استاندار فارس:احمدی نژاد بدعت بدی در تغییر مدیران گذاشت/ نقد کنید،مدح و ستایش عامل بدبختی انسان‌ها ست/۷۴۹ پروژ عمرانی، ۷۹ پروژه صنعتی و تولیدی و ۱۰۰ پروژه مسکن به بهره برداری می رسد

استاندار فارس گفت: طی شش ماه گذشته و از بهمن ماه سال ۹۴ تاکنون بالغ بر ۹۳۰ پروژه تکمیل و آماده بهره‌برداری شده است که به مناسبت هفته دولت بهره‌برداری از این طرح‌ها آغاز شده و در روزهای آینده شروع می‌شود.

۴۵۵۷۴

به گزارش ایسنا منطقه فارس، سید محمدعلی افشانی پیش از ظهر دوشنبه ۱ شهریور در جمع خبرنگاران، در تشریح پروژه‌های هفته دولت، گفت: تعداد ۷۴۹ پروژ عمرانی، ۷۹ پروژه صنعتی و تولیدی و ۱۰۰ پروژه مسکن، به مناسبت هفته دولت در فارس به بهره‌برداری رسیده یا خواهد رسید.

وی کل اعتبار هزینه شده برای تمام طرح‌ها را بالغ بر ۳۰ هزار و ۶۴۷ میلیارد ریال عنوان و اضافه کرد: سه پروژه مهم سرمایه‌گذاری و تولیدی که طی شش ماه گذشته آماده بهره‌برداری شده بود، یکی دو هفته قبل با حضور دکتر جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد.

افشانی گفت: این طرح‌ها شامل طرح توسعه پتروشیمی شهدای مرودشت، کارخانه روغن‌کشی و تجهیز ۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی فارس به سیستم‌های نوین آبیاری بود.

استاندار فارس با بیان اینکه بخشی از طرح‌های باقیمانده نیز در ایام هفته دولت و با حضور برخی وزرا به بهره‌برداری می‌‌رسد، گفت: مجموع اعتبارات هزینه شده برای پروژه‌های عمرانی ۸ هزار و ۷۹ میلیارد ریال، برای پروژه‌های صنعتی و تولیدی ۲۸ هزار و ۳۷۵ میلیارد ریال و برای پروژه‌های مسکن ۴ هزار و ۱۹۳ میلیارد ریال بوده است.

وی در ادامه با یادآوری اینکه دولت یازدهم، در شرایطی دشوار، دولت را تحویل گرفت و ضمن تصریح اینکه به‌هیچ عنوان قصد بدگویی از دولت‌های گذشته و تخریب آنان را نداشته و ندارد، گفت: برای مشخص شدن حجم و تاثیرگذاری اقدامات انجام شده طی سه سال گذشته، باید مقایسه‌ای بین شاخص‌های مختلف و تاثیرگذار داشته باشیم.

افشانی با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات دولت یازدهم، کاهش حدود ۳۰ درصدی نرخ تورم بوده است، گفت: کاهش نرخ تورم در این میزان و یک رقمی شدن آن، کاری بسیار بزرگ و دشوار و نشان‌دهنده توان بالای مدیران ارشد کشور است. اما گاه شهروندان و افراد به دلیل نداشتن آشنایی علمی با مباحث اقتصادی، از خود و دیگران سئوال می‌کنند اگر تورم کاهش یافته چرا نرخ کالاها با افزایش مواجه است.

وی توضیح داد: کاهش تورم به‌معنای کاهش میزان افزایش قیمت کالاها است. یعنی اگر در سال ۹۲ یک کالا به ازای هر تومان ۴ ریال افزایش قیمت داشت، اکنون این افزایش به یک ریال به ازای هر تومان رسیده، اگرنه، تورم وجود دارد اما این تورم یک چهارم گذشته است.

افشانی ایجاد ثبات در بازار را یکی دیگر از دست‌آوردهای اقتصادی دولت بیان و با تاکید براینکه لازمه سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار، رسیدن به ثبات بازار و اقتصاد است، گفت: با بررسی‌ وضعیت اقتصادی سال ۹۱ نسبت به ۹۰ متوجه می‌شویم که علی‌رغم کاهش ۴۰ درصدی قیمت نفت، شاهد افزایش حدود ۳۰۰ درصدی نرخ ارز بوده‌ایم حال آنکه همان شرایط را می‌توان در مقایسه بین سال‌های ۹۳ و ۹۴ مشاهده کرد. یعنی قیمت نفت کاهش ۴۰ درصدی داشت اما نرخ ارز افزایشی را نداشت.

