خبر پارسی: اخیرا اخباری در محافل سیاسی شنیده می شد که نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی، فشارهای گسترده ای را برای تحمیل برخی افراد به استاندار فارس آغاز کرده اند که هم در انتخابات و هم پس از آن سابقه مخالفت شدید با آرمان ها و وعده های انتخاباتی ریاست جمهوری و دولت دهم دارند.
این شایعات تا آنجا پیش رفت که گفته می شود برخی از اعضای مجمع نمایندگان از استاندار خواسته اند برادر یکی از نمایندگان را به عنوان معاون خود انتخاب کند و این موضوع در دیدار اخیر نمایندگان فارس با ریاست جمهوری هم مطرح شد؛ البته هیچ یک از طرفین این موضوع را رد نکردند.
این شایعات زمانی قوت گرفت و به واقعیت نزدیک شد که سیدحسین ذوالانوار نماینده مردم شیراز امروز در مصاحبه با خبرگزاری فارس، از استاندار جدید فارس تنها پس از انتصاب دو تن از مدیران میانی استانداری به شدت انتقاد کرد و گفت: برخی شایعات مربوط به انتصابات در استانداری فارس تاسف آور است.
ذوالانوار که سکوت و کم کاریش در ۱۰ سال گذشته به شدت مورد انتقاد جناح اصولگرا بود و عامل اصلی تحریک استاندار سابق در افتتاح زودهنگام و تبلیغاتی راه آهن شیراز ـ اصفهان و بروز خسارات سنگین به این پروژه به شمار می رود، در موضع گیری دخالت جویانه خود آورده است: انتصابات در واقع پیام آور نگاه مدیریتی استان در سال های آینده است و باید برای انتصابات دلایل قانع کننده داشت.
ذوالانوار با بیان اینکه نمایندگان نمیخواهند که انتصابات بر اساس سلیقه آنان باشد اما انتظار دارند بر اساس نگاهی معتدل باشد، تصریح کرد: اگر فردی دارای سابقه ای منفی و اثبات شده است نباید در عرصه های مهم مدیریتی از او استفاده شود.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این که انتصابات اولیه استانداری به افرادی اختصاص یابد که در گذشته دارای مشکلاتی بوده اند به هیچ وجه قابل قبول نیست.
وی ادامه داد: انتظار نیست که انتصابات شامل افرادی شود که سلیقه متفاوتی با دولت دارند اما در میان دوستان همفکر دولت افراد بسیار شایسته ای در استان فارس وجود دارند که باید از آنان استفاده شود.
ذوالانوار اضافه کرد: زمانی می شنویم افرادی قرار است معاون استاندار شوند که در انتخابات اخیر مجلس رد صلاحیت شدهاند نگران می شویم.
وی با بیان اینکه موفقیت و توسعه این استان وابسته به حضور مدیرانی است که دارای تجربه مفید و تخصص باشند، ابراز عقیده کرد: نباید به افراد بر اساس روابط و یا مواردی مانند این مسئولیت داد بلکه سمت ها باید بر اساس شایسته سالاری به افراد اختصاص یابد.
اگرچه در انتخاب مدیران شایسته برای استان فارس حق با آقای ذوالانوار است، اما افکار عمومی امروز با این سئوال روبرو است که آقای ذوالانوار در سال گذشته وقتی دولت احمدی نژاد انواع و اقسام افراد مساله دار و بی تجربه و ناشایست به استان فارس تحمیل می کرد، به عنوان نماینده مردم کجا بود؟ و چه می کرد؟
ذوالانوار که برخی او را به عنوان بزرگترین نماد قوم و خویش سالاری حتی در بین مردم و صولگریان می دانند و موقعیت امروز خود را بیش از هرچیز مدیون حمایت های آیت الله حائری و نسبت خانوادگیش با امام جمعه سابق شیراز است، در حالی دم از شایسته سالاری و انتخاب مدیران شایسته می زند که همواره اقداماتش از سوی همفکرانش در جناح اصولگرا، ناکارآمد ارزیابی می شود و در مدت سه دوره نمایندگی مردم شیراز هیچگاه منشا اثر برای توسعه استان و شیراز نبوده است. حکایت چرت زدن های ذوالانوار روی کرسی های سبز خانه ملت در موقع تصویب لوایح ریز و درشت همواره نقل محافل سیاسی است.خبر پارسی اگرچه این مورد را تایید نمی کند اما به هرحال تصویر او در منظر عموم و حتی بین همفکرانش تصویر یک نماینده فعال نیست چه اینکه گاهی متهم به غیبت های طولانی مدت از مجلس هم می شود.
ذوالانوار در استدلال خود استاندار را برای انتخاب مدیرانی که زمانی صلاحیتشان از سوی شورای نگهبان برای رقابت در انتخابات مجلس شورای اسلامی احراز نشده، سرزنش می کند، این در حالی است که اولا بارها مقام معظم رهبری تذکر داده اند که عدم احراز صلاحیت افراد به معنای عدم توانمندی افراد در دیگر بخش های کشور نیست و ثانیا اقای ذوالانوار و همفکرانشان به خوبی می دانند که رد یا تآئید شورای نگهبان بیش از هر چیز رنگ و بوی سیاسی و حزبی دارد تا آنجا که حتی شورای نگهبان در همین دور مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات دولت یازدهم و از مدیران نزدیک مقام معظم رهبری را رد صلاحیت کرد.
آقای ذوالانوار هر چند مدعی است که نمایندگان قصد دخالت در انتخاب مدیران ندارند اما بیان تند او در همین مصاحبه حکایت دم خروس و قسم حضرت عباس است. اگر نمایندگان قصد دخالت در امور انتصابات را ندارند پس تلاش برای تحمیل برخی چهره های مساله دار و نزدیک به نمایندگان به استاندار از کجا نشات می گیرد؟ و ارسال پیام تهدید آمیز برای استاندار جدید فارس در چه راستایی است؟
آقای ذوالانوار که در چند ماه گذشته، تلاشش برای بازگرداندن برخی از مدیران مساله دار دولت نهم و دهم به فارس با انتقادات تند همفکرانش در جناح اصولگرا روبرو شده بود، حالا بدون توجه به پیام مردم در ۲۴ خرداد، و بدون در نظر گرفتن آمار بیکاری و رکود صنعتی و نرخ ناامنی و دیگر آمارهای تاسف آور محصول ۸ سال گذشته در این استان، تلاش دارد سلائق خود را به استاندار جدید فارس تحمیل کند.
آقای ذوالانوار در چنین شرایطی برای به دست آوردن خیر دنیا و آخرت بهتر است، از آنجا که تعداد آراء اش چندان بیانگر نمایندگی خیل دو میلیون نفری مردم شیراز نیست، به جای دخالت در انتصابات استان، به فکر همسوسازی نمایندگان با روند توسعه استان باشد و از این فرصت دو ساله تا اتمام دوره نمایندگیش، به جبران کم کاری های خود در ۱۰ سال گذشته بپردازد.