آمار به ۱۰ هزار نفر می‌رسد که با توجه به محدودیت های آموزشی موجود برای کارآموزان این تعداد کارآموز با چالش های متنوعی دچار هستند.

 

وی همچنین با اشاره به این افزایش بی‌سابقه، اظهار کرد: تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باعث شده تا حرفه وکالت به‌عنوان یک کسب‌وکار دیده شود و مانند یک فعالیت اقتصادی به آن نگریسته شود.

 

به گفته این وکیل پایه یک دادگستری، انتظار می‌رود نمایندگان در مجلس تدبیری بیندیشند تا حرفه وکالت از شمول این قانون خارج شود و وکلا از طریق برگزاری آزمون‌های تخصصی و گذراندن دوره‌های کارآموزی مورد نیاز، پروانه وکالت خود را دریافت کنند.

 

اکبری همچنین تأکید کرد: کانون وکلا نهادی خودانتظام و خودگردان است که بدون استفاده از بودجه عمومی دولت، بیشترین خدمات را به جامعه هدف خود با وکالت‌های تسخیری، معاضدتی و مشاوره‌های رایگان ارائه می‌دهد.

 

وی با اشاره به بیش از ۷۰ سال استقلال کانون وکلا، اظهار کرد: همه باید حرمت این میراث گران‌بهای گذشتگان را پاس بدارند و برای ارتقای آن و تحویل شایسته آن به نسل آینده تلاش کنند.

 

 

رئیس کانون وکلای فارس گفت: وکلای این استان و سایر کانون‌های وکلا خواستار بازنگری در این قانون هستند تا با حفظ استانداردهای حرفه‌ای، از ورود افراد فاقد صلاحیت به حرفه وکالت جلوگیری شود.

 

اکبری با تأکید بر نقش وکلا در دفاع از حقوق شهروندی و حفظ عدالت، بیان کرد: وکلا با دانش و تخصص خود، از حقوق موکلان دفاع کرده و در تحقق عدالت اجتماعی سهم بسزایی دارند.

 

وی بر لزوم پایبندی وکلا به اصول اخلاق حرفه‌ای تأکید کرد و گفت: رعایت اخلاق حرفه‌ای و تعهد به اصول امانت‌داری و درستکاری، از مهم‌ترین ویژگی‌های یک وکیل موفق است.

خروج از نسخه موبایل