او با بیان اینکه طی سه سال گذشته نوسانات نرخ ارز و بازار، حدود ۵ درصد بوده است، گفت: یکی دیگر از دست‌آوردهای مهم دولت، رسیدن به تراز تجاری مثبت است. بعد از دولت مصدق در سال ۱۳۳۱ که شاهد تراز تجاری مثبت بودیم، این شاخص به مدت ۶۳ سال در ایران منفی بود و طی این سه سال مثبت شده است.

افشانی با یادآوری اینکه یکی از مهمترین اولویت‌‌های دولت یازدهم این بود که مبنا کار را بر حاکمیت قانون و قانون‌مداری گذاشت، گفت: در دولت گذشته علی‌رغم آنکه مجلس همراه بود اما شاهد ابلاغ نشدن و اجرایی نشدن برخی قوانین بودیم به نحوی که گاهی رئیس قوه مقننه به‌جای رئیس قوه مجریه قانون را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌کرد. هرچند باز هم قانون اجرا نمی‌شد.

او در ادامه با تصریح اینکه برجام یک دست‌آور مربوط به کل حاکمیت و نظام است نه دولت به‌تنهایی، گفت: من یک سئوال از کسانیکه به واسطه مشکلات ایجاد شده بر سر راه برجام ذوق‌زده می‌شوند، دارم و آن اینکه، چه راهی بهتر از رسیدن به یک توافق برای رفع معضلات کشور وجود داشت و دارد؟

افشانی ادامه داد: هیچ یک از مسئولان در دولت انتظار نداشته و ندارند که آمریکا بد عهد نباشد، یک نفر از مسئولان نگفته که ما اعتماد کامل داریم، همه می‌دانیم که قدرت‌های بزرگ به‌دنبال منافع خود بوده و هستند و برای رسیدن به این منافع، بدعهدی و نیرنگ و خدعه هم داشته‌اند. این برای تک تک نیروهای انقلاب پذیرفته شده است، اما برجام بهترین راه خروج کشور از انزوا و ورود به چرخه بین‌المللی بود.

او با تصریح اینکه هنوز یک‌نفر نیامده که به‌دور از تخیلات، راهی بهتر از برجام برای حل مشکلات ناشی از تحریم‌های ظالمانه ارائه دهد، گفت: در کل کشور یک تصمیم اتخاذ شد که ضمن حفظ حقوق ملت ایران، تعامل با دنیا انجام شود و امروز در شرایط پس از برجام قرار داریم و باید از آن بهره‌ببریم و آن بخش که آمریکا تلاش می‌کند سنگ‌اندازی داشته باشد هم حل خواهد شد.

افشانی تصریح کرد: اگر کسی برجام را تایید می‌کند به معنای تایید هیچ یک از کشورهای غربی به‌خصوص آمریکا نیست، آمریکا بزرگترین خیانت را در سال ۳۲ به ملت ایران و حتی منطقه انجام داد و آن ساقط کردن دولت مصدق بود. اگر بخواهیم برجام را زیر سئوال ببریم یعنی اینکه نمی‌توانیم از شرایط پس از برجام استفاده کنیم.

استاندار فارس بر لزوم استفاده از شرایط کنونی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری، ایجاد امید در جامعه، رونق اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاهی مناسب در چرخه مبادلات بین‌المللی، تاکید و اضافه کرد: طی ماه‌های اخیر چندین گروه اقتصادی و سیاسی از کشورهای خارجی به ایران سفر کرده‌اند که بعضی از آنها به فارس هم آمده‌اند، این سفرها به لحاظ کمی و کیفی حتی با یکسال قبل هم قابل قیاس نیست.

افشانی با قبول اینکه نرخ اشتغال در فارس به نسبت میانگین کشوری پائین و نرخ بیکاری در مقایسه با میانگین کشوری بالا است، گفت: متاسفانه سرمایه‌گذاری نسبت به مزیت‌های فراوان استان فارس مناسب نبوده و سهم عتبارات عمرانی فارس هم تناسبی به وسعت و جمعیت این استان نداشته است.

