۱ رای حرمت دارد ۱۲ رای حرمتِ بیشتر!/جناب پاک فطرت نفر اول و نفر آخر انتخابات شورای شهر فقط یک رای دارد
سردبیر
خبر پارسی – «سیروس پاکفطرت» دو روز پس از آنکه موفق نشد از شورای پنجم شهر شیراز برای موقعیت مدیریتی خود پستی دست و پا کند، در نشستی با خبرنگاران، ۱۲ نفر منتخب لیست امید شورای شهر شیراز را به سیاسی کاری و تاثیرپذیری از جریان اصلاحات خارج از شورا متهم کرد!
وی که پیش از این برای تصدی کمسیونهای شورای شهر اعلان کاندیداتوری کرده بود، خواستار حضور در کرسی ریاست یکی از کمسیونهای شورای پنجم شهر شیراز شده بود اما نتوانست نظر موافق ۱۲ نفر دیگر از اعضای این شورا را کسب کند،به همین دلیل با ترتیب دادن نشست خبری و اشاره به سوابق خود،تهدید کرد اقدامات فردی خود را علیه این شورا پی خواهد گرفت.
هر چند عصبانیت در بیان تنها عضو اصولگرای شورای پنجم موج میزند، اما او با اعلام میزان ۷۰ هزار رای و جایگاه پنجمی در انتخابات گذشته، سعی میکند با کسب ریاست یکی از کمسیونهای شورای کلان شهر شیراز، خود را محق این جایگاه نشان دهد.
خبرپارسی در این مقال میکوشد به برخی از شبهه پراکنیهای سیروس پاکفطرت پاسخ دهد.
همگان میدانیم پاکفطرت بیش از ۱۶ سال در شهرداری و شورای شهر شیراز یکی از صاحب منصبان ذی نفوذی است که همراه با جریان اصولگرایی، شهرداری و شورای شهر را به حیاط خلوت خود تبدیل کرده و حالا این شکست برای آنان قابل هضم نیست که چند جوان اصلاح طلب دست آنان را از خوان پر برکت شهرداری و شورای شهر کوتاه کنند.
پاکفطرت و دوستان همفکرش در این مدت از هیچ تلاشی برای حذف جریان اصلاحات در بدنه کارشناسی و مدیریتی شهرداری شیراز فروگذار نکردند و در برخی موارد خواسته یا ناخواسته زمینه حذف هر کسی که به نوعی دل در گرو اندیشههای اصلاحطلبی داشت، فراهم کردند. کم نیستند افرادی که در کرسیهای مدیریتی شهرداری شیراز فعالیت موفق داشتند و همین افراد به اصطلاح اصولگرا راه را برای ادامه فعالیت آنان بستند.
آقای پاکفطرت گویا فراموش کرده در دور دوم شورای شهر شیراز که در سایه لیست اصولگرایی آفتاب موفق شد همه شورا را تسخیر کند، در همان گام نخست «فرج الله رجبی» شهردار موفق شیراز را برکنار کرده و «صمد رجا»ی اصولگرا را جانشینش کردند و در چشم بهم زدنی همه بدنه مدیریتی شهرداری را تخلیه کرده و اصولگرایان همفکر را جایگزین کردند.
این عضو اصولگرا پای خود را فراتر گذاشته و مدعی میشود که «همکاران من در شورای پنجم قصد همراهی ندارند» یاللعجب! البته جریان اصلاحات همواره به رعایت حقوق اقلیت و جلب نظر مخالفان تاکید دارد و از صمیم قلب به این هدف خود معتقد است اما نباید این موضوع به حاکمیت اقلیت بر اکثریت تعبیر شود. حرمت آقای پاک فطرت به عنوان نماینده جریان اقلیت جامعه که اتفاقا به مراکز قدرت دسترسی بیشتری دارد، همواره قابل احترام است اما این حرمت و همراهی به معنای واگذاری پستهای مدیریتی به ایشان نیست.
آقای پاک فطرت باید بداند در جریان اصلاحات به لحاظ اندیشهای و آرمانی، هیچ کس قصد حذف مخالفان و تحمیل فشار به وی را برای ترک شورا ندارد بلکه معتقدیم وجود یک نفر از جریان سیاسی مخالف اصلاحات در جمع ۱۳ نفری منتخبان مردم میتواند ضریب اطمینان و نظارت بر رفتار شورا و شهرداری را افزایش دهد.
