معرفی کاندیداهای اصلاح طلب در شیراز؛دکترعلاالدین کراماتی
سردبیر
خبر پارسی – دومین روز از بهار آخرین سال دهه ی چهل هجری شمسی ،یعنی دوم فروردین ۱۳۴۹در خطه ی تاریخی – سیاسی فال ،پسری چشم به جهان گشود که امروز هزاران چشم، اسفند ۹۴را برای نشستن او بر کرسی سبز خانه ی ملت می پایند.
پدرش با توجه به شجرنامه خانوادگی نیای خود ،که به امام هادی (ع)ختم می شود ،اورا علاالدین نام نهاد،تا او نیز همچون مفهوم نامش ،برتر و برجسته باشد.
علا الدین بر اساس منشور تربیتی ای بالیده شد که نیاکانش تدوین کرده بودند. پدرش سید میر عبدالوهاب کراماتی بود خود به عنوان شخصیتی کاریزماتیک ومدیر ومدبربود،از علمای صاحب نام در جنوب کشور محسوب می شد.
پدربزرگش نیز آیت الله العظمی آقا سید میر ابوالحسن معروف آقا میرفالی از علمای مشهور وصاحب تالیف کتاب«خلاﺼﺔالافکاردر اصول فقه » در مبحث استصحاب وقصیده عینیه در مدح حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) جد بزرگوارش ( پدر پدربزرگش ) آیت اله العظمی آقا میر محمد صادق به عنوان مولف کتاب شرح خلاصه الحساب شیخ بهایی که در فارسنامه ناصری هم به خوبی معرفی شده اند و همچنین پدر آقا سید میر محمد صادق بنام آقا سید میر ابوالخیر از عالمان و مجتهدان بنام بوده اند
و به حق علاء الدین که با این پیسشینه خانوادگی بالنده شده است میتواند منادی اصلاحات و اصلاح طلبی در استان باشد چرا که پیش از این جد بزرگوار ایشان که همان آیت الله آقا میر ابوالحسن کراماتی ( مشهور به آقا میر فالی )است به همراه حضرت آیت الله سید عبدالحسین آیت اللهی لاری به عنوان حامیان و رهبران معنوی جهت کمک به رییس علی دلواری به ترغیب مردم برای همراهی و همسنگری با آن دلاور مرد خطه جنوب درجنگ با استعمارگران انگلیسی نقش اساسی برعهده داشت .
و از دیگر مستندات روحیه اصلاح طلبی ایشان که از نیاکان و عموی بزرگوارش به ارث برده است دو عموی مکرم ایشان به نام های علامه سید میر فضل الله میرزاده ( از بزرگان میمند و فیروزآباد و صاحب دیوان تلخ و شیرین ) و دیگرعموی وی مرحوم سید میرضیاء الدین کراماتی هستند که از علمای مورد وثوق امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب بودند .
با این مقدمه زمانی که مرحوم امام خمینی در سال ۱۳۴۲علاوه برفعالیت مذهبی،فعالیت سیاسی خودرا شروع کرد به دنبال شناخت عالمان صاحب نفوذ و بزرگان کشور با این خاندان به عنوان مردان تاثیرگذار ارتباط برقرار کرد.
سیدعلا الدین پس از طی ۱۴ بهار که درآغوش پرمهروعطوفت پدر و مادر به شیرین ترین دوران زندگیش بدل شده بود ، سایه پرمهر پدرش را از دست داد ، و زین پس مشکلات زندگی بود که موجبات تجربه و بالندگی وی را فراهم آورد .
علاالدین پس از گذراندن دوران ابتدایی و راهنمایی خود در فاصله سالهای ۵۵تا ۶۵ به شیراز عزیمت کرد و در مدرسه حوزه علمیه منصوریه شیراز به تحصیل علوم حوزوی پرداخت و پس از آن در سال ۶۷برای تکمیل تحصیلات عالیه حوزوی راهی قم شد واین در حالی بود که طی این سالها همزمان دوره دبیرستان خود را نیز به اتمام رسانید و درسال ۷۱ در رشته تاریخ دانشگاه شیراز مشغول به ادامه تحصیل شد و پس از آن مدرک کارشناسی ارشد خود را در سال ۸۲ از دانشگاه شهید بهشتی تهران دریافت کرد و سپس دوره دکتری همین رشته را در دانشگاه شیرازاز سرگرفت .
لازم به ذکر است که دکترکراماتی در سال ۶۴همدوش با رزمندگان اسلام جبهه و جنگ را نیز تجربه کرد.