او تلاش‌های انجام شده برای افزایش سهم ۳٫۸ درصدی فارس از اعتبارات عمرانی توزیع شده در کشور را یک اقدام شاخص دانست و گفت: با رایزنی‌های انجام شده و به واسطه اینکه مسئولان کشور هم به این واقعیت معتقد شده‌اند، سهم فارس از بودجه عمرانی در سال ۹۶ افزایش خواهد یافت.

استاندار فارس در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران در خصوص استفاده از نیروهای توانمند و ایجاد همگرایی و همدلی بین مسئولان در بخش‌های مختلف برای اعتلای استان، گفت: یکی از نگرانی‌های من این بوده که فارس نیروهایش را تخریب می‌کند.

او با تصریح اینکه استان فارس از نیروهای توانمند و تاثیرگذاری برخوردار بوده و است، گفت: بین جریان‌های سیاسی درون نظام، دشمنی وجود ندارد، اختلاف نظر و فکر و سلیقه، به معنی دشمنی نیست. اولین لازمه توسعه هم تحمل نظر مخالف است. در عین داشتن اختلاف نظر می‌توان در موضوع توسعه و عمران و آبادانی استان، اشتراک نظر و همدلی داشت.

افشانی با بیان اینکه اگر فقر و گرسنگی و ناامنی در جامعه‌ای حاکم شود، گرایش اعتدال و غیراعتدال نمی‌شناسد و آسیب‌های آن دامن همه را خواهد گرفت، گفت: اعتقاد دارم که نیازمند تحمل و بردباری برای پیشبرد اهداف متعالی هستیم و از طرفی باید ساختارهای قانونمندی برای استفاده از تجارب نیروهای انسانی تاثیرگذار ایجاد کنیم.

او تاکید کرد: اختلافات بین افراد وابسته به گروه‌های مختلف را باید سیاسی حل کرد نه با کینه‌ورزی و دشمنی ورزی، گفت: اگر احزاب قانونمند شکل نگیرد و به آنها بها داده نشود، قومیت و قبیله و طایفه و شهر، جایگزین آن خواهد شد. یکی از مشکلات استان فارس اختلاف‌های اقوام و شهرها و قبیله‌ها بوده که در زمان انتخابات بیشتر بروز می‌کرده است.

افشانی با تصریح اینکه از ابتدا برای حل این موضوع تلاش کرده است، گفت: البته فشارها زیاد است اگرچه این فشارها به هیچ عنوان تمرکز مرا برهم نزده و نمی‌زند. چون یکی از اهداف کسانی که فشار می‌آورند، برهم زدن تمرکز است.

استاندار فارس همچنین تاکید کرد: تغییر مدیران کل وظیفه وزرا و وزارت‌خانه‌ها است، استاندار کار تائید را برعهده دارد نه عزل و نصب. هیچ مدیری بدون تایید استاندار منصوب نمی‌شود. من هم به‌دنبال تغییر مدیران نرفته‌ام و نباید هم بروم، اعتقاد دارم که اگر استانداری به‌دنبال تغییر مدیران با وزارت‌خانه‌ها وارد چالش شد، با مشکل مواجه می‌شود.

افشانی با تاکید براینکه از تمام مدیران در استان حمایت کرده و می‌کند، حمایت از یک مدیر را به معنی بی‌توجهی به تغییر در برخی از مدیریت‌ها ندانست و تصریح کرد: البته هیچ تغییری را پنهانی دنبال نکرده و نمی‌کنم، اولین قدم در تغییر یک مدیر، اطلاع به خود مدیر است. اما تغییر مدیریت یک پروسه زمان‌بر را شامل می‌شود.

استاندار فارس ادامه داد: اگر مدیر به لحاظ فکری مخالف من است اما کارش را خوب انجام می‌دهد، باید اجازه داد کارش ادامه یابد. یکی از مشکلات دوران آقای احمدی‌نژاد، خارج کردن مدیران با تجربه از گردونه مدیریتی بود. این موضع یک بدعت بدی گذاشت. اما اکنون اگر کسی صادقانه دارد کار می‌کند، نیازی به تغییر نیست.

