نماد سایت خبر ‏پارسی

دانشگاه علوم پزشکی شیراز کانون هجمه علیه دولت؟ +تصاویر/وقتی ایمانیه از لغو سخنرانی مرعشی شانه خالی می کند/ استاندار فارس برای جایگزینی مشفقیان و ایمانیه چه کسانی را مد نظر داشت؟/ایستادگی تمام قد برخی نمایندگان علیه استاندار!

خبر پارسی – در حالی که طیف فکری نزدیک به پایداری بدون هیچ مشکل و دغدغه ای هر بار اراده کردند بی هیچ مشکل و سنگ اندازی و حاشیه سازی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به ایراد سخنرانی و برگزاری همایش و سمینار پرداختند،برنامه ای که از یک ماه قبل توسط یک تشکل دانشجویی حامی دولت طراحی و اعلام عمومی شده بود ناگهان به بهانه برگزاری کنکور با دسنور مسئوولین دانشگاه علوم پزشکی شیرازجابجا و لغو می شود!
به گزارش خبر پارسی دکتر ایمانیه در دولت احمدی نژاد هر یرنامه ای که توسط حامیان دانشجویی دولت تدارک دیده می شد نه تنها بهانه ای برای لغو و یا جابجایی برنامه ایجاد نمی کرد بلکه نهایت کمک های مادی و معنوی را به آن برنامه ها مبذول می کرد تا مثلا با حمایت از دولت به تقویت نظام پرداخته باشد.جالب اینکه در دولت قبل هرگونه صدای مخالف با دولت احمدی نژاد در نطفه خفه می شد و تبلیغ علیه نظام و گاهی اقدام علیه امنیت ملی دم دسترین بهانه برای خفه کردن صدای مخالفین دولت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود!
همین دو هفته قبل وقتی سفر ریاست محترم جمهور به شیراز و فارس به پایان رسید یک تشکل دانشجویی مخالف دولت در نشریات خود تندترین حملات را متوجه سفر روحانی به شیراز کرد و صدر تا ذیل دیوارهای این دانشگاه پوشیده از نشریات مخالف دولت شد!


نشریات یاد شده به دولت تدبیر و امید لقب اولین دولت ناشنوا دادند و خواستار ترک میز مذاکره از سوی دولت شدند! این نشریات از طرفی دولت را متهم به ناشنوایی توصیه های حکیمانه رهبر انقلاب می کردند از طرف دیگر خود این توصیه ها را نشنیده گرفته و در حالی که رهبری از تیم مذاکره کننده حمایت کرده و اعلام نموده اند مخالف مذاکرات نیستند اجتهاد شخصی و سیاسی نموده و خواهان ترک میز مذاکرات از سوی دولت می شوند.این طیف فکری اما هیچوقت خواهان ترک آغوش مادر چاوز از سوی احمدی نژاد نشدند!


نشریات یاد شده پس از سفر رئیس جمهور بیشترین دروغ پرداری را راجع به نحوه تبلیغات سفر دکتر روحانی به شیراز ارائه دادند و از هیچ تهمتی علیه دولت فروگذار نشدند اما دکنر ایمانیه این بار سنت شکنی کرد و مخالفت با دولت را تبلیغ علیه نظام و یا اقدام علیه امنیت ملی تلقی نکرد و انتقاد از دولت را نیز مترادف با تضعیف نظام ندانست!


وزیر کشور امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران درباره‌ دلیل لغو سخنرانی حسین مرعشی در شیراز اظهار کرد: آقای مرعشی سه سخنرانی داشتند که دوتای آن انجام شد. آخرین سخنرانی ایشان در دانشگاه بود که بنا به شرایط دانشگاه صورت نپذیرفت. سخنرانی‌هایی که در دانشگاه انجام می‌شود باید مجوز شورای فرهنگی دانشگاه را داشته باشد و خود دانشگاه متولی آن است و کسی حق دخالت در برگزاری و یا عدم برگزاری آن را ندارد. سخنرانی‌های بیرون از دانشگاه مجوزش با وزارت کشور است و این وزارتخانه موظف است بر اساس مجوز صادر شده تاکید و تایید کند که سخنرانی برگزار شود.
