به گزارش خبرپارسی، محمدجواد ایمانیه خاطرنشان کرد: جامعهای به سمت موفقیت خواهد رفت که افراد نیازمندش خود نیز در صدد رفع نیازشان گام بردارند و تنها منتظر یاری دیگران نباشند.
وی افزود: در مواقعی اقداماتی چون ارائه کمکهای نقدی و غیرنقدی به افراد نیازمند، انگیزه آنها را به منظور تلاش برای کسب درآمد از بین میبرد؛ در حالی که باید بدانند حمایتهای دائمی خیریه مخصوص افرادی است که شرایط جسمی و سنی مناسبی جهت مستقل شدن و کسب درآمد ندارند و افراد توانمند باید با تامین مخارج و کسب درآمد به زندگی خود ادامه دهند.
مهندس ایمانیه اضافه کرد: این انجمن همیشه برای حمایت از سرپرستی کودکان بیسرپرست کوشیده و از هیچ حمایتی دریغ نکرده است؛ اما توانمندسازی، کارآفرینی و ایجاد اشتغال امری مهم و فراموشنشدنی در موسسه است و راهاندازی کارگاه خیاطی و صنایع دستی از جمله اقدامات خیریه در این زمینه است.
وی یادآور شد که این کار، هم به تامین نیروی کار برای چرخه تولید کمک میکند و هم باعث ایجاد شغل برای نیازمندان میشود؛ چرا که خیریه با تهیه چرخ خیاطی برای بانوانی که امکان کار در کارگاه موسسه را ندارند؛ شرایط اشتغال و کسب درآمد در منزل را فراهم نموده است.
به گفته این مدیر مسئول، موسسه خیریه ایتام مهدی فاطمه(عج) در ایجاد فضای فروش به عنوان آخرین گام برای حمایت از تولید این افراد، به خوبی توانسته است با انعقاد قرارداد با برخی از بیمارستانها و مراکز درمانی، شرکتها، کاخانجات و مدارس، سفارشات این مراکز را تولید و به آنها عرضه نماید.
وی به تولید لباس کار و لباس بیمارستان به صورت مداوم یا پراکنده برای شرکتها و مراکز مختلف درمانی اشاره نمود و افزود: از چند سال گذشته دوخت لباسکار برای کارخانه رامک، دوخت کاپشن و کاور هلالاحمر، دوخت لباس کار برای کارخانه سپیددانه، دوخت تمامی لباسهای یکبارمصرف و روکشهای چرم تشک و بالش و بلوز و شلوار کودکان و مادران و دوخت کیف حمل لباسهای بیمار برای بیمارستان مادر و کودک، دوخت لباس یکبارمصرف برای درمانگاه مسجدالرسول(ص) و درمانگاه تابش از جمله فعالیتهای تولیدی انجمن است که توسط بانوان ایتام انجام میشود.
محمدجواد ایمانیه بر تلاش مضاعف انجمن در ایجاد شرایط اشتغال برای افراد تحت پوشش خود، تاکید کرد و گفت: انجمن در بحث کار، مهارتآموزی و عزت نفس و تلاش برای کسب روزی حلال از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
وی بیان کرد: انجمن با حمایت خیرین و مربیان دلسوز و باتجربه که خالصانه در راه خیر قدم برمیدارند؛ تلاش نموده تا در دبیرستان بصیری و ساختمانهای انجمن، فضاهایی برای کسب مهارت و ایجاد اشتغال فراهم نماید و بجاست تا خانوادهها قدر فرصتها را بدانند و با کسب مهارت بتوانند در فقدان پدر، نانآور باشند.
مدیرعامل انجمن خیریه ایتام مهدی فاطمه( عج) با تاکید بر کسب علم، مهارت و تقوا یادآور شد که واقعیت یک انسان این است که باید در همه عرصهها رشد کند و علم، مهارت و تقوا باید در کنار یکدیگر باشند و سلامت در کار و اخلاق، او را انسانی جامعهپذیر میسازد که همه طالب او هستند و هیچگاه در جامعه تنها نمیماند و تلاش انجمن بر این است تا با ایجاد فضای تلاش، کار و مهارتآموزی افراد جامعه خود را به سوی رشد متعالی هدایت نماید.
محمدجواد ایمانیه، استقبال و حضور بانوان تحت پوشش انجمن، در دورههای خیاطی کوتاه مدت، که در آموزشگاه این انجمن برگزار میشود را چشمگیر عنوان کرد و ابراز امیدواری نمود تا با حمایت بیشتر خیرین بتوان افراد مستعد را بیش از پیش حمایت کرد.
وی به دوخت انواع چادر زنانه، تولید لباس بیمار زنانه، مردانه و اطفال، تولید انواع گان جراحی، تولید انواع لباس کار، دوخت مانتو، شلوار، مقنعه، چادر احرامی و دوخت سری جشن عبادت در کارگاه خیریه اشاره نمود و تاکید کرد که ۱۵۳ مادر و دختر در آموزشگاه خیاطی انجمن، دیپلم فنی و حرفهای گرفتهاند.
این مدیر مسئول به اهمیت نقش شرکتها، کارخانجات، شهرداری، موسسات، مراکز درمانی و بیمارستانها در تقویت و پایداری خیریهها اشاره نمود و افزود: این همکاریها میتواند به افزایش آگاهی عمومی درباره حس مسئولیت اجتماعی و تشویق افراد به مشارکت در فعالیتهای خیریهای منجر شود و بدین ترتیب، مسئولیت اجتماعی به عنوان یک ابزار موثر، میتواند تاثیرات مثبت و ماندگاری بر خیریهها و در نهایت جامعه بگذارد.
وی با تاکید بر حس مسئولیت اجتماعی، اضافه کرد: پیشگیری از معضلات اجتماعی، توانمندسازی اقشار آسیبپذیر، تقویت همبستگی اجتماعی، ترویج فرهنگ نیکوکاری و تأثیر مثبت بر سازمانها با جلب اعتماد و وفاداری مشتریان و جامعه، از جمله مزایای همکاری شرکتها و موسسات با خیریهها است.
محمدجواد ایمانیه در پایان ابراز امیدواری نمود تا با یاری خیرین، چرخ این مراکز تولید، چرخنده و چراغ امید ایتام روشن بماند و همه افراد با خرید یا معرفی خیریه به بازارهای فروش، این خیریه را در حمایت از کودکان بیسرپرست یاری نمایند.
موسسه خیریه مددکاری ایتام مهدی فاطمه(عج) به منظور توانمندسازی افراد تحت پوشش خود، از سال ۸۳ اقدام به راهاندازی آموزشگاه صنایع دستی و خیاطی نموده است.
این موسسه تلاش نموده تا شرایطی فراهم سازد تا افراد آموزش دیده بتوانند محصولاتی تولید نمایند و به مرور، با یادگیری مهارت، توانمند شده و به تنهایی بتوانند کیفیت زندگیشان را بهبود ببخشند و بدون نیاز به حمایت موسسات خیریه، به کسب درآمد بپردازند.
کارگاه خیاطی موسسه خیریه ایتام مهدی فاطمه(عج) با یک چرخ خیاطی، آموزش به بانوان تحت پوشش خود را آغاز کرد و اکنون تعداد زیادی از افراد آموزش دیده، در کارگاه موسسه یا در منزل از همین طریق، امرار معاش میکنند.