وی پاکی و سلامت مدیر و مشهود بودن تلاش‌ها در جهت سیاست‌های دولت و منافع و مصالح نظام و مردم را شاخص‌های مد نظر عنوان و تاکید کرد: اگر مدیری سالم و کارآمد نباشد، حتی منصوب شده همین دوره هم باشد بدون در نظر گرفتن مدت مدیریت یا زمان انتصاب، او را تغییر خواهیم داد.

استاندار فارس همچنین در خصوص طرح اتصال این استان به خلیج فارس، گفت: آنچه که از ابتدا مد نظر ما بود، انجام نشد و بعضی از دوستان هم کاری را شروع کردند که صحیح و اصولی نبود.

افشانی با تصریح اینکه کل منطقه مورد نظر برای اتصال فارس به خلیج فارس، منطقه حفاظت شده نامی‌بندان است، گفت: من با سرکار خانم ابتکار هم صحبت کردم. به هیچ عنوان امکان ایجاد راه دسترسی و اسکله و بندر در این محدوده به لحاظ حفاظت شدن بودن منطقه، وجود ندارد.

وی گفت: استان فارس به اندازه کافی روستا و سرزمین دارد ما نیاز به آب داریم. نیاز به ایجاد یک اسکله و بندر نه روستا. لذا به‌دنبال اصلاح این مصوبه هستیم. اگر مصوبه اصلاح نشود، مناسب نیست در مصوبه کنونی حتی یک متر هم خارج از مناطق حفاظت شده دیده نشده است.

استاندار فارس تصریح کرد: اگر تعجیل نشده بود. می‌شد تا پایان شهریور امیدوار بود که موضوع حل و فصل شود اما رفتارهایی از سوی دو طرف چه برخی مسئولان در فارس چه هرمزگان بروز کرد که شایسته نبود.

افشانی در پاسخ به سئوالی گفت: هم اینک دو طرح سرمایه گذاری خارجی ۱۵ و ۵ میلیون یورویی توسط کمیته بررسی وزارت اقتصاد و دارایی در حال بررسی است که امیدواریم مصوب شود.

وی ادامه داد: در موضوع اخذ تسهیلات واحدهای کوچک و متوسط نیز خوشبختانه فارس از مجموع ۹۶۲ طرح گزارش شده، ۸۱ طرح را به خود اختصاص داده و با ۱۰۶ میلیارد تومان تسهیلات دریافتی در ردیف اول قرار دارد.

استاندار فارس با تصریح اینکه از نقد استقبال می‌کنم، مدح و ستایش را عامل بدبختی انسان‌ها دانست و گفت: برخی دوستان در این جلسه اشتغال به کار را تنها یک شعار دانستند که باید گفت شما رسانه‌ها به عنوان گوش و چشم ما باید نواقص را بررسی و نقد کنید چرا که نقد سازنده است اما باید پایه اطلاعاتی صحیح باشد درحالیکه پایه بسیاری از تخریب‌ها بر دروغ استوار است.

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری استان فارس از ۱۶ درصد در سال ۹۲ به ۱۲٫۱ درصد در سال ۹۴ رسیده است، گفت: این آمار درحالی است که به تعداد متقاضیان کار اضافه شده است، اما اساسا تعریف اشتغال و شاغل بودن در کشور ما باید اصلاح شود.

استاندار فارس با بیان اینکه هنوز هم نرخ بیکاری در فارس یک درصد از میانگین نرخ بیکاری کشور بالاتر است، تاکید کرد: اگرچه برای کاهش این آمار تلاش خواهیم کرد اما بیکاری در این استان تا ۱۰ سال آینده ادامه خواهد داشت.

افشانی خطاب به خبرنگاران حاضر در این جلسه عنوان کرد: شما برای سرمایه گذاری چه کرده‌اید؟ تا چه اندازه بخش خصوصی را تشویق به سرمایه‌گذاری کرده‌اید؟ شما یک وظیفه سنگین در مقابل بیکاری جوانان جویای کار دارید و باید گفت که با نصیحت و التماس سرمایه‌گذار به فارس نمی‌آید. سرمایه‌گذار با حسابگری وارد میدان می‌شود.

