۱۰ مکان دیدنی از کشورهایی با غنی ترین فرهنگ در جهان

خبر پارسی – ۱۰ مکان دیدنی از کشورهایی با غنی ترین فرهنگ در جهان شناسایی شده که از ایران نیز نام میدان امام اصفهان در میان این مکان ها به چشم می خورد.

در ادامه با این مکان ها آشنا می شوید:

۱۰-  ایران ، اصفهان ،  میدان امام

ایران ، اصفهان ، میدان امام

 شاه عباس یکی از پادشاهان مشهور ایرانی دستور بنای این میدان را در اوایل قرن ۱۷ میلادی در قلب پایتخت پارسی جدید خود داد تا اصفهان به یکی از بزرگترین شهرهای جهان تبدیل شود. کاخ ها و مساجد این شهر با طاق های دو طبقه ای که همراه با زیبایی بی حدی تزیین شده اند با هم در تقابل هستند تا شاهد و گواهی بر غنی بودن فرهنگ اجتماعی و فرهنگی زندگی در دوران صفویه باشند.

۹ – بریتانیای کبیر ، استون هنج

بریتانیای کبیر ، استون هنج

قدمت جایگاه باستانی و مقدس استون هنج در شهرستان ویلتشر که در قسمت جنوبی کشور انگلستان واقع است، به دوران نوسنگی یا عصر حجر نوین باز می گردد. پژوهشگران و محققان بحث های بسیاری را بر سر میزان اهمیت مذهبی و اجتماعی و نیز مرتبط بودن آن با علم نجومی دارند، اما همه این افراد بر سر اینکه استون هنج با سازه های سنگی برافراشته، حلقه هایی از سنگ های ماقبل تاریخ و گورستان هایی که به صورت ماهرانه ای متحد المرکز ساخته شده اند، یکی از مهترین آثار تاریخی ما قبل تاریخ می باشد توافق دارند.

۸ – هندوستان ، تاج محل

هندوستان ، تاج محل

این بنا که در میان سال های ۱۶۳۱ و ۱۶۴۸ میلادی توسط یکی از پادشاهان سلسله مغولان هند به نام شاه جهان بنا شد، مقبره سفید رنگ عظیمی در شهر آگره است که به عنوان یکی از شاهکارهای معماری اسلامی در کشور هندوستان شناخته می شود. سنگ های مرمر این بنا در هنگام سپیده دم به رنگ صورتی ملایم و در انتهای روز به رنگ قرمز آتشین نمایان می شوند، اما در زیر نور مهتاب، رنگ نقره ای زیبای فلکی را به خود می گیرد.

۷ – ژاپن ، آثار تاریخی شهر باستانی نارا

ژاپن ، آثار تاریخی شهر باستانی نارا

در پایتخت هشتمین امپراطوری کشور ژاپن، ریشه های اصیل فرهنگ چینی ها و کره ای ها یکجا جمع آوری شد که در نهایت منجر به گسترش معماری و هنر ژاپنی ها گردید. با این حال این شهر بر اساس اصول رمال های چینی ساخته شد. در نهایت معابد و زیارتگاه های آن بعد از خروج دولت امپریالیستی و رفتن آن به شهر ناگااوکا در سال ۷۸۴ جان سالم به در برده و پا بر جا ماندند.

۶ – آلمان ، سالن اپرا مارگراویلا در شهر باروت

آلمان ، سالن اپرا مارگراویلا در شهر باروت

سالن اپرای باروت تنها تالار باقیمانده از زمان های گذشته است که امروزه، همه ۵۰۰ نفر از حاضرین آن قادر خواهند بود تا صدای موسیقی باروک اجرا شده در این محل در زمان گشایشش در سال ۱۷۵۰ میلادی را با همان آواها بشنوند. این سالن اپرا نه در ساختمان یک کاخ بلکه در فضای عمومی بنا شده و در آن زمان نویدی برای ساخته شدن سالن های اپرای فضای باز بیشتر در قرن نوزدهم میلادی بود.

۵ – مکزیک ، شهر پیش از اسپانیایی زبان های چیچین ایتزا

مکزیک ، شهر پیش از اسپانیایی زبان های چیچین ایتزا

این شهر یکی از مهمترین مکان های مقدس تمدن مایاها در شبه جزیره یوکاتان است که در قرن دهم توسط اقوام متجاوز تولتک مورد غارت قرار گرفت. امروزه این شهر به عنوان یکی از مهمترین نمونه ها از تمدن مایاها و تولتک ها یاد می شود که در قرن پانزدهم توسط آنها به کلی به یک شهر رها شده تبدیل شد.

۴ – فرانسه ، کلیسای جامع شارتر

فرانسه ، کلیسای جامع شارتر

کلیسای جامع قرن دوازدهم و سیزدهمی نوتردام دِ شارتر، جایگاه بالایی در معماری گوتیک کشور فرانسه دارد. این کلیسا که یکی از پربازدید ترین مقاصد گردشگری این شهر می باشد، به دلیل پنجرهای منقوش شده و آرک ورودی زیبای آن که پیدایش افکار قرون وسطایی را نمایان می کند، بسیار برجسته و مورد توجه همگان است.

۳ – ایتالیا ، مرکز تاریخی شهر رم

ایتالیا ، مرکز تاریخی شهر رم

ابتدا پایتخت جمهوری روم، سپس امپراطوری رومی ها و بعد از آن پایتخت جهانی مسیحیان، شهر رم به شکل پی در پی به عنوان خانه ای برای شناخته شده ترین بناهای تاریخی عهد عتیق همچون تماشاخانه کولوسئوم و آمفی تئاتر بیضی شکل مرکز این شهر است.

۲ – اسپانیا ، مرکز تاریخی شهر کوردوبا

اسپانیا ، مرکز تاریخی شهر کوردوبا

شهر کوردوبا پس از اینکه در قرن هشتم توسط مردمان سرزمین مغرب تسخیر شد، به عنوان مرکز هنر و روشن فکری دچار شکوفایی بسیاری شد. در آن زمان مساجد، بناهای تاریخی و عمارت های عمومی بی شماری برای رقابت با زرق و برق و زیبایی های شهرهایی نظیر قسطنطنیه، دمشق و بغداد ساخته شدند. این روند تا جایی ادامه پیدا کرد که در قرن سیزدهم، فردیناند سوم بزرگترین مسجد شهر را به یک کلیسای جامع تبدیل کرد.

۱ – چین ، امپریال پلس ، پکن

چین ، امپریال پلس ، پکن

جایگاه والای قدرت در میان قرن های پانزدهم تا بیستم و همینطور وجود شهر ممنوعه، یک گواه حقیقی بر قدرت و تمدن چین است. این قدرت متعلق به سلسله مینگ و کینگ و در اواخر دوران اجرای نظام ارباب رعیتی در کشور چین است.

اگر به سفر علاقه‌مند هستید، این پست درباره سفر به گرجستان را از دست ندهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.