آیت الله دژکام: اجرای پروژه های قطار شهری توسط مهندسان بومی افتخار آفرین است

خبرپارسی – نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در بازدید سرزده از ایستگاه قطار شهری میدان امام حسین (ع) گفت: به تیم مهندسی این پروژه که از عهده مدیریت و انجام کار به این عظیمی بر آمدند، افتخار می کنم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در بازدید سرزده از ایستگاه قطار شهری میدان امام حسین (ع) گفت: به تیم مهندسی این پروژه که از عهده مدیریت و انجام کار به این عظیمی بر آمدند، افتخار می کنم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در این بازدید که به همراه شهردار و رییس شورای شهر، رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل و ترافیک شورای شهر و جمعی از مدیران شهری  انجام شد، افزود: از مجموعه شهرداری، شورای شهر و تمام افرادی که با حمایت خود موجب تسریع در روند اجرای پروژه ایستگاه قطار شهری میدان امام حسین (ع) شدند، تشکر می کنم.
امام جمعه شیراز با یادآوری سال های پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی افزود:  طی آن سال ها مهندسین اروپایی و آمریکایی با نگاهی تحقیرآمیز و دریافت حق توحش در پروژه های هر چند کوچکی که اجرا می شد، حضور داشتند اما امروز استفاده از مهندسین بومی و مشاورین ایرانی با تجربه در پروژه ایستگاه قطارشهری میدان امام حسین (ع) یک افتخار است. در واقع امروز بیش از آنکه به اتمام پروژه افتخار کنیم، افتخارمان به تیم مهندسی این پروژه است که از عهده مدیریت و انجام کار به این عظیمی بر آمدند.

آیت الله دژکام ضمن برشمردن ویژگی های فنی و مهندسی پروژه ایستگاه قطارشهری میدان امام حسین (ع) به عنوان تقاطع خط یک و دو متروی شیراز گفت: انجام ۳۰ هزار متر مربع عملیات عمرانی در زیر زمین، از نظر مهندسی کاری بسیار دقیق و مهم محسوب می شود و بهره برداری از این ایستگاه موجب تسهیل در رفت و امد شهروندان خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به ساعت گل میدان امام حسین (ع) خاطرنشان کرد: از زیبایی های عملیات عمرانی پروژه ایستگاه قطارشهری میدان امام حسین (ع) این است که حجم اصلی کار در زیرزمین انجام می شود، تغییر زیادی در فضا و سیمای شیراز رخ نداده و با وجود حجم بالای ساخت و سازها، ساعت گل همچنان به کار خود ادامه می دهد.

سید احمدرضا دستغیب رییس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید خبر داد: به همت شورای شهر و شهرداری شیراز شاهد بهره برداری از ایستگاه خط یک قطار شهری میدان امام حسین (ع) در دهه شکوهمند فجر انقلاب اسلامی خواهیم بود.
وی ایستگاه قطار شهری میدان امام حسین (ع) را ایستگاهی کلیدی و استراتژیک دانست و افزود: این ایستگاه در قلب شیراز و کانون اداری و تجاری آن قرار گرفته است.
دستغیب با اشاره به شعار شورای شهر پنجم مبنی بر «مردم محوری» افزود: با توجه به این رویکرد همت مجموعه شهرداری و شورا بر این است که پروژه های “مردم محور” را طراحی و در اختیار شهروندان قرار دهد.
رییس شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل بر مبنای رویکرد«انسان محوری» درصدد توسعه حمل و نقل ریلی و عمومی هستیم، اضافه کرد:  تکمیل پروژه ایستگاه قطار شهری میدان امام حسین (ع) نیز در راستای تحقق این شعار است.

 حسن مرادی رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز نیز در بازدید امام جمعه شیراز، شهردار، رییس و اعضای شورای شهر از ایستگاه میدان امام حسین (ع) گفت: این مجموعه ایستگاه شامل شش دروازه، دو کراس آور و خط ارتباطی بین خطوط یک و دو است که بیش از ۳۰ هزار متر مربع مساحت دارد.

 مرادی با بیان اینکه برآورد هزینه عملیات اجرایی این ایستگاه بیش از ۲۲۰ میلیارد
تومان است، افزود: تا امروز حدود ۸۰ میلیارد
تومان در این ایستگاه هزینه شده و پیش بینی می شود که طی دو سال آینده با صرف هزینه ای
بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان دیگر این ایستگاه به بهره برداری کامل برسد.
وی تاکید کرد: تلاش داریم در دهه فجر امسال بخشی از ایستگاه که مربوط به خط یک است و یک
دروازه ظلع شمال غربی میدان در مجاورت استانداری همراه با کراس آور مربوط به خط یک به بهره داری برسد .

رییس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز با اشاره به اینکه عملیات عمرانی ایستگاه قطار شهری میدان امام حسین (ع) از پیچیده ترین و سخت ترین ایستگاه های قطار شهری در عمق بیش از ۳۰ متر و در مجاورت آبهای زیر زمینی است، گفت: قرارگیری این ایستگاه در مرکز شهر، ضرورت سهولت تردد خودرو ها و نیز به حداقل رساندن مزاحمت ترافیکی برای شهروندان پیچیدگی عملیات عمرانی این ایستگاه را دو چندان کرده است.
بر اساس این گزارش، ایستگاه قطارشهری میدان امام حسین (ع) با حدود ۳۰ هزار متر مربع زیر بنا یک ایستگاه تبادلی و محل تلاقی خط یک و خط دو قطارشهری شیراز محسوب می شود. این ایستگاه با  ۳۰ متر عمق یکی از عمیق ترین ایستگاههای متروی شیراز است که در ۳ طبقه و به صورت سکو جزیره ای احداث شده و دارای ۶ مسیر ورودی و خروجی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.