استاندار فارس با بیان اینکه به کسی باج نداده و نمی‌دهم، گفت: من به تعامل برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان اعتقاد کامل داشته و دارم.

افشانی موضوع انتقال صنایع الکترونیک از شیراز به خارج از فارس را رد کرد و گفت: این صنعت مراحل توسعه را طی می‌کند و سال گذشته ۲۵ میلیون دلار صادرات داشته است.

۴۵۵۷۵

3 دیدگاه برای “استاندار فارس:احمدی نژاد بدعت بدی در تغییر مدیران گذاشت/ نقد کنید،مدح و ستایش عامل بدبختی انسان‌ها ست/۷۴۹ پروژ عمرانی، ۷۹ پروژه صنعتی و تولیدی و ۱۰۰ پروژه مسکن به بهره برداری می رسد

  1. مدیر محترم سایت با سلام و احترام

    -چند بار مقاله ای را در باره مدیران خدمتتان فرستادم اما ظاهرا” بی تفاوت از کنار ان رد شدید. می خواهم مجددا” از شما خواهش نمایم این مقاله را در صفحه اصلی به عنوان یک یادداشت اجتماعی قرار دهید.

    عیب بزرگ جامعه این است که اکثر افراد به دنبال مهم بودن هستند نه مفید بودن و این باعث می شود که پا بر روی حقایق و واقعیات گذاشته شود و به دنبال ان شایستگیها و لیاقتها پایمال شود .

    فاش شدن حقایق و واقعیات همیشه منافع عده ای را به خطر می اندازد .به همین دلیل برای افرادی که می خواهند حقیقت را بگویند و یا طرفدار حقیقت باشند فضایی نا امن و توام با خفقان و ترس ایجاد می کنند تا افراد از ترس منزوی شدن و یا محرومیت

    از حقوق اجتماعی نه تنها طرفدار حقیقت نباشند بلکه نقابی دروغین به چهره بزنند و تا می توانند حق و حقیقت را سرکوب کنند .

    و عملا” می بینیم که اکثر افراد در جامعه بر اساس منافعشان قضاوت و اظهار نظر می کنند که نتیجه ان ایجاد پدیده هایی همچون فقر ، بیکاری ،تبعیضهای اجتماعی و حتی موضوعاتی همچون تروریسم و جنگها می باشد.

    یکی از بزرگترین مشکلات کشور ما معضل بیکاری است که سالهاست دولت می گوید بیکاری دغدغه اصلی دولت است اما هیچگاه حل نمی شود و یا تلاش جدی و کافی برای حل ان صورت نمی گیرد. می دانید چرا ؟

    علت ان مدیران و برنامه ریزان می باشند که مدتها تلاش کرده اند با له کردن افراد و شیوه های غیر انسانی و دور از شرافت به پست مدیریت برسند تا از مزایای ان بهره مند شوند. مدیرانی که از قدر اول نیستند و

    خیلی زود نشان می دهند که در کار اداری و سیاست صاحب هنر نمی باشند و در حل هر مسئله ای ساده ترین راه حلی که هر شخص به نظرش می رسد را می بینند و بس. و در همه جا احساس خیانت می کنند جز

    انجا که خیانت به واقع وجود دارد. و به هیچکس ایمان ندارند جز طرفداران خویش، انهم ایمانی کودکانه. و سعی می کنند با گذاشتن زیردستانی کودن و ضعیف نقایص و عیوب خود را بپوشانند و بر زیردستانشان احساس برتری کنند.

    در سیستمهای صنعتی بارها افرادی سعی کرده اند با ارائه راه حل و پیشنهادهایشان در جهت بهبود و توسعه کمک کنند اما نه تنها حمایت نمی شوند حتی سرکوب شده و به انحاء مختلف مورد بی حرمتی و تهدید قرار می گیرند

    چون منافع مدیران به خطر می افتد.

