نماد سایت خبر ‏پارسی

هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری ایران از ۲۳ تا ۲۶ بهمن ماه در پایتخت برگزار می‌شود

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی فارس، این استان، بزرگترین غرفه کشور را در نمایشگاه به خود اختصاص داده و با همه توان برای معرفی جاذبه‌های گردشگری فارس می‌کوشد.

 

 

به گزارش خبرپارسی، محمد ثابت اقلیدی روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران، گفت: یکی از موضوعات مهم در فعالیت‌های اقتصادی، معرفی محصول به مخاطب است و امروز ابزارهای متنوعی در این زمینه وجود دارد.

 

وی افزود: در زمینه گردشگری، یکی از مهمترین ابزارهای معرفی برگزاری رویدادها است و میزبانی یا مشارکت در نمایشگاه‌ها از کلیدی‌ترین رویدادهای این حوزه است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی فارس ادامه داد: نمایشگاه گردشگری تهران مهمترین رویداد معرفی گردشگری کشور است که هر سال در مسیر تخصصی شدن به پیش رفته است.

 

 

ثابت اقلیدی عنوان کرد: معرفی بیشتر شیراز به عنوان سومین حرم اهلبیت (ع) یکی از رویکردهای فارس برای حضور در این نمایشگاه است.

 

او گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب، شیراز با میزبانی از حرم مطهر احمدبن موسی(ع) و دیگر امامزادگان معظم، سومین حرم اهل بیت است اما تاکنون، معرفی این شاخصه و استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی گردشگری زیارت در آن مغفول مانده است.

 

ثابت اقلیدی افزود: در هجدهمین نمایشگاه گردشگری ایران، غرفه‌های فارس، خراسان رضوی. و قم در جوار یکدیگر جانمایی شده تا مثلث نور نمود داشته باشد و این جایگاه فارس بیش از پیش معرفی شود.

 

او ادامه داد: دومین رویکرد، معرفی حوزه تمدنی فارس به عنوان خواستگاه تمدنی کشور است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس با اشاره به ک افتتاح آزادراه شیراز – اصفهان کاهش یک ساعت و نیم و در مجموع سه ساعت زمان مسیر، گفت: هدف این است که این سه ساعت را به حضور و بازدید گردشگر از میراث فیروزآباد و کازرون فارس اضافه کنیم و به این منظور معرفی محور ساسانی و هخامنشی از مهمترین بخش‌های غرفه فارس خواهد بود.

 

ثابت اقلیدی عنوان کرد: معرفی دشت مرودشت، دشت بیضا و پاسارگاد برای شناخت بیشتر میراث متعدد هخامنشی و محور ساسانی در کازرون و فیروزآباد مد نظر است.

 

او یادآور شد: مردم از میراث هخامنشی فارس تنها تخت‌جمشید، نقش رستم و نقش رجب را می‌شناسند در حالی که بیش از ۷۰ سنگ نوشته و میراث متعدد دیگری در این منطقه وجود دارد که بسیار از آنها هنوز ثبت نشده است.

 

ثابت‌اقلیدی گفت: معرفی نقش برجسته و سنگ نگاره‌های فارس دیگر رویکرد است و در این نمایشگاه بر سنگ نگارههای شکست والرین از شاه ایران تاکید شده است.

 

او با اشاره به رونمایی از طرح این به اون در، با محوریت سخنان رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: در توزیع اقلام تبلیغاتی بر این طرح تمرکز داریم.

 

مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی فارس با بیان اینکه فارس با برخورداری از ۵۰۳ متر فضا، بزرگترین غرفه نمایشگاه را دارد، گفت: موقعیت این غرفه به صورت جزیره‌ای است و چهار سوی آن راهرو وجود دارد.

 

ثابت اقلیدی اضافه کرد: آرایه‌های فارس را در چهار سمت، دروازه ملل، کاخ آپادانا، کاخ سروستان و کاخ اردشیر بابکان بابکان تشکیل می‌دهند.

 

او عنوان کرد: شعار استان در این نمایشگاه « فارس شکوه تمدن و تدین» است و به دنبال تلفیق تمدن ایرانی و سومین حرم اهل بیت(ع) هستیم.

 

 

مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی فارس گفت: استارت آپ های گردشگری در زمینه هوش مصنوعی یکی از مهمترین حاضران غرفه فارس هستند.

 

او افزود: از آنجا که امروز در خانواده‌ها، فرزند عامل تعیین کننده در برنامهریزی سفر است، اگر نیازهای جامعه کودک و نوجوان را در گردشگری در نظر بگیریم در افزایش سفر به استان اثر گذار است.

 

 

ثابت‌اقلیدی ادامه داد: به این منظور در غرفه فارس یک محوطه باستان‌شناسی شبیه سازی شده تا کودکان با راهنمایی باستان‌شناسان فرآیند کاوش را انجام دهند، در ادامه روی میز مرمت، آثار کشف شده را مرمت می‌کنند و در ویترین موزه قرار می‌دهند.

 

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس گفت: نمایش تولید ۱۶ هنرصنعت صنایع دستی از جمله قلم زنی، نگارگری، خاتم، کاشی، منبت از دیگر محتواهای غرفه فارس در نمایشگاه گردشگری پایتخت است.

 

وی با بیان اینکه کارگاه‌های صنایع دستی از جاذبههای گردشگری هستند، ادامه داد: معرفی توانمندی‌های صنایع دستی فارس، بهره مضاعفی است که از این نمایشگاه می‌بریم.

 

 

او اضافه کرد: با کمک جامعه راهنمایان گردشگری فارس، گروهی از راهنمایان در این نمایشگاه به معرفی داشته‌های استان می‌پردازند.

 

ثابت اقلیدی ادامه داد: به عنوان خوش آمدگویی از خوراکی و نوشیدنی‌های فارس از جمله شربت بهارنارنج و عرقیات ، شیرینی ساسانی و فالوده و اجرای موسیقی‌های آیینی استفاده می‌شود.

 

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی فارس گفت: سال گذشته، رویکرد فارس در نمایشگاه گردشگری بر تاسیسات گردشگری متمرکز بود اما امسال با تمام توان برای معرفی داشته‌های فارس به این نمایشگاه می رویم.

 

 

ثابت‌اقلیدی اضافه کرد: نشست های تخصصی در حوزه‌های سه گانه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی و نشست های بی تو بی از دیگر برنامه‌های فارس در این نمایشگاه است.

 

 

وی عنوان کرد: کازرون، مرودشت،لار، فیروزآباد، سروستان، اوز، ایزدخواست، لامرد و سپیدان حضور پررنگی در نمایشگاه گردشگری هجدهم دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی فارس گفت: امیدواریم فارس اینبار نیز رتبه نخست را کسب کند و حضور بسیار تخصصی فارس در نمایشگاه در افرایش گردشگری نوروزی استان نیز تاثیرگذار خواهد بود

خروج از نسخه موبایل