یونسی خطاب به اغتشاش گران +عکس: توهمات را کنار بگذارید/ اجازه بدهیم نهادهای امنیتی به جای کنترل بدرفتاری های شما به کنترل دشمنان کشور بپردازند

خبر پارسی – به نقل از افسانه آنلاین -دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی گفت: گفتمان عدالت محور باید اساس برخورد با دشمنان و مخالفان باشد.

علی یونسی با حضور در نشست اصلاح طلبان استان فارس در خصوص برخورد با دشمنان و مخالفان گفت: همه آنچه ما نیازمندیم که در رفتار با دشمنان و مخالفان به کار گیریم، به صورت الگویی از سیره پیامبر و امام علی (ع ) در اختیار ماست. خداوند به پیامبر و مومنان دستور می دهد در رفتار با دشمنان و مخالفان از یک منطق و گفتمان عدالت محور و بر اساس احسان و نیکویی پیروی کنند.

       213-110
یونسی افزود: هم در سخنانی که می شنویم و هم در سخنانی که در برابر مخالفان به کار می گیریم، باید بدانیم که چگونه رفتار کنیم و آنچه را که می شنویم بدون توجه به گوینده آن، تنها بر اساس حق و حقیقت بسنجیم. دشمن به هر حال دشمن است اما نمی توانیم هر گونه خواستیم با آنها برخورد کنیم.

216-80
وی تصریح کرد: آنجا که سرنوشت مردم و اسلام به اصل حکومت دینی ربط دارد، باید حفظ بقای حکومت در اولویت بوده و دلیلی برای صبر و بردباری و تحمل همگان باشد. در حکومت ترجیحات و انتخاب ها محدود است و آنطور نیست که همه چیز آماده و مهیا باشد،گاه ممکن است از مسوولی بخواهند در امور همکاری کند و گاه نه.
وی با بیان اینکه انتخابات سال ۹۲ نقطه عطفی در تاریخ سیاسی ایران بود، گفت: انتخابات سال گذشته با تحقق حماسه سیاسی سبب شد امروز تیم مذاکره کننده هسته ای بتوانند تمام قد در برابر آمریکا بایستند و از حقوق مردم ایران دفاع کنند.
دستیار ویژه ریسس جمهور بیان کرد: باید این را بدانیم که دولت متعلق به همه هست و یک استان هرگز به یک حزب یا گروه خاصی خلاصه نمی شود

210-232.

 وی در ادامه گفت: دولت برای جذب مخالفین خود و کسانی که به آنها رای نداده اند بیشتر تلاش خواهد کرد و آنها را در اولویت قرار خواهد داد. اعتدال یعنی اینکه دعواهای سیاسی را کنار بگذاریم و اجازه بدهیم هر کس شایسته تر است و بهتر خدمت می کند، امور را در دست بگیرد.
وی درباره رویکرد دولت و نظام جهوری اسلامی به اقوام و اقلیت ها گفت: در کشور جمهوری اسلامی ایران همه اقلیت های دینی و اقوام مختلف و حتا مخالفان باید در امنیت و قسط باشند و با عدالت با آنها برخورد شود.

212-126

یونسی ادامه داد: دولت تدبیر امید مدافع اقلیت هاو اقوام است و مساله زبان این اقوام را نیز پیگیری می کند. دولت با هرگونه تحقیر که در خصوص این اقوام و اقلیت ها رخ دهد مخالف است و تمام تلاش خود را در جهت برخورد با این رفتارها خواهد کرد. حکومت و دولت و مردم هیچ نفعی از تحقیر اقوام ایرانی  نمی برند و امنیت ما در گرو اعتلای همه اقوام و مذاهب ایرانی است و کسانی که در مسیر تحقیر این گروه ها حرکت می کنند، عملی بر ضد امنیت ملی کشور انجام می دهند.

214-89
یونسی در پاسخ به سوالاتی که در اعتراض به نحوه انتخاب مدیران استانی توسط استاندار فارس بود، گفت: استاندار یک مقام مسوول است که بر طبق اختیارات خود حق دارد مدیران و همکارانش را انتخاب کند، البته یقینا این نکته باید مد نظر قرار گیرد که اعتدال مدیران شرط اساسی انتخاب آنهاست و به نظر بنده استاندار فارس در این زمینه خوب عمل کرده است.
وی در پاسخ به کسانی که در مخالفت با دولت شعار می دادند و قصد بر هم زدن جلسه را داشتند، گفت:مردم در واکنش به این سخت گیری ها  و تنگ نظری ها دولت روحانی را انتخاب کرده اند؛ چرا که از شرایط ایجاد شده ناراضی بودند. دولت گذشته با عملکرد نامناسب خود این جو تنگ نظری را ایجاد کرد و شما با این نوع برخورد نامعقول همان راه هشت سال گذشته را دنبال می کنید.

