همایش ملی ریحانه النبی بین تمام نسل ها ارتباط برقرار می کند
سردبیر
خبرپارسی – رئیس مرکز اسلامی فاطمیه گفت: همایش ملی ریحانه النبی می تواند بین اقشار مختلف مردم به ویژه شاعران و نویسندگان نسل های مختلف سراسر کشور ارتباط و پیوند برقرار کند.
به گزارش روابط عمومی مرکز اسلامی فاطمیه، حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالواحد موسوی لاری در حاشیه برگزاری این همایش در شهرستان مُهر در جمع خبرنگاران، جاودانه کردن تفکر فاطمی را مهمترین هدف برگزاری همایش سالانه ریحانه النبی و جایزه ادبی ریحانه دانست و افزود: مرکز اسلامی فاطمیه فعالیت خود را از حدود ۳۰ سال قبل آغاز کرد و و از ابتدا به دنبال این بود که بتواند گامی متناسب با شرایط روز به منظور رساندن پیام اهل بیت (ع) بردارد.
وی اظهار داشت: این موسسه، بانی برگزاری مراسمی برای بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) شد و بدین ترتیب موضوع جایزه ادبی ریحانه را با هدف گردهم آوردن شعرا، نویسندگان، صاحبان ذوق و هنر در یک مقطع مشخص تاریخی به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) در نظر گرفت تا هنرمندان بتوانند به خلق آثار هنری با محوریت دختر پیامبر اسلام (ص) بپردازند.
رئیس مرکز اسلامی فاطمیه تصریح کرد: در سال سوم برگزاری این رویداد آیینی، برآن شدیم که این جایزه ادبی به عنوان نماد استان فارس معرفی شود و افزون بر شهرستان مُهر در شیراز نیز به آن پرداخته شود و از سوی دیگر وقتی عنوان ملی به یک همایش داده می شود نمی توان پایتخت را از آن برنامه بی نصیب گذاشت از همین رو این رویداد فرهنگی در دوره سوم برگزاری خود در سه مرکز تهران، شیراز و مُهر برگزار شده است.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی لاری افزود: اول اسفندماه شب شعری در تالار گنجینه مرکز اسناد و کتابخانه ملی تهران با حضور شعرای بزرگ و پیشکسوت برگزار شد و شهر شیراز نیز میزبان جایزه ادبی ریحانه بود و در ادامه، برگزاری برنامه هایی همچون جشن های مردمی کوثر، نمایشگاه آثار هنری و مراسم معرفی نخستین جایزه کتاب سال ریحانه یا کتاب فاطمی نیز در شهرستان مُهر پیش بینی شد.
وی گفت: امروز شاهد هستیم که بسیاری از چهره های برجسته علمی، هنری و فرهنگی کشور به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) در این شهرستان حضور یافته اند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی لاری تصریح کرد: سال آینده نیز در این همایش با محوریت قرار دادن موضوع پژوهش، به بررسی پایان نامه ها و رساله های دوره کارشناسی ارشد و دکتری خواهیم پرداخت و در همین راستا آماده همکاری با دانشگاه ها و مراکز علمی برای گسترش اندیشه فاطمی هستیم.
رئیس مرکز اسلامی فاطمیه، در خصوص برگزاری همایش ریحانه النبی در دیگر شهرهای کشور هم گفت: تاکنون از شهرهای تبریز، یزد و خراسان شمالی تقاضاهایی برای برگزاری این همایش رسیده است اما گسترش این همایش را با احتیاط دنبال می کنیم و بیشتر در پی شاخص کردن این همایش در استان فارس و به ویژه شیراز و مُهر هستیم.