اظهارات وزیر کشور عملا توپ را به زمین دانشگاه علوم پزشکی انداخته و رئیس این دانشگاه کسی جز دکتر ایمانیه نیست.از طرفی استاندار فارس این روزها بد جور هزینه تصمیمات کاملا سیاسی مدیران احمدی نژادی را در استان فارس می دهد و وقتی هم می خواهد با آنها برخورد کند با مانع جدی نمایندگان اصولگرای استان فارس مواجه می شود.تلخ تر اینکه موانع پیش روی استاندار برای تغییر مدیران فسیل شده و کاملا سیاسی دولت فقط نمایندگان نیستند که برخی از وزرای دولت روحانی از ترس استیضاح تن به خواسته نمایندگان می دهند و این وسط تنها کسی که در رسانه ها قربانی می شوداستاندار فارس است!
وزیر کشور همچنین با حمایت از استاندار فارس به برکناری سرپرست فرمانداری جهرم اشاره کرده و یادآور می شود: بنده مسئول تحقیقات در مورد مسائل شیراز بودم. فرماندار جهرم هیچ نقشی در تحقیقات ما نداشتند؛ چراکه اصلا حوزه‌ فعالیت ایشان نبوده است. برکناری ایشان هیچ ربطی به حادثه شیراز ندارد.
نکته جالب در لغو سخنرانی مرعشی در دانشگاه شیراز این است که ایمانیه در گفت و گو با سایت دال نیوز در پاسخ به این سوال که آیا از لحاظ قانونی شورای تامین باید برای برنامه های دانشگاهی مجوز صادر کند یا هییت نظارت دانشگاه، گفت : هیات نظارت دانشگاه، حراست دانشگاه، اداره اطلاعات و فرمانداری با برنامه سخنرانی اعلام موافقت کردند، اینکه اداره اطلاعات اعلام کرد که چون برنامه مجوز شورای تامین ندارد، تعلل کرده بودند در برگزاری مراسم، این را دیگر از خود اداره اطلاعات بپرسید!
او از طرفی می گوید اداره اطلاعات با سخنرانی مرعشی در دانشگاه موافقت کرده از طرف دیگر برای شانه خالی کردن از مسئوولیت تعلل این اداره را علت لغو برنامه می داند!دوگانگی در اظهارات ایمانیه کاملا مشهود است.
اخیرا جعفر قادری در گروه واتساپی خبر خون که اغلب خبرنگاران شیرازی در آن عضویت دارند نوشته است:
سلام . در گروه راجع به لغو تودیع و معارفه مدیرعامل برق منطقه ای فارس سوال شده بود، توضیح میدهم. ۱۰ نماینده حاضر در تهران و دو نماینده غایب در تهران خواهان عدم تغییر در برق منطقه ای هستند. استاندار هم اعلام کرده که پیگیر تغییر نبوده و اصراری بر تغییر ندارد. ابتدای کار با وزارتخانه صحبت کرده ولی بعد به تعدادی از بزرگان شهر قول داده که برخی از تغییرات از جمله برق را دنبال نکند. برق فارس هم از نظر عملکردی رتبه بالایی در بین استانها داشته و وزارتخانه کاملا راضی است. یکسال هم به بازنشستگی م. مشفقیان بیشتر باقی نمانده. دولت هم اعلام کرده که من جناحی نیستم. وزارت نیرو هم یک وزارتخانه تخصصی است و سیاسی نیست. در دولت احمدی نژاد هم در دوره اول آقای رفیعی، رضاییان، خرسند و تعداد زیادی از آقایان دیگر که چپ بودن آنها برهمگان روشن است سالها مسولیتشان حفظ شد. اگر وزارتخانه نظر نمایندگان برایش مهم نیست و یا کاری به عملکرد ندارد و یا اگر دولت و وزارتخانه جناحی است و یا استاندار نظر روشنی بر تغییر دارند صراحتا اعلام و گرنه دلیلی برای تغییر وجود ندارد. بحث ما کاملا روشن است. دوستان دیگر نماینده هم اگر نظری خلاف نظر ما دارند صراحتا برای مردم بیان کنند. اینکه یک نماینده و یا یک مسول دولتی اعلام کند که من مخالف تغییر هستم ولی بیشترین پیگیری را برای تغییر داشته باشد قابل قبول نیست. راست و حسینی نظرشان را برای مردم بیان کنند.
