مانور آمادگی مواجهه با زلزله، اطفا حریق و امداد و نجات توسط آب منطقه ای با همراهی دستگاههای مرتبط با موفقیت برگزار شد.
به گزارش خبرپارسی به نقل از روابط عمومی شرکت آب مننطقه ای، سیاوش بدری مدیرعامل شرکت در حاشیه برگزاری مانور آمادگی مقابله با زلزله، حریق و امداد و نجات در این شرکت، به خبرنگاران گفت: جغرافیای ایران و به ویژه استان فارس، همواره در معرض مخاطرات طبیعی خصوصا زمین لرزه بوده است.
بدری با اشاره به وقوع زمین لرزههای متعدد در نقاط مختلف استان فارس طی سالهای گذشته و تاثیرات و عواقب آن حوادث، گفت: برنامه ریزی و اجرای مانورهای آمادگی، با توجه به شرایط جغرافیایی ایران اسلامی و استان فارس، امری ضروری است و باید به شکل مستمر انجام شود.
مدیر عامل و رییس هیئت مدیره شرکت آب منطقه ای فارس با بیان اینکه همه دستگاههای اجرایی و خدمات رسان، ملزم به کسب و ارتقاء آمادگی مواجهه با شرایط سخت و بحرانی نظیر وقوع زمین لرزه هستند، گفت: شرکت آب منطقهای فارس نیز با توجه به رسالتش که تامین منابع آب مورد نیاز بخشهای مختلف است، باید همواره آمادگی مواجهه صحیح و اثرگذار با شرایط دشوار را داشته باشد.
او اضافه کرد: برنامه ریزی برای برگزاری مانور آمادگی وقوع با زلزله و حریق، از حدود ۲ ماه قبل آغاز شد و طی آن با طراحی و آماده سازی یک سناریو که قابلیت اجرا داشته باشد، عملیاتی شد.
بدری گفت: این مانور با همکاری نزدیک و اثرگذار مدیریت بحران استانداری، جمعیت هلال احمر،آتش نشانی، اورژانس، شرکت های صنعت آب و برق وزارت نیرو در محوطه ساختمان ستادی آب منطقهای فارس برگزار شد.
او با قدردانی از حضور خبرنگاران برای انعکاس این مانور، گفت: مدت زمان این مانور ۴۵ دقیقه برنامه ریزی شده بود که طبق سناریو، با پیش فرض وقوع زلزله، مواجهه با حادثه آتش سوزی و اعلام آن به فرماندهی انتظامی، هلال احمر، آتشنشانی و …. برای اعزام تیمهای عملیاتی در حوزههای امنیتی، ایمنی، امدادی و…. به شکل موفق، اجرایی شد.
بدری با یادآوری اینکه یک تیم ارزیاب از خارج شرکت آب منطقهای فارس، پایش این رویداد را برعهده داشتند، گفت: در جلسهای که با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری و مسئولان تیمهای عملیاتی حاضر در این مانور، پس از اتمام عملیات اجرایی، برگزار شد، ارزیابی اولیه، نشاندهنده موفقیت در بخشهای مختلف بود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای فارس ضمن تاکید براینکه یکی از مهمترین اهداف برگزاری مانور، شناسایی نقاط قوت و ضعف در مواجهه با شرایط دشوار است، گفت: امیدوار هستیم که در مانورهای آتی، شاهد رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت باشیم.
در پایان عملیات اجرایی مانور آمادگی مقابله با زلزله، جلسهای با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مدیرعامل آب منطقهای فارس و نمایندگان تیمهای عملیاتی حاضر در صحنه، برگزار و روند اجرا و نقاط ضعف و قوت این رخداد، ارزیابی شد.
غلامرضا غلامی مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس در بخشی از جلسه که با توضیحات مدیرعامل آب منطقهای فارس آغاز شد، مانور برگزار شده را موفق ارزیابی و بر ضرورت تداوم این اقدامات تاکید کرد.
غلامی ضمن تاکید بر اهمیت ایجاد و تقویت آمادگی مواجهه با شرایط بحرانی اعم از حوادث طبیعی یا بشرساخت، در همه دستگاههای اجرایی و خدمات رسان، از دستگاههای همکار در برگزار مانور آمادگی مقابله با زلزله، حریق در شرکت آب منطقهای فارس، قدردانی کرد.