207-139
وی درباره اصول و ارزش های جریانات اصول گرا و اصلاح طلب گفت: به نظر من اصلاح طلب و اصولگرا فرق چندانی با هم ندارند و همه زیر پرچم رهبری جهت اعتلای نظام می کوشند و کسانی که به مخالفت های غیر اصولی و به دور از منطق علیه دولت می پردازند، عمدتا توسط افرادی خاص تحریک شده اند که انتخابات گذشته منافع این افراد را به خطر انداخته و با رفع تحریم ها بساط قاچاق و دزدی این افراد برچیده شده است.
یونسی خطاب به افرادی که قصد بر هم زدن جلسه را داشتند افزود: بیایید توهمات را کنار بگذاریم و اجازه بدهیم نهادهای امنیتی به جای کنترل اینگونه بدرفتاری های شما به کنترل دشمنان کشور بپردازند.

203-139

خبرگزاری ایسنا نیز در گزارش خود از سخنرانی یونسی در جمع اصلاح طلبان به نقل از وی نوشت :سیره امام علی مدنظر حکومت اسلامی و مقام معظم رهبری است. اگر بر مبنای سیره امام علی (ع) عمل کنیم و اخلاق و رفتارمان را براساس سیره امام علی ترسیم کنیم، هیچ مشکلی پیش رو نخواهد بود.

200-258

یونسی با بیان اینکه امام علی(ع) قضاوت در مورد دشمن و اخلاق و رفتار در مقابله با دشمنانش را مدبرانه و براساس منطق تدبیر می‌کرد، گفت: قضاوت در مورد دشمن و اخلاق و رفتار در مقابل با دشمنان همواره در سیره پیامبر و خصوصاً امام علی (ع) و حیات مختصر و پر تاثیر ایشان به وفور وجود داشت و هرچه نیاز داریم را به عنوان الگو در اختیارمان گذاشته‌اند. به ما گفته‌اند با هر نوع دشمن از سرسخت و لجوج گرفته تا نرم چگونه برخورد کنیم. دشمنانی از عموی و فامیل تا مشرک و بدخواه.

وی گفت: در مقابل سخنان حکیمانه باید درست انتخاب کرد و در مقابل سخنان نادرست نیز واکنش منطقی نشان داد. ما با دشمنان باید با یک منطق عقلانی و اعتدال برخورد کنیم. این را قرآن می‌گوید و حرف من نیست. قرآن می‌فرماید شما نباید از مسیر حق و منطق و ثواب خارج شوید حتی در زمانی که مقابل دشمنان قرار دارید.

یونسی با اشاره به سیره پیامبر در مقابله با قاتلان حمزه گفت: اسلام می‌فرماید در مقابل قاتل عزیزترین افراد حق داریم قاتل را مجازات کنیم یا ببخشیم، نه اینکه در برابر یک نفر چند ده نفر را بکشیم و مجازات کنیم.

وی گفت: امام علی (ع) ۲۵ سال خانه‌نشین بود و در این مدت برای حفظ منافع اسلام و وحدت اسلامی برای اصالت اسلام و برای اینکه اصل درخت اسلام آسیب‌ نبیند، مانند کسی که استخوان در گلو داشت و خار در چشم، نه سخنرانی کرد و نه خانه تیمی تشکیل داد، نه تشکیلات اپوزسیون داد و نه حزب و گروهی ساخت. او برای کمک به اسلام و کسانی که حکومت اسلامی را در دست داشتند از هیچ کمکی کوتاهی نکرد.

دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها ادامه داد: آنجا که سرنوشت مردم و اسلام به حفظ حکومت دینی بستگی دارد، باید همه از حقوق فردی و حزبی بگذریم، صرفنظر کنیم و تحمل. در حکومت انتخاب‌ها محدود است، همیشه ممکن است آنگونه که ما و حزب ما می‌خواهد عملی نشود. اینگونه نباشد که در موقع انتخاب اگر ما و حزب‌مان انتخاب نشود، حکومت بد باشد. رفتار با حکومت باید از سر هدف باشد نه براساس منافع شخصی. کسانی که با اندک مساله قهر کرده و زبان اعتراض را می‌گشایند، حکومت دینی و ولایت را برای منافع محدود خود می‌خواهند. حکومت و ولایت برای همه است نه برای من و شما و گروه من و شما.

206-137 

دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها با بیان اینکه حکومت محدودیات و معذوریاتی دارد، گفت: همواره باید محدودیات را درک و با تحلیل با حکومت عمل کرد.

وی ادامه داد: انتخابات ۹۲ بسیاری از تهدیدات را از بین برد. اگر تیم مذاکره‌کننده ما امروز کارش را به خوبی پیش می‌برد، به خاطر آن است که همه گروه‌ها در این انتخابات حضور داشتند. اگر مسوولان ما در مذاکرات به راحتی می‌ایستند و از حق مردم دفاع می‌کنند، پشتوانه ملت را دارند چه آنهایی که رای دادند به این دولت و چه آنهایی که رای ندادند. بالاخره آنهایی هم که رای ندادند، در انتخابات حضور داشتند بنابراین رییس جمهور هم متعلق به همه است نه به یک حزب و گرایش، این را همه باید بدانیم که حکومت دینی و دولت به یک حزب و چند گرایش خلاصه نمی‌شود، البته ممکن است احزاب خاصی حامی باشند اما دولت برای جذب منتقدان مخالف خود اولویت بیشتری قائل است، مبنای دولت بر پایه اعتدال است و دعواهای سیاسی را باید کنار بگذاریم تا هرکس شایسته‌تر است و بهتر می‌تواند خدمت کند، برسر کار بیاید.