نکته دیگر اینکه عضو شورای پنجم با ارائه آماری از آرا خود در انتخابات مدعی است چون جایگاه پنجم را دارد، باید از شانی بالاتر نسبت به مثلا نفر سیزدهم برخوردار باشد. او گفته است: «همراهان من در شورای پنجم به خاطر داشته باشند، من با ۷۵ هزار رای نفر پنجم این لیست هستم نه نفر سیزدهم».
این اظهارات پاک فطرت که عمدتا از فطرت طلبکار مآبانه جریان اصولگرایی ناشی میشود، نشان میدهد بر خلاف اظهارات نامبرده، وی شناخت دقیقی نسبت به جریان شورایی اداره شهر تصریح شده در قانون اساسی ندارد که هر عضوی به شورای شهر راه پیدا کند، تنها یک رای دارد و همه اعضا از حق تساوی برخوردارند، کما اینکه در انتخابات و دورههای گذشته شورای شهر، نفرات چهارم یا پنجم به ریاست شورای شهر دست پیدا کرده و نفر اول از گردونه مدیریتی شورای حذف شده یا مثلا در مجلس شورای اسلامی دکتر «علی لاریجانی» اصولگرا و نفر دوم انتخابات شهر قم با کمتر از ۲۰۰ هزار رای به ریاست مجلس انتخاب شد و دکتر «محمدرضا عارف» اصلاح طلب و نفر اول شهر تهران با بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار رای حتی به ریاست کمسیون مجلس هم نرسید. قیاسهای مع الفارق آقای پاک فطرت عمدتا به منظور مظلوم نمایی و برانگیختن ترحم دیگر اعضا و در برخی موارد تهدیدآمیز است. ظاهرا او هنوز طعم دموکراسی و مردمسالاری را نچشیده و همچنان از موضع قدرت برای سر خود دنبال کلاه نمدی است.
پاکفطرت ۱۶ سال یکی از سکانداران مهم شهرداری شیراز بود و با سمت مشاور و مدیرکل حوزه شهردار شیراز وارد انتخابات شد و بعد از آن هم در سمت مشاور شهردار شیراز ابقا شد، وی در حالی همکاران خود در شورای جدید به سیاسی کاری متهم میکند که فراموش کرده اولا نماینده مردم بودن با رویکردی نظارتی، با پذیرفتن حکم مشاور شهردار همچون خوردن توامان عسل و خربزه میماند و این دو پست با هم سازگار نیست اما ظاهرا شوق پست گرفتن پاکفطرت را رها نمیکند.
نمی توان هم مشاور شهردار شد و هم مردم را نمایندگی کرد و بر رفتار شهردار ناظر بود! قانون هم هرگونه عضویت در شهرداری را برای منتخبان مردم رد کرده است.
آقای پاک فطرت فراموش کرده که همین شهردار منصوب به جریان اصولگرایی با همان نگاه سیاسی خود تا کنون از صدور پیام تبریک برای انتخابات بینظیر اردیبهشت ۹۶ و رای کم نظیر مردم به لیست امید امتناع کرده است.
به آقای پاک فطرت لازم نیست یاد آوری کنیم چرا تاکنون شهرداری که وی مشاورش است از ارائه گزارش عملکرد به منتخبان مردم خودداری کرده و تاکنون حاضر نشده از نمایندگان مردم استقبال کند؟ این آیا سیاسی کاری نیست؟ آقای سیروس پاک فطرت در این رفتار سیاسی و دور از منش اخلاقی شهردار نسبت به آرا بی نظیر مردم نقش نداشته است؟
اصرار شهردار شیراز که دست بر قضا روزی سیروس پاک فطرت رییس دفترش و امروز مشاورش هست، بر افتتاح پی در پی پروژههای نیمه تمام عمرانی در پایان عمر شورای چهارم برای چیست؟ اگر این اقدامات را سیاسی کاری تلقی نکنیم، آیا شایسته نبود منتخبان مردم در مراسم افتتاحیههای عمرانی دعوت میشدند؟
جناب آقای پاک فطرت!
کسی قصد ندارد به شایستگی و آرا شما خدشه ای وارد کند اما خوب میدانید که حرمت امامزاده را نخست متولی باید حفظ کند. اطمینان خاطر داریم در جمع ۱۳ نفری قطعا تک رای شما حفظ خواهد شد اما شما برای حفظ حرمت ۱۲ رای دیگر چه خواهید کرد؟