    با خیلی از مدیران اگر به گفتگو بنشینید متوجه تهی بودن انها از دانش مدیریت و دغلباز و حسود بودن انها خواهید شد و همینطور متوجه خواهید شد که جز به منافعشان و افزودن ثروتشان فکر نمی کنند و تا جایی که بتوانند به جامعه

    اطلاعات غلط می دهندو سیستمها را در جهت منافع نامشروع خود هدایت می کنند و متاسفانه حمایت هم می شوند.نتیجه این روشها و اداره کردنها ایجاد حس یأس و نا امیدی در افراد

    می باشد که دیگر هیچکس جرأت نمی کند روش و پیشنهادی ارائه دهد و یا حتی اظهار نظری کند که در نهایت ان سیستم به سمت سقوط و نابودی خواهد رفت. چیزی که هم اکنون در بخش بزرگی از صنایع کشورمان

    به وقوع پیوسته است و کاملا” عیان است.

    ریشه این معضلات همین است که در مقابل عملکرد مدیران بی تفاوت مانده ایم تا جایی که مدیران و اذنابشان به همین بسنده نکرده و به صاحبان خرد و اندیشه و صاحبان تفکر حمله نموده و انها را مورد تمسخر و ازار و اذیت قرار می دهند.

    چراغ هدایت جامعه باورهاییست که در ذهن افراد است و تا دروغها و اطلاعات غلط در باورهاست جامعه به سمت سعادت و ارامش نخواهدرفت و دروغ پردازان به جامعه هر شکلی که بخواهند میدهند و هرجور که

    اراده کنند جامعه را اداره خواهند کرد.

    عذر خواهی می کنم که نوشته طولانی شد .

    باز هم از شما خواهش محکم دارم که مقاله بنده را با عنوان ” مدیران ایرانی مانند دون کیشوت هستند ” منتشر نمایید.

    سایتهای نسیم توسعه ، شلمچه نیوز و سایت مناظره و سایت وکیل ملت و …. این مقاله را در صفحه اصلی منتشر نمودند.

    حتی اگر تمایلی به انتشار مقاله بنده نداشتید این نوشته را بدون پاسخ نگزارید.

    منتظر پاسخ هستم.

    پیروز و شادکام باشید.

  2. بیشتر مدیران ایرانی مثل دون کیشوت هستند

    عامل بدبختی کشور ما نه برجام است و نه مواضع نظامیان و نه مواضع رییس جمهور بلکه عامل بدبختی کشور ما مدیران ریاکار و فریبکاری هستند که در ظاهر خود را تابع رهبر نشان می دهند اما در عمل دشمن رهبرند.و به نظر می رسد که سازمانهایی همچون سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سازمان خصوصی سازی صنایع (ایمیدرو) نه اعتنایی به سخنان رهبر دارند و نه رییس جمهور را در عمل به رسمیت می شناسند و خودشان مستقیما” از کشورهای اروپایی دستور می گیرند.

    بنده حدود بیست سال است که در صنعت مشغول به کار هستم و انچه مخصوصا” از مدیران مشاهده کرده ام این است که مدیران مدام از خود انرژی منفی ساطع می کنند که ظاهرا” جایی انها را اموزشهای اینچنینی می دهند تا محیطهای کاری را ازار دهنده کنند و از پژوهش و تحقیقات و همچنین ارتباط بین صنعت و دانشگاه بیزارند و هر کسی که به کاری تحقیقاتی برای پیشرفت صنعت بپردازد چنان با کارشکنی و سنگ اندازی روبرو می شود که از این کارش پشیمان می شود و ان شخص منزوی و بایکوت شده و علاوه بر اینکه از نظر مالی به حقوقش لطمه می زنند در معرض خطر اخراج نیز قرار می گیرد.
    اکثر مدیران از دانش مدیریت و تخصص در سیستمی که اداره ان را بر عهده دارند جز مقدمات ناچیز اطلاعی ندارند و فقط خیلی خوب ژست می گیرند و خیلی هم خود بزرگ بین ، بدجنس و حسودند و به بهانه ایجاد نظم و انضباط جو خفقان و سرکوب ایجاد می کنند و با این فضا هرکسی را که بخواهند حذف می کنند و وای به حال کسی که در معرض پرتوهای منفی دید انها قرار گیرد.به همین دلیل صنایع ما رو به پیشرفت نیست و نمی توانند متناسب با رشد جمعیت اشتغال ایجاد کنند و حتی به سمت ورشکستگی میروند و یا عمدا” به سمت ورشکستگی سوق داده می شوند. مدیران در سیستمهایی که کار می کنند فقط به دنبال افزایش اختیاراتشان برای سرکوب و آزار نیروهای زیر مجموعه خود هستند و می خواهند که اختیار حقوق و مزایا و قرارداد کاری نیروها به طور مطلق در اختیارشان باشد تا هر موقع اراده کنند هرکس را که خواستند به راحتی اخراج کنند.

