قائدی خبرداد: تاخیر در برنامه های شورای پنجم برای تکمیل پروژه های عمرانی

خبرپارسی – سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز، با تاکید بر اینکه شورای پنجم برنامه دارد، گفت:  با هدف پاسخگویی به مطالبات مردم در تکمیل پروژه‌های عمرانی از قبل مانده، دنبال کردن برنامه‌ها را یکسال به تاخیر انداخته ایم .

نواب قائدی، سه‌شنبه ششم آذر در یک کنفرانس خبری، تاکید کرد که شورای پنجم شیراز علی‌رغم داشتن برنامه، مجبور شد به خواست مردم برای تعیین تکلیف پروژه‌های عمرانی، برنامه‌های خود را با یکسال تاخیر آغاز کند.

او گفت: بسیاری از پروژه‌ها نظیر پل کابلی ولیعصر، تقاطع غیرهمسطح معلم، پارک ۵٨٠ هکتاری دراک و سایر موارد در دوران شورای چهارم افتتاح شد اما هنوز هم کامل نیست و تنها بدهی سنگین این پروژه‌ها به شورای پنجم رسید، تاکید کرد که افزایش هزینه‌ها به دلیل شرایط اقتصادی موجود و رکود تورمی موجود در جامعه، کار را دشوار کرده است.

سخنگوی شورای شهر شیراز با بیان اینکه روند اجرایی بعضی از پروژه‌های کلان عمرانی شهرداری تا سال ٩٨ ادامه خواهد یافت، گفت: شهرداری شیراز هم اینک بابت مطالبات پیمانکاران و تملک املاک مورد مسیر و … بالغ بر سه هزار و ٨٠٠ میلیارد تومان بدهی دارد.

او با طرح این موضوع که شورای پنجم از ابتدای فعالیت و علی‌رغم تنگناهای مالی تلاش کرد در همه زمینه‌ها به ویژه تکمیل پروژه‌های عمرانی ناتمام توجه کند، تاکید کرد که برخی پروژه‌ها نظیر تقاطع غیرهمسطح قصردشت، به دلیل نگاه انسان محور شورا و شهرداری تعطیل شد.

قائدی اعتقاد دارد یکی از اقدامات خوب شورای پنجم و شهرداری، ارتقا جایگاه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری برای ترغیب بیشتر شهروندان در استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی عنوان کرد.

این عضو شورا اضافه شدن ١٨۵ دستگاه اتوبوس درونشهری و توزیع عادلانه آن در شیراز را نتیجه استقلال معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز دانست.

قائدی تشکیل کمیته آسان سازی و ساماندهی دفاتر تسهیل‌گری را از مهمترین دستور کارهای کمیسیون معماری و شهرسازی شورا عنوان کرد و گفت: با تغییر نگرش‌ها این دفاتر ساماندهی می‌شوند و امکان انتخاب برای مردم نیز فراهم خواهد شد .

وی به بازنگری طرح ساماندهی باغ‌های قصردشت هم اشاره و عنوان کرد: شهروندان موظف هستند هزینه استفاده از باغ‌ها را پرداخت کنند؛ حال آنکه امروز هزینه بر دوش باغ‌دار است!! برای رفع مشکل طرحی در کمیسیون معماری و شهرسازی تصویب شده که امیدواریم در شورای عالی شهرسازی هم تایید شود.

قائدی بدون اشاره به جزئیات این طرح‌ها، از ایجاد کارگروه پیگیری مسائل حریم شهر شیراز نیز در کمیسیون معماری و شهرسازی خبرداد که قرار است شورای شهر را در خصوص مدیریت مسائلی نظیر اضافه شدن برخی روستاها و آبادی‌ها به شیراز و مهاجرپذیری این شهر و افزایش مهاجران و حاشیه نشینی و …. یاری دهد!

قائدی همچنین به ارائه گزارش تفریغ بودجه به کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر، توجه به پرداخت مطالبات پیمانکاران در قالب اوراق بستانکاری، پرداخت مطالبات معارضان پروژه کوهسار مهدی برای ادامه پروژه و … را از موارد مد نظر در گزارش تفریغ بودجه اعلام کرد.

او با بیان اینکه در شرایط بحرانی منابع آبی و لزوم مدیریت صحیح آن ضروری است، به تشریح دستور کارهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا پرداخت و گفت: بررسی راهکارهای مناسب برای پساب‌های ویژه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به تصفیه خانه‌های شهری، تدوین اساسنامه شرکت تامین ماشین‌آلات شهرداری شیراز، تهیه طرح بام شیراز و ساماندهی مراکز ماده ١۶ از جمله اینهاست .

قائدی بررسی لایحه جامع حمایت از ورزش، تجلیل از نام‌آوران و شهروند نمونه و برون سپاری خدمات اجتماعی، فرهنگی و ورزشی را از مهمترین دستور کارهای کمیسیون فرهنگی اجتماعی عنوان کرد .

وی طرح جامع گردشگری، بررسی مسائل تاریخی، توسعه پیاده راه‌های گردشگری و پیگیری تملک و ساماندهی تپه پوستچی را از مهمترین دستور کارهای کمیسیون گردشگری شورا برشمرد.

قائدی در خصوص تذکرات مکرر شورائیان به شهردار و اینکه آیا شورا به دنبال وارد کردن فشار به مجموعه مدیریت شهری است، گفت: طرح سئوال و دادن تذکر حق قانونی شورا محسوب می‌شود و علت هم محقق نشدن انتظارات اعضای شورا و نیافتن پاسخ قانع کننده است.

سخنگوی شورای شیراز با بیان اینکه شهردار براساس قانون موظف است پاسخ سئوالات اعضا را ارائه داده و به تذکرات توجه داشته باشد، تصریح کرد: شورای شیراز به دنبال اعمال فشار بر شهرداری نیست بلکه تلاش می‌کند امور به شکلی صحیح و اصولی اجرا و دنبال شود.

قائدی با بیان اینکه مدیران مجموعه شهرداری شیراز باید به نحوی شایسته تکالیف قانونی را اجرا کنند، گفت: اعضای شورا وکلای مردم هستند و نظارت خود بر عملکرد شهرداری و مدیران این مجموعه را با دقت انجام می‌دهند.

سخنگوی شورای شهر شیراز یاد آور شد که شورای پنجم تاکنون ١۵۴ مصوبه داشته که ١١٠ مصوبه در قالب لایحه و ٢٣ مصوبه در قالب طرح ارائه شده بود و ١۶ مصوبه مربوط به شورای چهارم بوده و ۵ مصوبه هم به نامگذاری خیابان‌ها و معابر مربوط است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.