خبر پارسی برای اولین بار اعلام می کند استاندار فارس همان ماه های اول انتصاب قصد تغییر دو مدیر را مورد علاقه پایداری چی ها را داشت.یکی مهندس مشفقیان بود که دو گزینه به نام های مهندس کریمی و مهنس پیشاهنگ را به عنوان جانشین وی به وزارتخانه معرفی کرد اما فشار برخی نمایندگان و امتناع وزیر نیرو از گزینه های پیشنهادی باعث شد پروسه تغییر مشفقیان به تاخیر بیفتد .روز گذشته ۳۰ اردیبهشت ماه نیز قرار بود مهندس نوبندگانی به جای مهندس مشفقیان معرفی شوند اما در اقدامی عجیب در حالی که برخی منابع موثق خبر از امضای حکم نوبندگانی برای برق منطقه ای فارس داده بودند و ظاهرا حتی بلیت پرواز وی به شیراز نیز رزرو شده بود اما فشار ۴ نماینده فارس به وزیر از جمله جعفر قادری نماینده شیراز،مشفقیان را ماندنی می کند.وزیر نیرو اگر نمی خواست مشفقیان را عوض کند که تاریخ مراسم معارفه را مشخص نمی کرد.
گزینه دیگری که استاندار فارس در نشست با دانشگاهیان و جامعه پزشکی استان فارس به تغییر او رای داد دکتر ایمانیه بود.استاندار تمام تلاش خود را برای تغییر ایمانیه بعمل آورد اما زور برخی نمایندگان و حمایت وزیر بهداشت از ایمانیه ابقای او را باعث شد.گزینه پیشنهادی جامعه پزشکان استان فارس نیز دکتر لطفی بود که مدتی هم معاون پشتیبانی ایمانیه بوده است اما لابی برخی نمایندگان،حمایت وزیر بهداشت و حمایت سئوال برانگیز یک مرجع تقلید از دکتر ایمانیه باعث شد که تیغ تیز انتقادات متوجه استاندار فارس شود!حتی برخی محافل نزدیک به استاندار فارس اعلام می کنند او خطاب به هاشمی وزیر بهداشت گفته:اگر ایمانیه نیروی توانمندی است او را به وزارتخانه ببر!گفته می شود احمدی در محفل برخی از خبرنگاران هم گفته: لبخند با ایمانیه قهر است!
سومین گزینه ای که استاندار خواهان رفتن او شد کمانه مدیر کل ورزش و جوانان استان بود.پروسه رفتن کمانه اگر چه با سنگ اندازی برخی نمایندگان روبرو شد اما ایستادگی استاندار پای رفتن کمانه باعث شد تا او استعفا دهد اما این بار هم کاندیدای استاندار یعنی حیدر علی کامیاب ناکام ماند تا وزیر به گزینه برخی نمایندگان که البته برخی اعضای ستاد دکتر روحانی نیز از او حمایت کردند سرپرستی اداره کل ورزش و جوانان را عهده دار شود.
مستنداتی که خبر پارسی به آنها اشاره کرد،مستنداتی است که اثبات می کند استاندار فارس در جهت خواست ملت و آنها که به تغییر و روی کار آمدن دکتر روحانی رای دادند حرکت کرده و به هیچ عنوان مقابل موافقان و حامیان دولت ایستادگی نکرده و نمی کند.متاسفانه برخی نمایندگان به جای وظیفه ذاتی خود که قانون گذاری است به عزل و نصب مدیران روی آورده اند و علنا قانون شکنی می کنند!جایی که حرمت امامزاده توسط متولی آن شکسته می شود دیگر چه انتظاری می توان داشت؟ آن دسته از نمایندگانی که استیضاح را عاملی برای پیشبرد اهداف سیاسی خود می کنند بیشترین خیانت را به نظام مقدس جمهوری اسلامی روا داشته و از نمایندگان بدتر وزرایی هستند که از ترس استیضاح استان های کشور را همچنان در اختیار مدیران احمدی نژادی می گذارند!
