نماد سایت خبر ‏پارسی

تمدید مهلت جذب منابع تسهیلات اشتغال‌زا در فارس تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۵

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس اعلام کرد مهلت جذب منابع تسهیلات تکلیفی اشتغال‌زا شامل بند «الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ و بند «ب» تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۴ تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۵ تمدید شد.

 

به گزارش خبر پارسی به نقل از روابط عمومی اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی فارس، سعید تقی‌زاده، نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس، در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان اعلام کرد که مهلت جذب منابع تسهیلات اشتغال‌زا تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ تمدید شده است.

 

تقی‌زاده با اشاره به عملکرد دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان در پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی بند «الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲، تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ و بند «ب» تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۴ گفت: از مجموع ۱۰۲۷۰ میلیارد ریال منابع تسهیلات بند «الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲، تاکنون ۹۴۵۱ میلیارد ریال معادل ۹۲ درصد به طرح‌های مصوب دستگاه‌های اجرایی پرداخت شده است.

 

وی افزود: ضروری است با تلاش و پیگیری دستگاه‌های اجرایی و همکاری نظام بانکی، ۸ درصد مابقی منابع مصوب تخصیص‌یافته این بند نیز تا مهلت اعلام‌شده جذب و پرداخت شود.

 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس همچنین به وضعیت تسهیلات قرض‌الحسنه نهادهای حمایتی موضوع بند «ب» تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: کل منابع این تسهیلات برای استان فارس حدود ۵ هزار میلیارد تومان است که با وجود ابلاغ دیرهنگام آن در آذرماه ۱۴۰۴، تاکنون حدود ۲.۲ هزار میلیارد تومان از طریق ۲۳ بانک عامل و ۱۶ نهاد حمایتی به ۱۳۳۶۰ طرح پرداخت شده است.

 

تقی‌زاده در پایان با تأکید بر اهمیت جذب کامل منابع اشتغال‌زا اظهار داشت: بر اساس سرانه اشتغال ۲۰۰ میلیون تومان برای هر شغل، با جذب کامل این منابع، ظرفیت ایجاد حدود ۲۵ هزار فرصت شغلی در استان فارس تا پایان سال پیش‌بینی و هدف‌گذاری شده است.

خروج از نسخه موبایل