یونسی در واکنش به انتقاد حاضران جلسه به سخنانش گفت: این دولت مورد حمایت مقام معظم رهبری است. اگر شما سیره امام علی و سیره علوی را قبول دارید بدانید که سیره علوی ملاک عمل مقام معظم رهبری است و این سیره در مقابل همه ما که علوی هستیم، مجسم است. امام علی (ع) تا زمانی که در حکومت نبود برای وحدت مسلمانان بالاترین صبوری‌ها را کرد. بهترین همکاری و مشارکت را با دولت وقت داشت. جنگ‌افروزی نکرد. شما هم به خاطر حقوق اکثریت نباید اخلال بکنید.

IMG_9856

وی ادامه داد: من اینجا فقط در مورد امام علی و سیره امام علی سخن می‌گویم. امام وقتی به سیاست رسید، در اوج مظلومیت بود. همه آمدند و از ایشان خواستند تا حکومت را قبول کنند و ایشان فرمود زمان حکومت من نرسیده است. شرایط برای عدالت من فراهم نیست. اما اصرار کردند آنقدر که مجبور شد قبول کند، اما همان‌هایی که دعوت کردند مبنای کارشکنی گذاشتند،‌ آنقدر که در ۴ سال و اندی مشکلات داخلی و رفتارها و کردارهای ناشایست حکومت ایشان را با مشکل مواجه کرد اما باز هم به سیره امام نگاه می‌کنیم می‌بینیم برخورد ایشان با آن مخالفان هم الگو است.

دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها تصریح کرد: امام علی (ع) در برخورد با کسانی که حتی در موقع نماز جماعت سعی می‌کردند با قرائت آیات سجده نماز را برهم بزنند برخوردی منطقی بود.

211-144

دستیار رییس جمهور در نشست خبری خود که بعد از همایش اصلاح طلبان در مهمانسرای دولت برگزار شد ،
در پاسخ به سوالی در خصوص حضور اینکه تنها از فرمانداران زن در استان سیستان وبلوچستان استفاده شده و در دیگر استان ها با چنین انتخاب هایی رو به رو نبوده ایم؟گفت: این ظلم تاریخی در برابر زن ها بوده قانون ما قانون مرد سالارانه است و نمی خواهد این انحصار را بشکند اگر اعتماد کنند و زن ها را در راستای کار بیاورند عده ای از این موضوع ناراحت می شوند که این مشکل خوداین افراد است

وی ادامه داد: اتفاقا زن ها در ایران برای مدیریت سالم تر از مردان عمل می کنند، با مدیریت زنان خرابکاری ها کمتر شده و  قانونمداری ها شکل می گیرد چون زن ها صبر دارند و می توانند به خوبی از عهده مسوولیت ها بر آیند اما عده ای نمی خواهند این موضوع را بپذیرند.
دستیار رییس جمهور اضافه کرد: برای دولت شایسته نیست که تبعیض را برتابد بلکه باید تبعیض را بردارد.
وی همچنین با اشاره به سر و صدای عده ای اندک در همایش اصلاح طلبان گفت: عده ای می خواستند جلسه را بر هم بریزند خوشبختانه اکثریت حاضرین مانع این ایجاد اختلال شده و جلسه به خوبی ادامه یافت و سوالاتی نیز که افراد مطرح کردند پاسخ داده شد

 

3 دیدگاه برای “یونسی خطاب به اغتشاش گران +عکس: توهمات را کنار بگذارید/ اجازه بدهیم نهادهای امنیتی به جای کنترل بدرفتاری های شما به کنترل دشمنان کشور بپردازند

  1. حداقل سوالات اون دانشجو که علی آقا طفره رفت هم توی گزارشتون درج می کردید
    چرا زور زیاد می زنید
    دستتون برا ملت رو شده
    خیلی سوالات باید جواب بدید
    اگر فرافکنی نکنید حاضرم مطرح کنم

  2. با سلام
    ان همه آشوب از طرفداران گه رییسشان از سر کوچه گوجه میخرند بعید نیست این بی اخلاقی از 8 سال گذشته رایج شده و تبدیل به رفتار شده است
    بقال سرکوچه ما هم خسته شده از این همه بی اخلاقیهااااااا
    این نیز بگذرد……

    با آرزوی موفقیت برای جنای آقای یونسی و تیم همراهشان

  3. دانشجو های دانشگاه آزاد اونجا چیکار میکردن دانشجوهای دانشگاه سراسری رو راه نمیدادن اونوقت اینا چطوری رفتن؟!!! معلومه که فقط برای اغتشاش بردنشون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.