    اکثر مدیران ایرانی روحیات و خصوصیاتی مانند دون کیشوت دارند و به هر چیزی که ببینند به چشم یک خطر نگاه می کنند و اگر از یک موضوع و یا یک شخص خوششان نیاید به ان موضوع یا شخص حمله می کنند .

    از انجا که خیلی از مدیران از دانش مدیریت و اطلاعات فنی ناچیزی از سیستم تحت مدیریت خود برخوردارند برای پوشاندن این عیب و نقصشان مشاوران و زیردستان ضعیف و حقیر را به کار می گیرند تا نسبت به انها احساس برتری کنند و بکار گیری این روش در نهایت به سقوط و ورشکستگی سیستم می انجامد.

    برای اینکه به مدیران بر نخورد یک مثال مستند می زنم:

    اپراتوری نیاز به تخصص ندارد مثل صنایع ما که مثلا” در صنعت الومینیوم یک فوق دیپلم دامپروری بدون داشتن هیچ دانشی در باره تولید فلز در خط تولید فلز الومینیوم در کنار یک فوق لیسانس متالورژی کار میکند و حتی یکبار این فوق دیپلم دامپروری در سال 1383 به عنوان پژوهشگر برتر در صنعت الومینیوم به سازمان ایمیدرو معرفی شد و از دست معاون وزیر اقای هراتی نیک لوح تقدیر گرفت. بعدها همین فوق دیپلم دامپروری ادامه تحصیل داد و لیسانس متالورژی گرفت و حالا مدعی متخصص بودن در صنعت الومینیوم هست. در صورتی که جای این فوق دیپلم دامپروری در پرواربندی یا سازمان گوشت، سازمان غله و اینجور جاهاست اما به راحتی وارد یک صنعت مهم فلزی شده و از دست معاون وزیر لوح تقدیر می گیرد. یک فوق دیپلم دامپروری تخصصش در امور گوسفندان است و باید در مواردی مثل کیفیت گوشت و یا نوع پشم گوسفندان اظهار نظر کند.

    در بین مدیران اصل بقای مدیریت برقرار است ، بدین صورت که مدیر نه برکنار می شود و نه تنبیه می شود بلکه از سازمانی به سازمان دیگر می رود.

    بیشتر مدیران تنها به فکر ثروت اندوزی و ارزوی زندگی در امریکا،کانادا،استرالیا و کشورهای اروپایی هستند و برای رسیدن به این ارزویشان از هیچ ناجوانمردی و حتی خیانت و حق کشی دریغ نمی کنند و بیشتر انها بعد از پایان کارشان در کشورهای ذکر شده زندگی می کنند و دروغ می گویند که تابع رهبر انقلاب هستند و در این مورد خیلی ریاکارانه رفتار می کنند و رفتارهای استکباری و اشرافیگرانه انها دلیلی بر صحت گفته های بنده است و عملا” با رفتارهایشان به دل رهبر انقلاب و مردم
    درد می گزارند و شرم و حیایی هم از اعمال و رفتارشان ندارند و متاسفانه از طریق نهادهایی نیز حمایت می شوند.

    در کشور ما به معنای واقعی رسالت هیچکدام از نهادهای نظارتی و امنیتی مبارزه با فساد اقتصادی و مبارزه با ظلم و تبعیض نیست و همین موضوع باعث سوء استفاده مدیران می شود .

    هیچکدام از قوا ی سه گانه و سازمانهایی نظیر سازمان بازرسی کل کشور در مبارزه با فسادهای مالی و اقتصادی موفق نبوده اند و به نظر می رسد تنها راه ، ورود مستقیم رهبر انقلاب ایت الله خامنه ای به این مسائل می باشد تا با تشکیل سازمان موقت جدیدی که مستقیما” از ایشان دستور بگیرند به فسادهای مالی و اقتصادی خاتمه دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.