به گزارش خبر پارسی اگرچه نمایندگان اختیار دارند که در صحن مجلس وزرا را استیضاح و مورد سوال قرار بدهند اما در کارامدی و ناکارآمدی مدیران ادارات در استان چندان مسوولیتی ندارند البته نماینده می تواند در عزل و نصب مدیران نظر مشاوره ای بدهد و از این حیث حتی بسیاری از اوقات به نظرات او هم نیاز مبرم است اما نه اینکه اعمال نظر و نفوذ کرده و فرد مورد نظر خود را بر سیستم اعمال کند.
براساس قانون اساسی وظایف و اختیارات اصلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی یکی قانون گذاری ودیگری نظارت برحسن اجرای دستگاههای اجرایی است. رسالت وقوام نمایندگی به نمایاندن درست دردها ومشکلات گوناگون مردم وتلاش برای تقلیل ورفع آنها از طریق تقنین آگاهانه ونظارت دقیق وتذکربه هنگام به مدیران و مسئولین کشور است.
شاید بر همین اساس بود که احمدی نژاد در مهر ماه سال ۹۱ طی بخشنامه ای به مسوولان اجرایی کشور در مورد عزل و نصب تاکید کرد:باعنایت به اصل تفکیک قوا در قانون اساسی جمهوری اسلامی‌و لزوم اعمال مدیریت متمرکز دولت در راهبری امور اجرایی کشور و ضرورت ایجاد همگرایی کامل در تحقق وعده‌های دولت به مردم شریف و همچنین ضمن اعتقاد به لزوم تعامل فعال و سازنده با مجلس محترم شورای اسلامی‌در چارچوب قانون لازم است از پذیرش و انجام هر گونه اقدامی‌که شائبه دخالت در عزل و نصب مدیران اجرایی در اثر فشار یا خواست نمایندگان مجلس را متبلور می‌کند جدا خودداری شود. بر اساس قانون انتصاب، جابجایی و عزل مدیران اجرایی از اختیارات قوه مجریه بوده و دخالت و اعمال نفوذ در آن بویژه از مجاری خارج از دستگاه‌های مسئول دولتی، به هیچ عنوان قابل پذیرش نمی‌باشد. بدیهی است مسئولیت پذیرش دخالت‌های فوق الذکر در انتصابات، تغییر و جابجایی مدیران اجرایی در تمامی‌سطوح مدیریتی بر عهده مسئول مربوطه بوده و دولت به هیچ عنوان در این خصوص اغماض نخواهد کرد.
کاش نمایندگان و آن دسته از وزرای دولت دکتر روحانی که دل در گروه احمدی نژاد دارند به یکی از معدود بخشنامه های درست وی عمل می کردند!
جایگاه مجلس جایگاهی ارزشمند در تدبیر امور ونگاه کلان به مصالح جامعه است و نباید نمایندگان با این حساسیت به کارهای کوچکی نظیر عزل و نصب مدیران همت کرده و از وظیفه خطیر خود غفلت کنند.
این دخالت در عزل و نصب ها سوالاتی را در ذهن مردم بوجود می آورد که در پایان به آن می پردازیم. از جمله:
چرا نمایندگان که جزء قوه مقننه هستند در انتخاب مسئولین ادارات که تماما دولتی یا نیمه دولتی هستند دخالت دارند؟!
آیا باتوجه به اصل استقلال قوا که در قانون اساسی مورد قبول قرار گرفته است دخالت قوه مقننه در مجریه نیست؟!
یکی از وظایف نمایندگان نظارت بر قوه مجریه است آیا نمایندگان بر مسئولی که رفاقت یا رابطه نسبی یا سببی دارد می تواند بهتر نظارت کند یا بر مسئول ناآشنا؟!
اگر مسئولین بر اساس ضوابط اداری و تخصصی دست به انتصاب افراد دارای تجربه و کاردان بزنند. آیا مسئولی با این مشخصات نمی تواند با نماینده ای که هدفش خدمت است همسو شود؟!

خروج از نسخه موبایل